Şimdi Ara

Creative DVD-Audio Player Hakkında yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 yıldır x-fi kullanıyorum bildiğniiz üzre bu kartın özelliğinden biriside içinde dvd-audio programını barındırıyor olması fakat ne yazıkki ben bu programı bir türlü kullanamadım. Daha doğrusu içerisine müzik atamıyorum dvd müzik cd leride var fakat hiçbi şekilde onunla müzik dinleyemiyorum. Program açılıyor ve ortada şöle bi yazı yazıyor "An empty or invalid DVD-Audio media"
    Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum bu programı nasıl kullanacağım ben neyi yanlış yapıyorum anlamadım şmdiden tşekkürler...

• bendeki dvd audio örneği bildiğimiz dvd gibi işlenmiş audio ts ve video ts klasörlerine sahip audio ts içinde 5.1 digital ses örnekleri var. uzantıları aob olarak geçmekte ve bu program sayesinde dinliyebiliyorum. audigy 2 zs ile demo disk olarak gelmişti.
  • ya amacım o programda müzik dinlemek fln değil zaten alternatif programlarlada dinleyebiliyorum tek derdim mademki öle bi program var neden kullanamıyorum sadce merak ediyorum yani o programı kullanabilmem için ne yapmam lazım tek derdim bu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli Boş Cd (Audio CD için)
    15 yıl önce açıldı
    Onkyo DP-X1 Dap Player Hakkında Bilgi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.