Şimdi Ara

Creative Gigaworks T3 Hakkında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
5
Favori
24.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @obsidian bende bass ayarı genelde 1/4 te duruyor. daha fazlası bazı müziklerde bass ı baskın hale getirebiliyor. işin ilginç yani nasıl oluyorda bass son seviyedeyken bile ( 4/4 ) sesi sonuna kadar açtığım halde ses bozulmuyor. hava portu diye birşey olmadığı içinde rahatsız edici pörtleme sesi gelmiyor. megaworks te geliyordu ama T3 te yok ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Arkadaşlar sizde bir sorum olacak. Verdiğiniz paranın her kuruşunu hakediyor mu? Geçen gün Vatna bilgisayar'da deneme şansım oldu lakin MP Player'ımdan dinlediğim Iron Maiden şarkısında basslar müziği eziyor gibi bir hissiyata kapıldım. Bir de boyutu cok ufak geldi ve resmen hayal kırıklığına uğradım...

Arasında kıyas yapmak bile bir acayip biliyorum ama Edifier X600'de gayet iyi ses veriyordu ve arlarında tam tamına 250 TL (!) fiyat farkı var. Doğrusu ben X600'ü Microlab FC 361'den daha iyi buldum ses kalitesi olarak. Edifier 3300SF'yi ise dinleyemedim. Ne yaptıysam ses cıkaramadım aletten. Z2300'nın ise teşhir ürünü yoktu. Onun da müzik performansı kötü diyorlar ama film ve oyunlarda harika iş cıkartıyormuş.

Bu arada bende bu aralar 2+1 ses sistemi alacağım ve tek müzik icin değil, film ve oyun da da kullanacağım. 5+1 ses sistemini odamın ufak olması (10 metrekare) ve yer sıkıntısından düşünmüyorum. Ayrıca günde en az 2 saat net başındayken müzik ile geciyor vaktim.Doğrusu kafam cok karısık. Bütcem 350 civarı ama o paraya değer mi diyorum. Yani cok az fark varsa 100 TL'ye gider X600 alırım.

Bence dinlemeden alma. Yani bizim sözlerimiz, her ne kadar objektif olmaya çalışsak da, bir nebze de olsa subjektif. Ben de genelde rock ve türevlerini dinlerim, diğer müzik türlerine de kapalı değilim ama. Sadece gitarın baskın olduğu bir sound arıyorsan (birçok metal dinleyicisi gitar rifflerine önem verir, gerisini boşverir) T3 sana göre olmayabilir çünkü dengeli bir ses veriyor. Metal müzikte bence gitar olduğu kadar bass, davullar (çok önemli) ve yer yer synth/klavye kombinasyonları da önemli ve sesin dengeli ve berrak gelmesi işini T3 iyi beceriyor. Bass fazlalığından rahatsız olursan zaten arkadaki bass düğmesinden ayarlayabiliyorsun. Belki de bass'ı köklemişlerdi dinlediğin yerde? Genelde bizim insanımız bass hastası olduğundan bunu yapmış olabilirler. Ben orta derecede tutuyorum ve rock'ı da zevkle dinliyorum. Judas Priest gibi heavy şarkılar da gayet güzel geliyor kulağa.

Film konusunda çok başarılı, şüphen olmasın o açıdan. Uyduların küçüklüğü güçsüz olduğu anlamına gelmiyor.

Ama dediğim gibi kendin dinle ve karar ver.

@ Tibitermo, güzel şarkı gerçekten. Klasik seviyorsan Rachmaninov'un parçalarını da tavsiye ederim. Piyano melodileri kulağa inanılmaz hoş geliyor T3'de.

Dinledim üstadım Vatan Bilgisayar'da. Lakin bunu ciddi olarak söylüyorum bir kötüleme yaptığım sanılmasın X600'den o fiyat farkını hakedecek birşey duyamadım. Bu arada ben gitar rifflerinden cok bateri seslerini cok severim. Kendim de zamanında uğraşmıştım İyi-kötü calabildiğim icin her davul sesini duymak ve bazı sanatcılara oharabus cekmek güzel oluyor. Bu arada ben Metal ve türevleri müzikte cok sesli olduğundan dolayı dengeli bir ses sistemi gerekeceğini düşünmekteyim. Yanlız bu ses sistemini tek müzik değil, oyun ve filmlerde de kullanacağım. Muhakkak iyi bir set lakin verdiğimiz parayı hakediyor mu?

Bass ayarını ise bulamadım. Cok da elimi arkalara atmak istemedim. Dediğiniz gibi sonda olabilir. Zaten vatan bilgisayarın elemanları da cok ilgililer sağolsun (!). 60 TL'lik Jwin makine almak isteyen takım elbiseli abilerin önünde dört dönerlerken ben bu sistemi almayı düşünürken bu umursamaz ce affedersiniz tiklemem muhabbeti beni kızdırdı ve en azından oradan almamaya karar verdim. İnsanları kılık-kıyafetine göre değerlendirmek ve buna göre bunda para yoktur nasıl alsın demek terbiyesizliktir ki yaptıkları aynen buydu. O gün evet spor giyindim cünkü duruşmam yoktu ve ofisteydim bütün gün. Nedense icimde kalmış söylemek istedim.

• Müşteriye ilgi konusunda en iyisi Electroworld sanırım ama orada bulamadım.

Açıkçası fark görmediysen daha ucuz olanı al tabii, yalnız Vatan bilg. gibi ortamların gürültüsünü de dikkate al. Daha üst düzey bazı mağazalarda (Hifi satan mağazalarda daha çok) sesi iyi analiz etmek için özel odalar vardır ama orada yok tabii ki. Yabancı sitelerdeki incelemelere de bakmanı öneririm.
  • quote:

Müşteriye ilgi konusunda en iyisi Electroworld sanırım ama orada bulamadım.

Açıkçası fark görmediysen daha ucuz olanı al tabii, yalnız Vatan bilg. gibi ortamların gürültüsünü de dikkate al. Daha üst düzey bazı mağazalarda (Hifi satan mağazalarda daha çok) sesi iyi analiz etmek için özel odalar vardır ama orada yok tabii ki. Yabancı sitelerdeki incelemelere de bakmanı öneririm.

Zaten benim aklımı celen yabancı sitelerdeki inanılmaz puanı (neredeyse hic yok düşük puan veren) ve kulağına cok güvendiğim ve aynı müzik zevkine sahip olduğum abimin ısrarla tavsiyesi. Zaten sesi cok acamadım. MP3 Player'ım daki şarkılar pek insanların hoşuna gidecek türden değildi ve biraz sesi acınca görevlilerin acayip bakışı sesi acmama engel oldu.

Yanlız benim vatan bilgisayarda yaşadığım ilgi görmemek değil resmen tınmamaktı. Ben ilgi istemiyordum zaten. Sorularıma cevap verilse yeterdi ama ne hikmetse ona bile cevap alamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

Arkadaşlar sizde bir sorum olacak. Verdiğiniz paranın her kuruşunu hakediyor mu? Geçen gün Vatna bilgisayar'da deneme şansım oldu lakin MP Player'ımdan dinlediğim Iron Maiden şarkısında basslar müziği eziyor gibi bir hissiyata kapıldım. Bir de boyutu cok ufak geldi ve resmen hayal kırıklığına uğradım...

Arasında kıyas yapmak bile bir acayip biliyorum ama Edifier X600'de gayet iyi ses veriyordu ve arlarında tam tamına 250 TL (!) fiyat farkı var. Doğrusu ben X600'ü Microlab FC 361'den daha iyi buldum ses kalitesi olarak. Edifier 3300SF'yi ise dinleyemedim. Ne yaptıysam ses cıkaramadım aletten. Z2300'nın ise teşhir ürünü yoktu. Onun da müzik performansı kötü diyorlar ama film ve oyunlarda harika iş cıkartıyormuş.

Bu arada bende bu aralar 2+1 ses sistemi alacağım ve tek müzik icin değil, film ve oyun da da kullanacağım. 5+1 ses sistemini odamın ufak olması (10 metrekare) ve yer sıkıntısından düşünmüyorum. Ayrıca günde en az 2 saat net başındayken müzik ile geciyor vaktim.Doğrusu kafam cok karısık. Bütcem 350 civarı ama o paraya değer mi diyorum. Yani cok az fark varsa 100 TL'ye gider X600 alırım.

X600 almalısın dostum T3 herkese göre değil.

O nasıl cevap üstadım ya. Seninki kulakta bizimki kulak değil mi? Büyük bir firma bu kadar para isterse 2+1 sistem icin herkese göre olmalıdır. Hani 100-150 TL'lik bir alet değil. Her işi cok cok iyi olmasa da belli bir kapasitede başarılı olarak insanlara sunması lazım. Ya da ben demek istediğini anlayamadım

• dostum demek istediğim şu. bazı insanlar bir sistemin kalitesinin iyi olması ile çok iyi olması arasınradaki farkı önemsemezler.

bazıları ise çok iyi ile mükemmele yakın olması arasındaki farkı çok önemserler.

açıkçası babam sorsa yahu ne alayım ne önerirsin diye sorsa logitech x-230 aldırırım. cunku
    x-230 ile klipsch promedia 2.1 arasındaki farkı anlayabileceğini düşünmem.

nedense alıntı yaptığım mesajınızı okuduktan sonra sizinde bu tür bir kullanıcı olduğunuz izlenimine kapıldım. bu yüzden paranızı boşa harcamanızı istemedim. yada bu sistemi aldıktan sonra keşke almasaydım dememeniz için o tavsiyede bulundum. kötü niyet yok yanlışsam düzeltin.
  • Sistem parasını hak eden bir sistemdir. tibitermo arkadaş çok güzel özetlemiş olayı. Kimisi aradaki farkı önemsemez. Kimisi de tizler çok az geliyor midler yetersiz diye kafaya takar. Bu sistemde herşey çok dengeli ve güzel. Mükemmeli arayan biri değilsen boşu boşuna o kadar fiyat farkı verme. Bu sistemde bugüne kadar hiç mp3 dinlemedim. Foobar2000 ile flac dinleyin bana sorarsanız.
  • quote:

dostum demek istediğim şu. bazı insanlar bir sistemin kalitesinin iyi olması ile çok iyi olması arasınradaki farkı önemsemezler.

bazıları ise çok iyi ile mükemmele yakın olması arasındaki farkı çok önemserler.

açıkçası babam sorsa yahu ne alayım ne önerirsin diye sorsa logitech x-230 aldırırım. cunku
    x-230 ile klipsch promedia 2.1 arasındaki farkı anlayabileceğini düşünmem.

nedense alıntı yaptığım mesajınızı okuduktan sonra sizinde bu tür bir kullanıcı olduğunuz izlenimine kapıldım. bu yüzden paranızı boşa harcamanızı istemedim. yada bu sistemi aldıktan sonra keşke almasaydım dememeniz için o tavsiyede bulundum. kötü niyet yok yanlışsam düzeltin.

Şimdi şöyle birşey var üstad. Ben yıllardır müzik ile uğraşan ve müzik kulağımın iyi olduğunu coğu kişi tarafından söylenen biriyim. Bu kadar müzik ile uğraşmama rağmen ne yazık ki maddi sorunlar nedeni ile şu ana kadar hep 30-40 TL'lik sistemler kulanarak kulağımı mahvettim. Evde 1 TB'ye yakın flac formatında el emeği göz nuru şarkılar dururken ve durumumda biraz düzelmişken iyi bir ses sistemi almak istiyorum. Aslında benim hedefim Türkiye'de de kolay bulunması dolayısı ile T3'dü. İşin doğrusu Vatan Bilgisayar'da ki kıl görevliler sayesinde cok da sesini acabilme ve deneyebilme şansım olmadı.

Madem bu kadar konuştuk bari istediğimi yazayım siz ona göre cevap verin. 10 metrekarelik odamda uyduları sağ ve sol köşeye sub'ı da capraza koyarak(Sistemi odaya yaymak istiyorum. bilgisayar masama koymak istemiyorum kısacası) 350 TL'yi gecmeyecek şekilde müzik, film ve oyun oynarken mümkün olan en iyi sesi almak istiyorum. Tabi ki ses güzelliğinden ödün vermeyerek odayı müzikle doldurmak istiyorum. Öncelik hangisi diye sorarsanız müzik,film ve oyun olarak söylerim. Ses de ise dengeli ses taraftarıyım bir önceki mesajımda belirttiğim gibi. Metal ve rock türevleri müziğin cok sesli olmasında dolayı dengeli ama kaliteli birşey aramaktayım. İşte ben de bu noktada T3 konusunda kararsız kaldım. Vatan Bilgisayar'da dinlerken bass'lar biraz müziği eziyordu lakin bir arkadaşımız bass ayarının sonda olabileceğini söyledi ki bana da mantıklı geldi. Ayrıca incelemelerde tek eksi puan bass'ın az da tutulsa bile yüksek olduğudur. Bir de o kadar ufak bir şeyin odayı doldurup doldurmayacağı konusunda klasik Türk kafası ile kararsız kaldım Yoksa bende bu sistemi almaya kafama koymuştum.

Ayrıca demişler ki mükemmeli arayan biri değilsen boşver. Herkes mükemmeli arar. Hele durumum müsaitken ve imkanım varken niye mükemmeli aramayayım. Bilhassa 15 yıldır yaklaşık her gün 2-3 saat müzik dinleyen biri olarak bu benim hakkım olduğunu düşünüyorum. Güzel bir ses sistemi ile Iron Maiden dinlemek yeni bir deneyim olacaktır. Hele bu kadar para vermişken. Tabiki bu sistemden cok daha iyileri vardı ama şu anda bütcemiz bu kadar. İleride inşallah cok daha iyilerini alacağız hep birlikte

Cevaplarımda bir hatam olduysa affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeaCulpa_27 -- 7 Kasım 2010; 14:56:55 >

• dostum 350 liram olsa ve uyduları masamda değil de 10 m2 lik odada dağıtarak kullanacaksam müzik '' film '' ve oyunlarda yüksek kalite ve güç istiyorsam tereddüt etmeden gigaworks G500 alırdım. ben sırt çantama bu sistemi koyup arabanın bagajında yazlığa götürüyorum ve maksimum 30 saniyede sistemi gittiğim yerde kurmuş oluyorum. eğer illaki 2.1 arıyorsanız bu sistem 10m2 yi çok rahat doldurur.
  • 5.1 sistemde müzik dinlenmez. Müzik 2.0 veya 2.1'de dinlenir (bu da zevke göre değişir, genelde oldschool audiophile'ler 2.0'dan şaşmaz). Eğer sadece müzik istiyorum, bilgisayar masasına koymayacağım, odanın köşelerine yerleştireceğim diyorsan Audioengine A5'lere bak derim. Mavi hifi'da 490 dolar fiyatı. Yalnız manyetik koruması yok, bilgin olsun. Ayrıca 2.0 olduğundan film ve oyunlarda tatmin etmez diye düşünüyorum. Tabii ekstradan subwoofer alabilirsin ama fatura kabaracaktır bu durumda.

Benim istediğim orta fiyat seviyesinde, fiyat/performans oranı yüksek, kaliteli müzik dinleyebileceğim ama film izlerken de zevk verecek iyi bir sistemdi. Araştırmalarım neticesinde ideal sistemin T3 olduğuna karar verdim ve kararımdan memnunum. Yalnız herkesin beklentileri farklıdır, bunu da belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 7 Kasım 2010; 15:40:05 >
  • quote:

5.1 sistemde müzik dinlenmez. Müzik 2.0 veya 2.1'de dinlenir (bu da zevke göre değişir, genelde oldschool audiophile'ler 2.0'dan şaşmaz). Eğer sadece müzik istiyorum, bilgisayar masasına koymayacağım, odanın köşelerine yerleştireceğim diyorsan Audioengine A5'lere bak derim. Mavi hifi'da 490 dolar fiyatı. Yalnız manyetik koruması yok, bilgin olsun. Ayrıca 2.0 olduğundan film ve oyunlarda tatmin etmez diye düşünüyorum. Tabii ekstradan subwoofer alabilirsin ama fatura kabaracaktır bu durumda.

Benim istediğim orta fiyat seviyesinde, fiyat/performans oranı yüksek, kaliteli müzik dinleyebileceğim ama film izlerken de zevk verecek iyi bir sistemdi. Araştırmalarım neticesinde ideal sistemin T3 olduğuna karar verdim ve kararımdan memnunum. Yalnız herkesin beklentileri farklıdır, bunu da belirteyim.

dostum ben mp3ü 5.1 olarak dinlesin demedim =) şöyle söyliyeyim bu benim eski sistemim 3 yıl önce satmak zorunda kaldım. bu forumda bilen bilir.
     Creative Gigaworks T3 Hakkında

Creative Gigaworks T3 Hakkında

http://forum.donanimhaber.com/m_9257756/mpage_3/key_/tm.htm

bu sistemde dinlediğim müzik zevkini hala hiçbir sistemden alamıyorum. ve bu sistem bana 800 liraya mal olmuştu ( ses kartı dahil )
    ve 10 uydu + 2 subwooferla ben 2.1 olarak müzik dinliyordum inanılmaz bir keyifle. 5.1 sistemde müzik dinlenmez değil. bu kadar subjektif bir konuda kesin konuşmak yanlış. 5.1 sistemin merkez hoparlörü iptal edilip 4 uyduyu 2 kanala ayırıp çok da güzel stereo performans alınır. bizzat denedim oradan biliyorum asıl soru şu eğer kablo karmaşası istemiyorsanız 2.1 alın. yeriniz dar ise kucuk ama küçlü bir 2.1 alın. yeriniz çok ise film de izleyecekseniz kabloları idare edebilirim diyorsanız 5.1 alın. bu kadar basit. iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 7 Kasım 2010; 15:58:40 >

• Sağolun cevap verip ilgileniyorsunuz lakin benim önceliğim müzik ve 5+1'lerde iyi bir müzik deneyimi sunmadığı gibi benim gibi ufak odası olan arkadaşlara da yer ve kablo sorunu oluyor. Odaya 5+1 ses sistemi sığdırmam imkansıza yakın. 'Obsidian' o dediğin alet benim bütceyi aşacak ki zaten 2.0 bir set olduğu icin film ve oyunlarda tökezleyecektir.

Yanlız ben cevresel ses aramıyorum. Yanlış anlaşıldım galiba. Sadece 10 metrekare odayı müzik ve sesle dolduracak birşey arıyorum. Şu anda A100 kullanıyorum ve bazı filmlerde son sesde bile neredeyse duyulmayacak kadar düşük oluyor ( 8 Watt'tır kendileri ) Sadece sağ tarafıma bir uydusunu sol tarafıma bir uydusunu ve köşeye de subı koyarak tatmin edici bir ses almak istiyorum.

'Obsidian' arkadaşının isteğinin iki fazlası var sadece bende. Biri bilgisayar masama koymak istemiyorum ki bunun en büyük sebebi dergi veya cok kafa yormayacak kitap okurken klasik müzik her zaman acık olur. Ayrıca uyurken de müzik acık olur genellikle. Yatağımda bilgisayar masasına biraz ters kalıyor. Yoksa cevresel ses istediğim yok. Bu sefer anlatabilkdim galiba. Bir de oyunlarda da iyi kötü söyle arada gümbür gümbür ses vermesi.

Valla sizleride uğraştırdık ve yorduk soru bombardımanı ile fakat 2-3 güne kadar almayı düşündüğüm bir set.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeaCulpa_27 -- 7 Kasım 2010; 15:52:58 >

• zaten T3 te çok güçlü. sadece şu kanıya karşıyım. ( 5.1 de müzik dinlenmez) odyofiller 2.0 tercih eder.

bizler odyofil derecesinde değilizki onları örnek alalım. onlar lambalı amfide müzik dinlerle ve genellikle odalarına ses yalıtımı yapıp kabinlerin altına mermer koyarlar vsvs.

bizler multimedya ses sistemi kullanıcısıyız. odyofillerin sadece kabloya verdiği paraya bizler bütün sistemimizi kuruyoruz =) karşılaştırma yanlış.
  • quote:

zaten T3 te çok güçlü. sadece şu kanıya karşıyım. ( 5.1 de müzik dinlenmez) odyofiller 2.0 tercih eder.

bizler odyofil derecesinde değilizki onları örnek alalım. onlar lambalı amfide müzik dinlerle ve genellikle odalarına ses yalıtımı yapıp kabinlerin altına mermer koyarlar vsvs.

bizler multimedya ses sistemi kullanıcısıyız. odyofillerin sadece kabloya verdiği paraya bizler bütün sistemimizi kuruyoruz =) karşılaştırma yanlış.

'odyofillerin sadece kabloya verdiği paraya bizler bütün sistemimizi kuruyoruz' güzel cümleymiş. ... Zaten benim onun yakınına bile gelen bir iddiam yok. Dediğin gibi multimedya olarak kullanıyoruz. Ve kararımı verdim.

Gözümü karartıp alacağım. Hani bir tane kötü yorum duysam düşüneceğim ama abimde cok önerince ve Vatan'da dinlerken o fazla bass haric (ki ayarını kısarız olur biter kanımca) beğenmiştim. Yarın Vatan'da bir daha dinleyip son kararımı vereceğim. Sizleri de uğraştırdık epey. Herkese teşekkürler

• Anladım Tibitermo ama T3 varken para israfı olur bence bu yöntem.
  • Audiophile kalitesi bu paraya elde edilmese de ona yakın birşey elde edilebilir. Biz de ediyoruz hakkıyla.

50W woofer, 15 x 2 W uydular, bir yatak odası için fazlasıyla güçlü bence.
  • arkadaşlar logitech z2300 mü almalıyım yoksa t3 mü çok kararsızım z2300 e bakıyorum 200w 220 lira civarı, t3 e bakıyorum 80w civarı sanırım ve 300 küsür lira aralarında anlamsız farklar var... hangisi tercih etmeliyim hangisi gerçekten herşeyiyle tatmin eder fikirlerinize ve desteklerinize ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyar_21

arkadaşlar logitech z2300 mü almalıyım yoksa t3 mü çok kararsızım z2300 e bakıyorum 200w 220 lira civarı, t3 e bakıyorum 80w civarı sanırım ve 300 küsür lira aralarında anlamsız farklar var... hangisi tercih etmeliyim hangisi gerçekten herşeyiyle tatmin eder fikirlerinize ve desteklerinize ihtiyacım var

Ben ikisini cok kısa bir zaman denedim. Birini Darty'de diğerinisi ise Vatan Bilgisayar'da denedim. Kısa bir dinleme sonucunda işin müzik kısmında T3 z2300'ü eziyor. Bilhassa dengeli sesi ile cok cok daha iyi bir sistem. He bana kalsa (şimdi söyleyeceklerim tepki cekecek) Edifier'ın 100-150 milyonluk setleri bile Z2300'ünden müzik kalitesi olarak daha net ses veriyor. En azından benim 5'er 10'ar dakikalık testlerimde böyle bir sonuca vardım. Z2300'ün asıl kendini gösterdiği yer bana kalırsa 2+1 sistem olmasına ve kaliteli 5+1 tecrübesi kadar olmasa da film ve oyunlardır.

• quote:

arkadaşlar logitech z2300 mü almalıyım yoksa t3 mü çok kararsızım z2300 e bakıyorum 200w 220 lira civarı, t3 e bakıyorum 80w civarı sanırım ve 300 küsür lira aralarında anlamsız farklar var... hangisi tercih etmeliyim hangisi gerçekten herşeyiyle tatmin eder fikirlerinize ve desteklerinize ihtiyacım var

Watt müzik kalitesi demek midir? Tabii ki hayır. Logitech Z serisi müzik konusunda tek kelimeyle berbat. Mid range sıfır. Gitar ve vokaller olması gerekenden çok daha silik çıkıyor sistemden. Sanki tenekeden ses çıkıyor gibi, benim kulaklarım bu işkenceye tahammül edemedi açıkçası. İyi müzik önemli değilse Z2300 al. Sadece tekno falan dinliyorsan hoşuna gider belki, ben dinlemediğim için bilmiyorum.

• quote:

apartmanda T3 3 kat aşağıdan şikayet getirecek kadar güçlü. watt olayına takılmayın ama amaç daha uzak mesafelerden şikayet getirmekse z2300 almalısın

dostum aralarındaki fiyat farkı nedeniyle açıkçası ben bile kararsız kalırdım çünkü z2300 ün uydularını 5-10 liraya satıp yerine megaworks uydusu takmanın sistemi bariz iyileştirdiğini biliyorum. ama ne yaparsan yap içindeki amfi kadar kaliteli ses alırsın ve malesef z2300 ün içindeki amfi peki kaliteli değil. ( fiyatına göre normal diyelim...)

öte yandan bunu bir kere alacaksın uzun yıllar kafanda soru işareti olmadan kullanacaksın. T3 e yönelmelisin. eğerki o kadar para çıkamam dersen Solo 6 yada bakmanı öneririm. burası T3 konusu ama başka alternatifleride söylemeliyim...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.