Şimdi Ara

creative 5200 5.1 + Toshiba Satellite A100-847 Yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 5.1 ses sistemi aldım creative 5200 fakat çıkışlarla bilgisayarımın girişi uyuşmadı bilgisayarımda yeni çıkan toshiba a100-847 tek kulaklık ve mikrofon girişi var çoğaltıcı alsam 5.1 i kullanabilirmiyim ne yapmam lazım yardım ederseniz çok sevinirim ...

• slm kardeş ben o sorunu 3 ucu olan ses sistemini tek uca düşürek hallletim aynı yöntemi yap biliyorsan bilmiyorsan bilen birine yaptır
  • kardeş bi uç aldım çoğaltıcı bu seferde 2 tane hoparlörden ses gelmemeye başladı 2 si çalıo sadece
  • o dediiğinden lazım banada evet yazıcıoğlu iş hanına bakıcam yarın hallederler inşallah
  • kardeşim ben senn dediğini yaptıramadım sen nasıl yaptırdın ben 2 adet splitterla taktım anca teke düşüremeyiz olmaz fln dediler imkansız gibilerinden??
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgsata

slm kardeş ben o sorunu 3 ucu olan ses sistemini tek uca düşürek hallletim aynı yöntemi yap biliyorsan bilmiyorsan bilen birine yaptır
  • fallla bas bayada yaptım üç ucun jack larını kopar aynı uları bi tarafa ayır artı eksi olayı lehimle kopardığın bi jack a tekrar bağla alsana tek uçlu istersen resimde ata bilirim
  • valla resim atarsan çok makbuşe geçer kardeşim.peki ses kalitesinde bi eksilme fln oluomu?ayrıca ilgine ve yardımına çok teşekkür ederim dostum..
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgsata

fallla bas bayada yaptım üç ucun jack larını kopar aynı uları bi tarafa ayır artı eksi olayı lehimle kopardığın bi jack a tekrar bağla alsana tek uçlu istersen resimde ata bilirim
  • arkadaş bak ben böle yaptım o biraz kalınca görünen yeride eki işte tek uç olmuş oluyor

[simage]http://h1078086.serverkompetenz.net/070219/ABN_Goruntux056x.jpg [/simage]
  • normalde bende ilk aldığda 5200 3 uçluydu pc de benim eski pc nasıl olacak diye düşünürken aklıma bu geldi eyer elektrikten biraz anlarsan yaparsın
  • eywallah hocamda ses kalitesinde bi eksilme fln oluomu?
  • dediğim gibi pek olamdı eh 3 lu gibi olacak değil ama okadar bi kailte eksilmesi yok bi tek son sesdekasıyo
  • saolasın dostum bende iki splitterla bağladım 5 i de ses veriyor kasmaya gerek yok yarın birgün 3 girişli ses kartı yada laptop fln alırsak bide onunla uğraşmayalım ama dahiyane bi fikir seninki eywallah
  • sende sagol bende elde olan imkaları kullandım başka bi pc alma şansım olamadığı için malum $$$$ ondan böle yaptım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.