Şimdi Ara

****CRE/\TIVE ZEN WAV 2 GB İNCELEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vatan Bilgisayar'ın 7 Mart'daki Bonus'a %28 indirim ve 5 taksit kampanyasından aldım (138,00 YTL) Almadan önce inceleme fırsatım olmamıştı. Başka bir model için gittiğimde tesadüfen alıverdim. Ama iyi ki almışım, gayet memnunum. Detaylı bir inceleme yapılmış ama benim de çorbada tuzum olsun dedim.

1- Hoparlör (Ses tatmin edici, tiz sesler ağırlıklı, bas yetersiz, ama boyuta göre olumlu sayılabilir. Dock ile kullanıldığında ses kalitesi ve şiddeti artıyor. Mp3 arşivinizi, en azından sıklıkla dinlediğiniz bir çok parçayı istediğiniz yere götürüp dinlemeye, dinletmeye olanak sağlıyor. Bu çok çok çok güzel bir özellik, benim için cuk yani)
    2- FM Radio (32 kanal yeterli oluyor, radyo dinlemek için kulaklığa mahkum değilsiniz. RDS olmaması çok çok önemli değil. Frekans aralıkları iyi ve hassas, yayın çekişi güçlü. Ben Line-in için verilen kabloyu anten için kullanıyorum. 3,5lık jakı kulaklık çıkışına bağlayıp Radyoyu aktif hale getiriyorum ve sesi hoparlöre veriyorum yan tuş vasıtasıyla.)
    3- Kulaklık ( Ben beğenmedim, ses kalitesi kötü, tizlerde kötü, sanki sürekli bir uğultu, çınlama var. Kaliteli bir kulaklıkla denemek lazım. Ama zaten benim bir ihtiyacım değildi kulaklık.)
    4- Line -in ile ses kaydı (Mükemmel bir yenilik ve özellik. Her türlü ses kaynağından daha doğrusu standart 3,5luk kulaklık çıkışı olan radyo-kaset-cd-mp3 çalar, Pc, notebook, tv, v.s. v.s.den wma formatında ses kaydı yapabiliyorsunuz. Yani bu ne demek oluyor, eski kasetlerinizdeki nostalji parçaları anında zen'e wma olarak kaydedebiliyorsunuz, arkadaşınızın cep tel. mp3-cd çalarındaki parçaları hiç bir aracıya gerek olmaksızın /pc-notebook/ direkt olarak aktarabiliyorsunuz. İşlem çok basit kutu içeriğindeki kısa ve iki tarafı jaklı kablonun ince 2,5 luk kısmını Zen'e diğer tarafını 3,5 luğu diğer ses kaynağına takıyorsunuz. Zen menü/ extras/line-in recording'e tık yapıp play tuşuna basıyorsunuz. eş zamanlı olarak da diğer ses kaynağındaki parçayı çalmaya başlıyorsunuz. Aynı anda Zen'in hoparlöründen dinlemek için de sola ok olan tuşa basılı tutup çıkan menüden sync track=On yapıyorsunuz. Aynı menüden kayıt bitrate'i /64-80-96-128 kbps/ seçebiliyorsunuz.)
    4-Çoklu alarm ( Bu da çok kullanışlı bir özellik. 5 farklı alarm saati belirleme, alarm zamanlayıcısı yani bir kerelik,günlük, haftalık ya da custom olarak mümkün. Beeper, radyo ya da müzik kitaplığınızdaki bir parça ile uyanmak çok güzel. Alarm Zen kapalı iken de devrede.)
    5- Pil Ömrü ( Teknik detayında kulaklık ile 30, hoparlör ile 20 saat diyor ki doğru olsa gerek. Ben ilk şarjda 6 gün boyunca aleti hiç kapatmadan günde yaklaşık 3-4 saat hoparlörde dinleyebildim. Şarj için sadece usb'ye bağımlı değilsiniz, piyasada 3-5 ytl satılan usb şarj adaptörleri var, yani direkt 220 ile şarj mümkün.)
    6- Microfon'dan ses kaydı (Yakın plan ses kaydı fena değil ama yetersiz, uzak kötü.)

Şimdilk bu kadar. Devam edecek....

• Ben ürünü yeni aldım ama açıkçası ses olarak daha fazlasını beklerdim. Eq seçeneği çok değil ve bass ı ayarladığımızda yüksek sesle dinlersek ses kalitesinde zaman zamn bozulmalar oluyor. Yazılımlarla Eq seçeneği çoğaltılabilrmi yada bass'lı ses kalitesi yükseltilir mi böyle birşey mümkün mü
  • Gözlerim doldu şuan ben 2007 de aldım bugüne kadar kullanıyordum ki bugün sansa fuze+ a geçtim creative nin süper aleti idi benim ilk göz ağrım tabiki(minton-pranha saymadım) halen arada kullanmayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.