Şimdi Ara

Creative EP-630'u Masaya Yatırdık (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
6
Favori
6.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony MDR-EX50LPB'a göre nasıl arkadaşlar??
  • 30 tl civarına alabiliyorsanız iyi kulaklıktır ama daha fazlasını hak etmez. Basları biraz yapay gibi. Şuan sennheiser cx200 street 2 kullanıyorum. 55 tl almıştım. O fiyata göre çok iyi dir. Fakat doların fırlaması ile 110 liraya satılıyor ve fiyatını hakketmiyor.
  • Şu an kullanıyorum , tam olarak f/p ürünü. Kablosu ilk başta çok ince görünüyor ancak, hala herhangi bir zarar kopma görmüş değil. 100tl üzeri kulaklıklar ile karşılaştırmak zaten saçmalık olur aynı fiyatta daha iyisi varsa görmek lazım.
  • dx ten 14 tl ye kargo dahil AWEİ ES 600M ALIN 9 LA ÇARPAR 10 A BÖLER SONRA 20 İLE TEKRAR ÇARPAR, EP 630 kullanan biri olarak söylüyorum alın bu dediğim kulaklığı memnun kalmazsanız 14 tl yi havale edeceğim ben size :)
  • zimilanga Z kullanıcısına yanıt
    Baba naptın ya : D belki ses olarak şaşırtabilir de umarım malzeme kalitesi seni yarı yolda bırakmaz. teşekkürler fikrini paylaştığın için belki ucuz fiyatlı iyi bir çözüm olabilir düşünenlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Sezer

Baba naptın ya : D belki ses olarak şaşırtabilir de umarım malzeme kalitesi seni yarı yolda bırakmaz. teşekkürler fikrini paylaştığın için belki ucuz fiyatlı iyi bir çözüm olabilir düşünenlere

Ath cks77 - 99 modellerini kullandıysaniz görüşlerini neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üniversitedeyken almıştım, uzun yıllar severek kullandım. HTC nin kıytırık kulaklığının kumandasına monte edeyim erken bozdum :)

Bassları tizzleri güzeldi. Dala dolgundu. Şimdi CX200 street kullanıyorum. Ses çok düz. Kaliteli evet ama ep630 gibi değil. aslında biraz daha hoşuma gitti ep630 da basslar sanki yoruyordu bir süre sonra. Daha dengeli ve birazda tizz olarak anlaşılır kulaklık istiyorsanız cx200 II street önerebilirim. Ama ep630 filmlerde ve yüksek basslı şarkılarda kullanmak için tam bir F/P ürünüdür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Üniversitedeyken almıştım, uzun yıllar severek kullandım. HTC nin kıytırık kulaklığının kumandasına monte edeyim erken bozdum :)

Bassları tizzleri güzeldi. Dala dolgundu. Şimdi CX200 street kullanıyorum. Ses çok düz. Kaliteli evet ama ep630 gibi değil. aslında biraz daha hoşuma gitti ep630 da basslar sanki yoruyordu bir süre sonra. Daha dengeli ve birazda tizz olarak anlaşılır kulaklık istiyorsanız cx200 II street önerebilirim. Ama ep630 filmlerde ve yüksek basslı şarkılarda kullanmak için tam bir F/P ürünüdür.

Cx-200 street II modelini pc'de x-fi tarzı bir ses kartı ile bas ayarlarından sonra denemenizi öneririm, bende her iki kulaklık da var, ama pc'de birebir aynı ayarlardayken
    cx-200'ün bassları bariz daha iyi ve derin. Silikonlarını kulak içine sesi tamamen tıkayacak kadar tam oturtmak ve bass boost/eQ değerlerini iyi oturtmak lazım,
    fazla bassdan boğulmaması güzel bir olay. Cx-200 bass yanında tizleri de verebiliyor, ama ep-630 tizleri boğup sadece bass üzerinden gidiyor.
    Telefonda(amfisiz) ise her ikisi de eq ayarı bile yapsan dandik ses veriyor, pc'deki bassları görmek imkansız. Ses kaynağı aşırı önemli bence, ep-630 için
    yorumların bu kadar büyük değişiklik gösterme sebebi de bu bence. Telefonlarda deneyenler performans alamıyor, üst seviye bir flac player ya da pc ile kullananlar
    ise sesi daha çok beğeniyor bence.

Bir kulaklık başka bir model ile karşılaştırılacaksa birebir aynı ses kaynağı ve ayar üzerinde denenmeli bence, farkı tam anlamak için.
    Yoksa forumda A kişisi beğeniyor, B kişisi düşük çıkış gücüne sahip başka bir kaynakta deneyip memnun kalmayabiliyor. (genele hitaben yazdım)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Üniversitedeyken almıştım, uzun yıllar severek kullandım. HTC nin kıytırık kulaklığının kumandasına monte edeyim erken bozdum :)

Cx-200 street II modelini pc'de x-fi tarzı bir ses kartı ile bas ayarlarından sonra denemenizi öneririm, bende her iki kulaklık da var, ama pc'de birebir aynı ayarlardayken
    cx-200'ün bassları bariz daha iyi ve derin. Silikonlarını kulak içine sesi tamamen tıkayacak kadar tam oturtmak ve bass boost/eQ değerlerini iyi oturtmak lazım,
    fazla bassdan boğulmaması güzel bir olay. Cx-200 bass yanında tizleri de verebiliyor, ama ep-630 tizleri boğup sadece bass üzerinden gidiyor.
    Telefonda(amfisiz) ise her ikisi de eq ayarı bile yapsan dandik ses veriyor, pc'deki bassları görmek imkansız. Ses kaynağı aşırı önemli bence, ep-630 için
    yorumların bu kadar büyük değişiklik gösterme sebebi de bu bence. Telefonlarda deneyenler performans alamıyor, üst seviye bir flac player ya da pc ile kullananlar
    ise sesi daha çok beğeniyor bence.

Bir kulaklık başka bir model ile karşılaştırılacaksa birebir aynı ses kaynağı ve ayar üzerinde denenmeli bence, farkı tam anlamak için.
    Yoksa forumda A kişisi beğeniyor, B kişisi düşük çıkış gücüne sahip başka bir kaynakta deneyip memnun kalmayabiliyor. (genele hitaben yazdım)

cx200 ün bassları da güzel hocam ama daha gerçekçi onu demek istedim. Ses kaynağı konusunda kesinlikle haklısınız. Hatta onboard dandik ses kartı ile normal bir ses kartı arasında da çok fark var. Yazılım da fark ediyor.

Bende desire hd var mesela kardeşimde g2. G2 de deniyorum sesler o kadar berrak çıkıyorki anlatamam. benim dhd ye takıyorum bildiğin boğukmuş ben kendimi avutuyormuşum Ama jet audio nun son versiyonunu kesinlikle tavsiye ederim ses olarak çok öne geçmiş eklentileri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Ath cks77 - 99 modellerini kullandıysaniz görüşlerini neler?

naptımı bilmem ama bende hem ep 630 hem de sony mdr ex50 lp var, şu an ikisini de kullanmıyorum bu aldığım kulaklığı kullanıyorum, malzeme ve işçilik kalitesi olarak iki kulaklıktanda daha iyi buldum, tek eksi tarafı kulaklık lastiğinin biraz sert olması o da sorun yaratmıyor, yumuşak bir lastik taktım halletteim bu kalityede derin ve berrak basslar için değer.....

• Yarın bi kulaklık incelemesi geliyor o da ath bence onu izle görüşüm ondan yana
  • quote:

Yarın bi kulaklık incelemesi geliyor o da ath bence onu izle görüşüm ondan yana

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96778729

Peki bu kulaklık hakkında görüşün neler? Site resmi dağıtıcı konumunda, 200 kusur liralık bir indirim nasıl olur hala anlayamadım.

• Bir şey söyliyim mi güvenmediğim yerlerden hayatta kulaklık almam. Beats solo hd diye satılan bir kulaklık denedim. Adam sıfır kutusundan açtı her şeyi ile aynı sol kanaldan ses gelmedi bir kutu daha açtı onda da kablo bozuk çıktı falan. Tizler tamamiyle tenekeydi. Salla pcx95 al onu kullanıyorum şu an ucuz fiyatı da. Sıkıntı yaşamazsın harbiden çok sevdim.
  • DH Sezer kullanıcısına yanıt
    Boşver cks99 u falan diyorsun yani? Şu boyundan dolanan kısmı sıkıntı yaratıyor mu? Birazdan havale için gidecektim, direkten döndük desene

• aynen o. abi çok rahat hemde sıkımtısız ergonomik birazdan takıp kadıköye geçeceğim mis gibi : D
  • DH Sezer kullanıcısına yanıt
    Tamam o zaman senin zevkine güveniyorum, sağ ol Bu arada şu beats olayında haklıydın, adamlar paralel ithalat demişler fakat nereden geldikleri meçhul
  • Bişey diyim mi az önce cks1000 İ test ettim creative 630 hastası olanlar almasın baslar sert yayvan değil sahnesi iyi tamam da sahne istiyen kafa üstü alsın o ne öyle ya hiç mi hiç sevmedim. Benim eski sony kulakiçi kulaklık bile ondan daha tatlı baslar veriyo. Şimdi gidip telefonuma uygun olan creative 630i alcam. Değişiklik olsun diye kulaklık inceledim bir hafta boyunca. 250 tl vermeyi göze aldım. Ama sonuç tekrar ep630 a dönüyorum...

• quote:

4-5 senedir yoğun olarak kullanıyorum kullanmaya da devam edeceğim, malzeme kalitesi eleştirilebileceği bir alan değil bu kulaklığın.

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro Bu islerden anlamadiginizi ep630 gibi fosil olmus berbat bir kulakligi inceleyerek gosterdiniz. Kulakliklar hakkinda bilgi sahibi olmak isteyen arkadaslar su siteyi ziyaret etsin : techno-fi.net
    Super

Yalnız fosiller daha değerlidir, neden alınmaması gerektiğini söylesenizde aydınlansak...

• quote:

Kesinlikle öyle. İnsanlar istedi diyerek inceleidğim bir üründür. Teşekkürler

EP630 u incelediğiniz için sizi eleştirenlere takılmayın. EP630 la Tidal'in HI-FI testinde 4/5 yapmıştım ilk denememde. Bana ekranda çıkan mesajda "üst seviye bir ses sisteminiz var" şeklindeydi, e heralde yani ne olacaktı! :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.