Şimdi Ara

CREATIVE 5.1 MEGAWORKS SES SİSTEMİ ALSAMMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 5+1 Güçlü bir ses sistemi almak istiyorum.Creative MegaWorks'ün bana uygun olduğuna karar verdim birde Audigy2 Platinum Pro ses kartı almayı düşünüyorum.Bu ürünleri kullanan arkadaşlardan,ürünler hakkındaki yorumlarınızı ve varsa tavsiye edebileceğiniz alternatiflerini öğrenmek istiyorum.Ses sisteminde bass seslerin yanında tizzlerinde iyi olması benim için önemli çünkü rock-metal dinliyorum Şu anda Philips 5+1 PC-400 kullanıyorum,subwofer iyi ama uydular ve tizz ses zayıf.Yeni alacağım sistem ev stüdyosu projemin ilk adımı olacak.Ben gitaristim ve dj lik yapıyorum kendi şarkılarımı ve mixlerimi evde yapmak istiyorum.Ayrıca ev partileri düzenliyoruz ve Philips PC-400 (80 Watt) çok yetersiz kalıyor.Birde oda çok büyük.Yorumlarınızda bunları dikkate alırsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• evet çok iyi bi ikili oluşturmuş olursun bu şekilde kesin tavsiye ederim ama olayın müzikse çok çok tatmin etmeyebilir seni megaworks, daha çok film performansı başarılı meganın...
  • bu forumda sana genelde jazz 9940 ve logitech z5500 önerecekler ama eğer megaworks bulmuşsan ben sana al derim bende var ve daha bi kötü yanını görmedim.Diğerleri daha güçlü olabilir kabul ediyorum ama içlerinde en ucuzuda megaworks ve eğer müstakil bi evde yaşamıyosan sesini yarısına kadar anca açabiliyosun ama atayalperin dediği gibi olayın müzikse bence multimedya speakerler sana göre değil onlar sonuç olarak ne kadar güçlü de olsalar bilgisayar için tasarlanmışlardır asla büyük kolonlardan alacağın zevki tattıramazlar , bir de ev stüdyosu falan demişsin para senin için sorun değilse bunlara bi bak derim ama megaworks kesinlikle kötü bir ses sistemi değil seçtiğin ses kartıyla da oldukça iyi bi ikili oluştururlar ayrıca eğer enstrümanları evde kaydetmeyip hazır dosyalar üzerinde oynayacaksan ZS de yeterli olabilir çünkü benim bildiğim kadaryla platinum pro nun ZS den farkı ses kayıt olayında esas olarak

• al al
  • abi bende bu dediginden alacaktım ama hicbiyerde bulamadım kime sorduysam yok ddiler ama bulabiliosan kesinnikle al..
  • kesinlikle tavsiye ederim kardeş. ben 6-7 aydır kullanıyorum. süper bi alet. tabiki fiyat/performans oranına göre süper. 300 milyona bu kalitede bu güçte başka bulamazsın. giga ve z-5500 tabiki daha sağlam ama 3 katına yakın fiyatı var. tizleri mükemmel. bu paraya kaçmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bomert

abi bende bu dediginden alacaktım ama hicbiyerde bulamadım kime sorduysam yok ddiler ama bulabiliosan kesinnikle al..

al kardeş burada var. şu an stokta yok ama takip et belki stoklara girebilir.

http://www.estore.com.tr//product.asp?sku=EL07189&dept%5Fid=51008003&bid=&mscssid=9FXEL297GT5F8G48189WPXBFHXNK1LN5

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Audigy 2 Platinum Pro dediğinin internal olanı var. Yani diğer aparatları yok. Çok memnumum. Ayrıca Megaworks te var. Süper bir sistem. Şiddetle tavsiye ederim ve aldığında da değiştirmek için en iyisini bile çıkarsalar gerek yok dersin kullanmaya devam edersin.
  • Megaworks süper arkadaşım kesinlikle tavsiye ederim.
  • Bende megaworks ve audigy2zs kullanıyorum çok mennunum ,ama yukarıdaki arkadaşlarında dediği gibi bulmak biraz zor,ama bulursan düşünme al derim..
  • platinum pro almana gerek yok,cunku o kartın hiç bi artı yanı yok
    ayrıca megaworks bulupta bana haber vermezsen darılırım
  • Arkadaşlar Creative MegaworksTHX 550 Teknosalarda VARRR İzmir dışında olanların,netten Teknosa'ya girerek ordan sipariş vermeleri mümkün,İzmir'de olanlar için,Balçova Agora ve Alsancak Teknosalarda 2 adet mevcut,gördüm!Yanındada DVD veriyorlar,fiyatı 299++KDV Ama DVD öyle mattah birşey değil,yinede bulamayan arkadaşlara söyleyim dedim,hoşçakalın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.