Şimdi Ara

Crea a9 mp3 player bağlantı sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar...Yaa bende crea A9 mp3 player war...ama usb den bagladığım zaman tanımlanamayan aygıt olarak algılıyo bilgisayar ve mp3 playerın içine şarkı atamıyorum...Ama bazı bilgisayarlrada bağlayınca BAZEN görüyo...Bunun nedeni ne olabilir ve nasıl çözebilirim??yardım ederseniz sevinirim...

• windows'la alakalı bi durum.. service pack 2 kuruku olmalı.. anakartın usb 2.0 destekli olmalı.. anakartın en güncel usb 2.0 driverları kurulmuş olmalı..
  • service pack 2 kurulu zaten anakartım 1,1 usb ye sahip ama s-link usb 2,0 kart aldım bagladım ama yine işe yaramadı...Ben şimdi anakartımın en son usb driverlarını indirsem sorun hallolurmu???
  • driver'ları yenile bakalım.. forumda formattan sonra görmeye başladı gibilerinden birşeyler de görmüştüm.. usb kartı takınca yine olmaması garip..
  • o yazıyı bende okudum hatta linki bu "http://forum.donanimhaber.com/m_9210714/tm.htm" ama format filan hiç işe yaramadı...Bi çözüm yolu yokmudur bunu yaa... mP3 player resmen içimzde patladı :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAPERONLINE -- 1 Ekim 2006; 15:26:23 >
  • windows veya service pack 2 ile ilgili bi sorun diil...Çümkü biras önce linux pardus u çalıştırıp onda denedim..Ama yine olumsuz bi cevap aldım.. :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: RAPERONLINE

windows veya service pack 2 ile ilgili bi sorun diil...Çümkü biras önce linux pardus u çalıştırıp onda denedim..Ama yine olumsuz bi cevap aldım.. :(

o zamn servis yolu göründü.. player'ı götür ve bilgisayarın tanımadığını söyle.. benim aklıma daha iyi bir fikir şimdilik gelmiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ehehe ewet guzel bi yaklasım ama ne yasıkki onuda yapamıcam cünkü player 2. el yanii geçmiş olsun bana :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: RAPERONLINE

ehehe ewet guzel bi yaklasım ama ne yasıkki onuda yapamıcam cünkü player 2. el yanii geçmiş olsun bana :D

benim daha iyi bi fikrim var.. bazı bilgisayarlarda çalışıyor demişsin, ya o bilgisayarı al, ya da bu cihazı o bilgisayarın sahibine sat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.