Şimdi Ara

Creative A300 sol kolon ses gelmiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce aldığım 2+1 ses sisteminin sağ kolondan ses geliyor ama sol kolonundan ses gelmiyor, solda tek cızırtı var o kadar.
    ses kartım anakarta entegre değil, ayrıdır.
     Creative A300 sol kolon ses gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozion -- 4 Nisan 2010; 22:37:51 >

• kolonların yerini değiştirerek denedinmi?
  • kolonların giriş yerleri belli. değiştirme şansım yok.
    acaba pcden bi ayar mı yapmam gerekiyor?
  • Aynı ses sistemi bende de var , direk taktım kullandım yani ayar filan kesinlikle gerekmiyor.İkinci el mi aldınız yoksa kutulu sıfır mıydı? Yani temassızlık filan varsa vardır , yoksa kolonda teknik ve çözemeyeceğiniz bir problem vardır.Garantiye göndermeniz lazım öyleyse eğer.
  • ben de aynı ses sistemine sahibim. bir süre önce subwooferdan cızırtı, patırtı sesleri gelmeye başladı. patlama sesi gibi. solda hiç ses yok. nette sorunu araştırınca buraya geldim burda da bir çözüm bulamadım. daha sonra subwooferin arkasındaki bass ayarının bulunduğu kısma bir kere vurdum ne cızırtı kaldı ne gürültü. sol kanaldan da ses gelmeye başladı. türk çözümü. kesinlikle öneriyorum!
  • kolon patlamış olabilir bendede Creative SBS 370 var sol kolon patladı çıkma kolon arıyorum 3-5 liraya verecek arkadaş var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.