Şimdi Ara

Crea Joy Box Recorder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu çihaz hakkında bilgisi olan varmı cok marifetli bir cihaz gibi geldi bana.fiyat olarakta bence gayet başarılı.tv de kayıt özelliği gibi bir sürü özelliği var.benim soruma gelince bu cihaz ile ne biliyim digitürkteki dizileri filmleri anında kayıt yapabiliyormuyuz.
    kullanan bir arkadaş var ise yardımını bekliyorum.
    buradan inceliyebilirsiniz..
    http://www.hepsiburada.com/Liste/crea-joybox-recorder-media-player-c35dd150f12-15tb-harddisk-hdmi-kablo-hediye/ProductDetails.aspx?productId=bd85174&categoryId=112123

• arkadaşlar yardım edebilecek kimse yokmu
  • Cihazdan bende var , composit kablo ile digitürk veya herhangi bir görüntü kaynağından ( DV camera , Uydu Alıcısı , Dvd , Vcr v.b. ) cihazlardan görüntüyü mpeg formatında kayıt kabiliyetine sahip. Denedim başarılı diyebilirim. Cihaz sıkıştırılmış formatta kaydettiğinden uydu dan izlediğin kadar kaliteli olmasada yaklaşı %20 gibi bir kalite kaybı ile hdd ye kayıt yapabiliyor.
  • evd kablolu tv yayını var, aynı şekilde yine kayıt yapılabilir değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gapspy

Cihazdan bende var , composit kablo ile digitürk veya herhangi bir görüntü kaynağından ( DV camera , Uydu Alıcısı , Dvd , Vcr v.b. ) cihazlardan görüntüyü mpeg formatında kayıt kabiliyetine sahip. Denedim başarılı diyebilirim. Cihaz sıkıştırılmış formatta kaydettiğinden uydu dan izlediğin kadar kaliteli olmasada yaklaşı %20 gibi bir kalite kaybı ile hdd ye kayıt yapabiliyor.

Bunun 1 Tb Olmayanından alsak ve Harici 8 lik yada 16 GB lik USB bellek taksak gine kayıt yapma olurmu digitürkten film yada maçları... Usb belleğe kayıt yapabilirmiyiz..
  • Bu cihazı bende çok merak ediyorum.Pahalı bir cihaz.Özellikleri iyi görünüyor.Piyasaya yeni çıktığı için pek alanda yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.