ben 5.1 ses sistemi aldım creative 5200 fakat çıkışlarla bilgisayarımın girişi uyuşmadı bilgisayarımda yeni çıkan toshiba a100-847 tek kulaklık ve mikrofon girişi var çoğaltıcı alsam 5.1 i kullanabilirmiyim ne yapmam lazım yardım ederseniz çok sevinirim ...
slm kardeş ben o sorunu 3 ucu olan ses sistemini tek uca düşürek hallletim aynı yöntemi yap biliyorsan bilmiyorsan bilen birine yaptır
kardeş bi uç aldım çoğaltıcı bu seferde 2 tane hoparlörden ses gelmemeye başladı 2 si çalıo sadece
o dediiğinden lazım banada evet yazıcıoğlu iş hanına bakıcam yarın hallederler inşallah
kardeşim ben senn dediğini yaptıramadım sen nasıl yaptırdın ben 2 adet splitterla taktım anca teke düşüremeyiz olmaz fln dediler imkansız gibilerinden??
quote:
Orjinalden alıntı: ozgsata
slm kardeş ben o sorunu 3 ucu olan ses sistemini tek uca düşürek hallletim aynı yöntemi yap biliyorsan bilmiyorsan bilen birine yaptır
fallla bas bayada yaptım üç ucun jack larını kopar aynı uları bi tarafa ayır artı eksi olayı lehimle kopardığın bi jack a tekrar bağla alsana tek uçlu istersen resimde ata bilirim
valla resim atarsan çok makbuşe geçer kardeşim.peki ses kalitesinde bi eksilme fln oluomu?ayrıca ilgine ve yardımına çok teşekkür ederim dostum..
quote:
Orjinalden alıntı: ozgsata
fallla bas bayada yaptım üç ucun jack larını kopar aynı uları bi tarafa ayır artı eksi olayı lehimle kopardığın bi jack a tekrar bağla alsana tek uçlu istersen resimde ata bilirim
arkadaş bak ben böle yaptım o biraz kalınca görünen yeride eki işte tek uç olmuş oluyor
normalde bende ilk aldığda 5200 3 uçluydu pc de benim eski pc nasıl olacak diye düşünürken aklıma bu geldi eyer elektrikten biraz anlarsan yaparsın
eywallah hocamda ses kalitesinde bi eksilme fln oluomu?
dediğim gibi pek olamdı eh 3 lu gibi olacak değil ama okadar bi kailte eksilmesi yok bi tek son sesdekasıyo
saolasın dostum bende iki splitterla bağladım 5 i de ses veriyor kasmaya gerek yok yarın birgün 3 girişli ses kartı yada laptop fln alırsak bide onunla uğraşmayalım ama dahiyane bi fikir seninki eywallah
sende sagol bende elde olan imkaları kullandım başka bi pc alma şansım olamadığı için malum $$$$ ondan böle yaptım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme