Şimdi Ara

Creative HS-660-I2 Beyaz Kulakiçi Kulaklık İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [simage][/simage]Creative HS-660-I2 Beyaz Kulakiçi Kulaklık Efsane EP-630 un devam modeli olan EP-660 ın mikrofonlu versiyonudur kendisi. Öncelikle kulaklığı hepsiburada dan aldım. Ürünün sitesi bkz. Teknik özelliklerine oradan bakabilirsiniz. Öncelikle fotoğrafları ekleyerek onların üzerinden anlatmak istiyorum.
    1.Ben beyaz olanını aldım. Görüldüğü gibi sadece kendisinde beyaz var kablosu siyah.
    2. Kulaklık bence fiyatına göre gayet şık.
    3. Bu fotoğraftada mikrofon kısmını görebilirsiniz. Ben iPhone ile kullanıyorum ve tam uyumluluk gösteriyor. Orjinal kulaklıkta ne yapabiliyorsam hepsi mevcut. Ses artırma azaltma. Görüşme açma kapama. İki tık sonraki çalan parça. Üç tık önceki parça hepsiyle uyumlu.
    Ama kalite olarak beklentiniz karşılamayabilir. Kulaklığın kafa kısmı yani hoparlör kısmındaki kalite yeterli fakat kablosu ve mikrofon kısmından 5 liralık kulaklıklarla yarışır. Oldukça ince bir kablosu var. Ama şöylede bir durum var bundan önceki kulaklığımın markası Sony di ve aynı ince kabloya sahipti fakat bundan biraz daha yumuşaktı 2 senedir kullanıyorum aynı performans hala devam ediyor ve hala çalışıyor. Demem o ki ince olması kalitesiz anlamına gelmez ama bu Sony deki kabloya göre biraz daha sert. Kullandıkça göreceğiz nasıl olduğunu.
    4. 3.5 mm jak altın kaplama. Bu yüzden ses iletimi kabloyu saymazsak yeterli düzeyde.
    5. Üçü bir arada. :)
    6. Kutusuda böyle.
    7. Bu kafalardaki girişlerde bir koruyucu koymamışlar kablo direkt çıkmış ve bence de gayet iyi olmuş. Kulağınıza taktığınızda daha iyi anlayacaksınız.

8. Kablonun ikiye ayrıldığı kısım.
    9. Dış görünümü geride bırakıyoruz ve en önemli yer olan kullanıcı deneyimimize geçiyoruz. Yeni kulaklık almaya karar verdiğimde karşıma ilk çıkan EP-630 modeliydi ve hepsiburada da 400 küsür yorum almıştı ve genelide iyiydi. Baslarını öven çoktu. Sonra eski kulaklık olduğunu öğrendim ve yeni modelin EP-660 olduğunu öğrendim. Bundada bas ve tizlerin denegelendiğini söylüyorlardı. Mikrofonu olsun diye araştırırken de EP-660 ın mikrofonlusu olan bu modeli gördüm ve düşünmeden sipariş verdim. Ürünü ilk kullanmaya başladığım an bana tizler fazla geldi. Baslarda öyle ahım şahım değiller. Ama ses kalitesi olarak geyet tatminkar. Ben çoğu insandan yüksek seste müzik dinlemeye alışık olduğum halde bunda her zaman sesi sona açamıyorum. Ve açtıkçada seste bozulma olmuyor. Bütün notaları duyuyorsunuz. Bana tizler fazla geldiğinden ekolayzırdan tizleri düşürdüm. Gayet hoş oldu. Telefon görüşmelerinde mikrofonunu denedim kısık sesle dahi konuşsanız sesiniz karşı tarafa ulaşıyor. Yalıtımı gayet yeterli. Zaten kulaklığı taktığınızda müzik çalmasa dahi dışardan gelen sesleri zor duyuyorsunuz. E birde müziği açında boyut değiştiriyorsunuz. Yolda yürürken gözünüzü dört açın. Genel olarak beklentimi fazla yükselttiğimden midir bilinmez pek tatmin olmadım. Özellikle baslar açısından. Ama yeterli düzeyde bir kulaklık. Sesi kaliteli veriyor. Daha düşün bütçeli arkadaşlar mikrofonsuz model olan EP-660 ı almalarını tavsiye ederim çünkü aralarında baya fiyat farkı var. Ve en son olarak pişman değilim, öneririm. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefabeker -- 22 Şubat 2015; 19:07:57 >

• Selam Dostum.

İncelemen için teşekkürler.

Öncelikle; Kulaklığın mikrofonu iphone için tasarlanmış ve sende bütün işlevlerini sorunsuz bir şekilde kullanılabildiğini yazmışsın ama benim telefonum android işletim sistemine sahip bundan dolayı bazı tereddütlerim var. Kulaklığı android telefonda kullanabilme şansın oldu mu ? Mikrofonu işlevini tam olarak yerine getirdi mi?

Öte yandan; Konfor açısından, kulaklığın uzun süre (- 2-3 saat) kullanımında bir olumsuzluk yaşadın mı ?

@sefabeker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfb_87 -- 18 Şubat 2015; 12:02:51 >
  • Merhabalar.
    Öncelikle android tarafında Elite'de denedik. Ses açma kapama tuşları çalışmadı. Ama görüşme yapmadık. Bunun için mikrofon çalışır mı bilemem. Yüksek ihtimalle çalışacağını tahmin ediyorum. Akşama doğru dener tekrar bilgilendiririm. Sonrasında kulaklıkla değil 2-3 saat daha da fazla kullanımda bi sıkıntı yaşamadım. Tabii son ses dinlemediğiniz sürece. Son ses açarsanız ki kulaklık çok yüksek ses çıkışına sahip başınızı yarım saate ağrıtabilir. Bunlardan başka her gün dinliyorum ve kulağa çok iyi oturuyor bi acıtma olayı yok. Gayet memnunum.
    Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefabeker -- 22 Şubat 2015; 16:29:07 >
  • Arkadaslar bu kulaklikta muzik calarken sebepsizce 10 15 dakikada birmuzik kesiliyor tekrar baslatmak gerekiyor ses kalitesi beni tatmin ediyor ama bu can sikici oluyor lg g4 ile kullaniyorum spotfy da oluyor bu problem kulaklik bozuldu herhalde dedim yenisini aldim ayni problem bundada var lgnin orjinal kulakliginda problem yok onunda ses kalitesi kotu yardimci olabilecek var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.