Bende 7 yıldan beri Creative DTT 3500 hoparlör var. kullanan arkadaşlar belki bana yardımcı olabilirler. Ben bu hoparlörlerden bir türlü sağlıklı 5+1 ses alamıyorum. şu anda ki ses kartım audigy ls. digital din den çıkış yapıyorum fakat hoparlörlerin tamamından ses gelmiyor. bir de bu en altında dolby digital ışığı var, onun hiç yandığını görmedim. o ne ola ki? bu sistemle düzgün ses alabileceğim ayarları bilen arkadaşların yardımını bekliyorum.
Merhaba, Ben de dtt3500ü çok iyi araştırıp bulamadığım için sonra çıkan üst modeli olan inspire 5700 almıştım ve bir yıl kadar kullanmıştım.. dtt 3500den farkı tam anlamıyla bir cambridge olmaması eksi puandı ve decoderinin dts çözmesi artı bir puandı.. Şimdi sorununuza gelince, 5.1 kanal ses alamama nedeniz kesinlikle dtt 3500le alakalı değil, kablo bağlantılarını doğru yapmış ve analog bağlantıyı semişseniz buna rağmen ses 5.1 gelmiyorsa sebebi kesinlikle ses kartı.. malesef Audigy ls modeli, audigy serileri içindeki en kötü kart. en azından audigy es (se) bile kullanmış olsaydınız hiç sorun yaşamazdınız.. size burda bişeyler anlatsam bile sorunlarınızı kısmen çözmüş olacaksınız.. Yani tam bir çözüm olmayacak. Size kesinlikle ilk olarak tavsiyem mutlaka öncelikle ses kartını değişmeniz. 2.el bir Audigy2 zs alın ve işte o zaman dtt 3500ün gerçek kalite farkını yaşayın derim. Setle ilgili size elimden geldiğinceyardımcı olmaya çalışırım.