Şimdi Ara

CREATİVE GIGAWORKS S750 TAMİR YAPILIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar , malesef S750 kullanıcılarının tek sorunu garantisi bitmiş ürünü tamnir ettirememek , aynı der bendede vardı ama ben tamir ettirdim sorunum ufak sorun değildi power board gitmişti , yapan yer kadıköyde bi elektronikçi usta adı hilmi hakkaten işinin ehli ,
    ben forum üzerinden bi arkadaştan bozuk s750 elektronik devrelerini aldım ve onadan diğerine sağlam parçlar ile sorunu çözdük , Şuan elimde SES ÜNİTELERİ ve power board'ı var , ve yabancı ülkeden bi arkadaş cihazı tek tek devrelerine kadar , bütün şemaları vs.. herşeyi anlattı sunumlarını buldum .. sorunu olan arkadaşlar ulaşsın bana yardımcı olurum ..!' saygılar ...

devre şema ve sunumlarına alttaki linkten ulaşabilirsiniz ..

Saygılar ....

http://www.tgahinfo.homecall.co.uk/S750%20PSU/

• pm attım
  • CREATİVE ürünü almazsanız böyle garati sonrası sorunlarla karşılazmazsınız...
  • creative s750 tamiri için bana ulaşsın ben yardımcı olurum yazmışsınız da tlf numarası yada e mail adresi verebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysentence

creative s750 tamiri için bana ulaşsın ben yardımcı olurum yazmışsınız da tlf numarası yada e mail adresi verebilir misiniz ?

evet ulaşabiliceğimiz bir adres verirsen iyi olur.
  • ustacım banada yardım edersen çok sevinirim...
  • TAMİRİ YAPAN YER KADIKÖY YAZICIOĞLU İŞ HANI 2 KATTA , HİLMİ USTA , 2 KATTA ÇIKINCA SAĞ ÇAPRAZDAKİ DÜKKAN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam telefon numarası e-mail verebilirmisiniz tamir yapan kişinin?

DestechBilişim mantar çıktı. Ürünü göndermiştim ama kargoyu teslim almamışlar bile. Başka biyer bulmam gerekiyor
  • arakadaşlar malesef ilgili kişiye yıllardır gitmedim ve bende numarası yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.