Şimdi Ara

CREATIVE AUDIGY 2 ZS-X-FI ELITE PRO?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR SES MANYAĞI AMA AYNI ZAMANDA BU KONUDA TEKNİK OLARAK CAHİL BİRİSİ OLARAK SİZ USTALARIN YARDIMINA ÇOK İHTİYACIM VAR. ÖNCELİKLE DURUMUMU İZAH EDEYİM. ELİMDEKİ SİSTEMDE CREATIVE AUDIGY 2 ZS + DDTS DECODER + CREATIVE INSPIRE 7700 VAR...BEN İSE BU SİSTEMİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM... AKLIMDAKİ SİSTEM İSE ŞU: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI ELITE PRO + GIGAWORKS 750S...ŞİMDİ BURDAKİ SORUM ŞU: ELİMDEKİ DECODER ANLADIĞIM KADARIYLA BU SES KARTIYLA PEK Bİ İŞE YARAMIYOR. YANİ X-FI ELITE PRO + GIGAWORKS 750 S OLUNCA DECODERE İHTİYACIM KALMAYACAKMI? BU İLK SORUNUM...İKİNCİ SORUM İSE EĞER DECODERİMİ SATMAK İSTEMİYORSAM BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BAŞKA BİR SES KARTI VARMI? X-FI FATALITY GİBİ...YADA SİZ BANA DİREKT OLARAK ELİNDEKİ SES KARTI HOPARLÖR VE DECODERDEN KURTUL VE DİREK OLARAK X-FI ELITE PRO + GIGAWORKS 750 S Mİ AL DERSİNİZ....

YADA SON OLARAK HANGİ SİSTEMİ KURSAM SİZCE İYİ OLUR? LOGITECH İN SİSTEMİ DAHAMI İYİ OLUR? USTALARIM KAFAM ALLAK BULLAK OLDU..LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUNUZ...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM VEDE İYİ GÜNLER DİLİYORUM...:-)

• pm attım pm kutuna bak
  • bence ddts 100 ve 7700 ü sat logitech z 5500 al. ilerde istersen audigy 2 zs yi satıp x-fi extreme music alırsın
  • ben de pm yolladım, bakarsın!
  • audigy2 zs hala mükemmel bi kart bence,elinden çıkarmana gerek yok.

onun yerine decoder ve 7700 ünü satıp z5500 gibi çok iyi bi set alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli

audigy2 zs hala mükemmel bi kart bence,elinden çıkarmana gerek yok.

onun yerine decoder ve 7700 ünü satıp z5500 gibi çok iyi bi set alabilirsin.

kardeş hepsini sat x-fi platinum, fatality veya elit prodan birini al ve bide Z5500 yemede yanında yat yani bu kadar diycem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.