Şimdi Ara

Creaitve inspire 4400 (4+1) mi yoksa Philiphs MMS 430 2+1 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sana katılıyorum Another..Sadece müzik dinleyecek olsam,kaliteli bir 2.1 tercih ederdim..

@sedatss öyle diyorsun iyi güzelde. valla stereo surround olayı bence daha bi güzelleştiriyor olayı. yani biliyorum tabikidide mp3 iki kanal ses verir ama artık bu softwarelerin yapabildiği işler çok daha iyi hele audio cd lerde stereo surround olayını bir dene de gör. ben megaworkste arkaları ve centerı kısıyordum ama şu stereo surround ı yapınca bir daha dönemedim düz stereo ya . inan böylesi daha güzel. düşük bitrate li mp3 dinlersen pek düzgün olmaz bunu belirteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibi -- 17 Şubat 2006 11:56:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

quote:

Sana katılıyorum Another..Sadece müzik dinleyecek olsam,kaliteli bir 2.1 tercih ederdim..

@sedatss öyle diyorsun iyi güzelde. valla stereo surround olayı bence daha bi güzelleştiriyor olayı. yani biliyorum tabikidide mp3 iki kanal ses verir ama artık bu softwarelerin yapabildiği işler çok daha iyi hele audio cd lerde stereo surround olayını bir dene de gör. ben megaworkste arkaları ve centerı kısıyordum ama şu stereo surround ı yapınca bir daha dönemedim düz stereo ya . inan böylesi daha güzel. düşük bitrate li mp3 dinlersen pek düzgün olmaz bunu belirteyim

Abi stereo surround ile ilgili yaptığın yorum kesinlikle doğru..Hele audio cd olayı sesi daha bir canlandırıyor..Çünkü subwoofer sadece bas vuruyor ve ses kalitesi üst düzey setlerde daha iyi sonuçlar veriyor..Yorumuna saygı duyuyorum ama 2.1 sistemlerde müzik dinlemek bence ayrı bir zevk...saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 18 Şubat 2006 2:30:42 >

• Müzik dinlemek içinse 2+1 almanı öneririm.Alt fiyat seviyesi için logitech x-230u ,gerek logitech x serisinin tartışılmaz f/p oranı için ve gerekse yabancı sitelerde yapılan " bu fiyata bu kalite" yorumlarından dolayı öneririm.
    Ayrıca bir önerim var ki " eğer alacaksan araştır ama çok araştırma tadı kaçıyor"
    şaka bi yana gerçekten armutun sapı üzümün çöpü deyip insan birtürlü karar veremiyor(kendim yaşadım biliyorum @another da bana katılacaktır heralde)

• bu aada aslında müziği dinlemenin en iyi yolunun 1+1 den geçtigini düşünüyorum ben ..
    microlab ın buna denk bi sistemide mevcuttur...

stereo bir kayıt.. ve mono bir bas... çok mantıklı gelmiyo ..
  • jazz ında 1+1 modeli var. hatta abajura benziyor.
  • Tamam doğrudur 1+1 daha ideal kabul ediyorum..Ben alamadım buyrun siz alın valla şaka bi yana tüm araştırmaları yapılmış .. I-trıgue 3400 ve logitech Z4 e tercih edilmiş bir set:Klipsch promedia ultra 2.0
    alın bi de link vereyim http://www.pocketnow.com/index.php?a=portal_detail&t=reviews&id=672 bari linki verdim ,fiyatta vereyim
    160euro (avro)

• ben creative inspire 4400 kullanıyorum. Sesi çok açmadığım zaman memnunum. Arkadaş arka hoparlörlerden ses alamadığını söylemiş.
    Stero kaynaklarda arka hoparlörler çalışmaz.İllede çalışmasını istersen subwoofer üzerindeki rear kablosunu çekmen yeterli olur.
  • bence mms 430 alcağına Philips mms 460 al fiyatına göre performansı çok iyi ben onu kullanıyorum
  • 4400 bi arkadaşta var ses kartı alman lazım ynında olsada boşver 460 gibi 5.1 sistem varken git onu al derim 4400 le kıyaslama bile
  • bende 4400 var onboard ses kartı+stereo ayırıcı ile kullanıyorum ses yarıya kadar oldukça ii ama daha fazla ileri gittiğinde çok bişi bekleme yinede başlangıç için ii bi set derim fiyatıda cabası ben 87 ytl ye almıştım
  • stereo kaynaklarda arka hoparlör çalışmıcaksa niye 4+1 sistem yapıyor adam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.