Şimdi Ara

Creative 5200 Inspire 5.1 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Win7 Ult x64 kurulu bilgisayarıma driveri kurulu.
    Youtube veya herhangi başka bir internet sitesi üzerinden açtığım video-ses oynatımları 5+1 olarak çalışmakta,
    bilgisayar hafızası üzerinden oynattığım medyalar yalnızca bir hoparlörden ses vermektedir.Sebebini bulamıyorum uzun süredir aygıt yöneticisinden otomatik olarak driver güncel diyor, forumda incelediğim bazı yakın konulardan driver kurdum yine aynı sorun, creative in kendi sitesinden indirdim bi dünya driver yine olmadı.Kılçık bir sorun oldu artık bana. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

• O zaman bu sorun ses sisteminizin değil ses kartınızın bir sorunudur
    Yanlız anlayamadığım neden creativenin sitesinden indiriyorsunuz s kullandığınız ses kartı harici mi yoksa dahilimi marka ve modeli nedir
  • Orjinal ses kartı 2004 yılında topladığım bilgisayarla birlikte gelmişti 5200 5.1 inspire ses kartıydı yani, fakat ben evde yokken bizimkiler bilgisayar bozuldu yükseltelim diye bilgisayarcıya götürmüşler. adamcağızın bi ses kartına bu kadar ihtiyacı olduğunu bilmezdim.Ses kartımı almış.Kabulde etmedi bende daha sonra piyasada bulunmayınca bu ses kartı Sound Blaster Audigy aldım.Daha doğrusu Tekirdağ - Tekira PC Gold şubesinden bunu verdiler olur diye. Bu da bi türlü olmadı.
  • İnspire 5200 ses sisteminizin modelidir ses kartı değildir
    Ayrıca audigy nin de çok modeli var se ls value vx gibi hangisi olduğunu bilemiyorum ama bu kartların w7 desteği yok bildiğim kadarı ile ama daniel k driver deneyebilirsiniz ana konu mevcut bu konudan sorunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -THIEF-

İnspire 5200 ses sisteminizin modelidir ses kartı değildir
    Ayrıca audigy nin de çok modeli var se ls value vx gibi hangisi olduğunu bilemiyorum ama bu kartların w7 desteği yok bildiğim kadarı ile ama daniel k driver deneyebilirsiniz ana konu mevcut bu konudan sorunuz

Kusura bakmayın birazda uyku sersemliği ile yazılmıştı.Value olmalı. Win7 desteklemiyodur anlarımda, youtube ta oynatılan videoda 5+1 çalışırken kendi hafızasında oynatılan medyada niye sadece 1 hoparlör çalışıyor bunu çözemedim.
  • 1. Sayfada kart için mod rehberi var inceleyin sorularınızı orada sorun derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.