walla güzel alete benziyo ama fiyatıda iyi baya uygun acaba a9 dan eksigi warmı o önemli
Sanırım Sadece Video Oynatıyor Mp3 veya Mp4 Oynatmıyor Buda Zaten Fiyatının Bu Kadar Düşük Olmasının Nedeni Açıklıyor
Mp3 ve MP4 oynatmayan cihaz ne oynatabilir ki ? :)
Dikkatli okudunuz mu bilmiyorum ama aşağıya aldım ben bir kısım özelliğini:
MPEG1,2,2.5 Layer3 (8~320Kbps, VBR) WMA Version 9 (32~320Kbps) ID3 Tag Ver1.0/1.1/2.0 Desteği Ses kaydı : ADPCM (8Kbps)
Video Biçimi AMV uzantılı, 160 x 128 (MPEG4 oynatıcı) AMV formatına çevirici yazılım içerir.
inceledigim kadarıyla a9dan daha kötü bi cihaz buletooth da yok
mp3 de var mp4 de var bu cihazda teknosada bir alana ikincisi yarı fiyatınaymış
Evet bende yaklasık 1 haftadır mp3 player arastırması yapıyorum.hem fiyat hem ozellik olarak iyi 1 sey arıyorum.bu markanın A9 ve A9+ adlı urunlerinin daha iyi oldugunu okudum,yalnız onlarda fiyat olarak biraz tuzlu geliyo :)A12 PMP ile ilgili bilgisi olan arkadaslar bizi bilgilendirirse iyi olur.Son olarak gercekten sadece Video mu oynatıyo acaba?
crea 12 crea a9+ nın kırpılmış versiyonu ses kalitesi,görüntü çözünürlüğü daha kötü pil süresi daha kısa ve bluetooth desteğide mevcut değil
teknosada güzel kampanya var..
Valla arkadaşlar bende pc yok şarjlı pil kullanmaktanda nefret ediyorum o yüzden başka bi çare arıyordum ve bu cihazın içinden o çare çıktı... usb çıkışlı bi priz var paketin içinde...prizi fişe takıyorsun usb yide prize takıyorsun istediğin heryerde şarj ediyorsun ne pil ne pc uğraşmıyorsun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme