ARKADAŞLAR SES MANYAĞI AMA AYNI ZAMANDA BU KONUDA TEKNİK OLARAK CAHİL BİRİSİ OLARAK SİZ USTALARIN YARDIMINA ÇOK İHTİYACIM VAR. ÖNCELİKLE DURUMUMU İZAH EDEYİM. ELİMDEKİ SİSTEMDE CREATIVE AUDIGY 2 ZS + DDTS DECODER + CREATIVE INSPIRE 7700 VAR...BEN İSE BU SİSTEMİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM... AKLIMDAKİ SİSTEM İSE ŞU: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI ELITE PRO + GIGAWORKS 750S...ŞİMDİ BURDAKİ SORUM ŞU: ELİMDEKİ DECODER ANLADIĞIM KADARIYLA BU SES KARTIYLA PEK Bİ İŞE YARAMIYOR. YANİ X-FI ELITE PRO + GIGAWORKS 750 S OLUNCA DECODERE İHTİYACIM KALMAYACAKMI? BU İLK SORUNUM...İKİNCİ SORUM İSE EĞER DECODERİMİ SATMAK İSTEMİYORSAM BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BAŞKA BİR SES KARTI VARMI? X-FI FATALITY GİBİ...YADA SİZ BANA DİREKT OLARAK ELİNDEKİ SES KARTI HOPARLÖR VE DECODERDEN KURTUL VE DİREK OLARAK X-FI ELITE PRO + GIGAWORKS 750 S Mİ AL DERSİNİZ....
YADA SON OLARAK HANGİ SİSTEMİ KURSAM SİZCE İYİ OLUR? LOGITECH İN SİSTEMİ DAHAMI İYİ OLUR? USTALARIM KAFAM ALLAK BULLAK OLDU..LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUNUZ...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM VEDE İYİ GÜNLER DİLİYORUM...:-)
pm attım pm kutuna bak
bence ddts 100 ve 7700 ü sat logitech z 5500 al. ilerde istersen audigy 2 zs yi satıp x-fi extreme music alırsın
ben de pm yolladım, bakarsın!
audigy2 zs hala mükemmel bi kart bence,elinden çıkarmana gerek yok.
onun yerine decoder ve 7700 ünü satıp z5500 gibi çok iyi bi set alabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: trulli
audigy2 zs hala mükemmel bi kart bence,elinden çıkarmana gerek yok.
onun yerine decoder ve 7700 ünü satıp z5500 gibi çok iyi bi set alabilirsin.
kardeş hepsini sat x-fi platinum, fatality veya elit prodan birini al ve bide Z5500 yemede yanında yat yani bu kadar diycem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme