Şimdi Ara

creatıve I-trıgue 5600 almış olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende bir pc için hoparlör seti almayı düşünüyorum geçen gün vatan bilgisayarda 5+1 5600 gördüm ve hoşuma gitti
    almak istiyorum setten elinde olan varsa bana bilgi verebilirmi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_man -- 28 Temmuz 2005, 14:01:27 >

• bence o setin fiyatı cok yuksek,o fiyata z5300 gibi bir set almak daha mantıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tylor

bence o setin fiyatı cok yuksek,o fiyata z5300 gibi bir set almak daha mantıklı

tylor arkadasım z5300 fiyatı ne kadar ayrıca 5600 nasıl bir set ve sesi hakkında bir bilgin var mı? ve ben kalite kadar görünüşe de önem veren bir kişi olarak 5600 ün çevre hoparlörlerini çok beyendim çok kibar ve şık aynı zaman da tiz sesleride iyi verdiğini duymuştum ama kısacası bu seti test eden birisi varsa bana büyük yardımcı olur şimdiden tşk saol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_man -- 28 Temmuz 2005, 14:25:49 >

• iki set arasındaki farkı anlamak için test etmeye gerek yok,biri berrak ses için üretilmiş(5600),biri yuksek ve kaliteli ses için üretilmiş(z5300).zaten biri 76e diğeri 280w,bence 5600 un fiyatı cok fazla,ayrıca görünüş içinde set almak yanlış
    quote:

Orjinalden alıntı: spawn_man

quote:

tylor arkadasım z5300 fiyatı ne kadar ayrıca 5600 nasıl bir set ve sesi hakkında bir bilgin var mı? ve ben kalite kadar görünüşe de önem veren bir kişi olarak 5600 ün çevre hoparlörlerini çok beyendim çok kibar ve şık aynı zaman da tiz sesleride iyi verdiğini duymuştum ama kısacası bu seti test eden birisi varsa bana büyük yardımcı olur şimdiden tşk saol.

• quote:

iki set arasındaki farkı anlamak için test etmeye gerek yok,biri berrak ses için üretilmiş(5600),biri yuksek ve kaliteli ses için üretilmiş(z5300).zaten biri 76e diğeri 280w,bence 5600 un fiyatı cok fazla,ayrıca görünüş içinde set almak yanlış
    quote:

quote:

saol tylor ayrıca bende fazla yerde yok koycak odam biraz küçük o acıdanda söylemiştim zaten seti ben oyun ve sinemada birazda mp3 dinlerken kullanırım 76w iyi bir ses bana göre bukadarı beni tatmin eder çok saol

• öyle bile olsa bu kadar para vermne gerek yok bi x530 alsanda az cok aynı sesi vericek.eğer para verebiliyosan z5300 al tabiki
    quote:

quote:

iki set arasındaki farkı anlamak için test etmeye gerek yok,biri berrak ses için üretilmiş(5600),biri yuksek ve kaliteli ses için üretilmiş(z5300).zaten biri 76e diğeri 280w,bence 5600 un fiyatı cok fazla,ayrıca görünüş içinde set almak yanlış
    quote:

quote:

saol tylor ayrıca bende fazla yerde yok koycak odam biraz küçük o acıdanda söylemiştim zaten seti ben oyun ve sinemada birazda mp3 dinlerken kullanırım 76w iyi bir ses bana göre bukadarı beni tatmin eder çok saol

• tylor arkadasım z5300 fiyatı ne kadar ayrıca 5600 nasıl bir set ve sesi hakkında bir bilgin var mı? ve ben kalite kadar görünüşe de önem veren bir kişi olarak 5600 ün çevre hoparlörlerini çok beyendim çok kibar ve şık aynı zaman da tiz sesleride iyi verdiğini duymuştum ama kısacası bu seti test eden birisi varsa bana büyük yardımcı olur şimdiden tşk saol.

@spawn_man, bugün sordum I-trique 5600 ün fiyatını: 265$+KDV
  • Z-5300 ün fiyatı da 317 $ (KDV dahil)
  • Bir seti almayı kafaya koymuş olan birine ne kadar uğraşsanız da başka bir set aldıramazsınız.
    Bence burda ben bu seti almayı kafaya koydum, sizin fikriniz önemli değil durumu var...
  • Orjinalden alıntı: archivear

@spawn_man, bugün sordum I-trique 5600 ün fiyatını: 265$+KDV

saol archivear kardes yardımından dolayı çok tesekürler ama bu seti de test eden varsa onunda fikirlerini almak istiyorum tşk

• aynı ben(megaworks)
    quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Bir seti almayı kafaya koymuş olan birine ne kadar uğraşsanız da başka bir set aldıramazsınız.
    Bence burda ben bu seti almayı kafaya koydum, sizin fikriniz önemli değil durumu var...

biz ne desek vaaz geçmeyeceğin için 5600 al kurtul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 29 Temmuz 2005, 10:15:18 >

• quote:

aynı ben(megaworks)
    quote:

Bir seti almayı kafaya koymuş olan birine ne kadar uğraşsanız da başka bir set aldıramazsınız.

tylor kardes mega damı 265$+kdv fiyatı aynıysa megaworks te olabilir ama 5600 ün fiyatı gercekten niye bukadar fazla o zaman biraz daha düşünim
    ok

• fiyatının yuksek olmasının sebebi trigue olmasıdır.trigue lerin 2.1 leri bile 150-200$ arasında değişiyo,ama cıkardıkları güç en fazla 50w,megaworks burst power da olsa 500w yapıyo,kaba bi hesapla bu 10 katı yapar.5600 gelince,76w ses sahip.benim şu an kullandığım t5900 le aynı güce sahip ki ben bu seti mega ile değiştirmek istiyorum,cunku eğer bu işin içindeysen uğraşıyosan vaktin varsa bir süre sonra 76w inası kesmiyo.bence sonra pişman olma şimdiden iyi düşün ama ben kesinlikle 5600 tavsiye etmem.bulduysan megaworks al,olmazsa z5300 ama 5600 alma
    quote:

quote:

aynı ben(megaworks)
    quote:

tylor kardes mega damı 265$+kdv fiyatı aynıysa megaworks te olabilir ama 5600 ün fiyatı gercekten niye bukadar fazla o zaman biraz daha düşünim
    ok

• Tylor çeneni niye boşuna yoruyosun bu arkadaş önceki technolog, sport, gigade gibi nicklerin sahibi adam ille creative propagandası yapmak istiyo ve topic acmış gibi davranarak aynı şeyi diğerlerine empoze etmeye çalışıyo adam bikere logitech e düşman oyuzden sen ağzını yorma hatta bence hic cevapta yazma ne hali varsa görsün
  • hocam al 5600 ü sende rahat et bizde edelim
  • MaGeSuKo ve civilcivil'e katılarak ekleme yapayım, bu arkadaş ayrıca sadece logitech değil jazz ve philips ses sistemlerine de düşman ve Sony hastası da..
    Yani varsa yoksa creative ve sony.. Utanmasa bose ve diğer pro. setlere de dandik der şimdi, creative daha iyi der.
  • benim anlamadıgım creative hastası olmasına rağmen megaworks önerilerimizi bir türlü kabul etmiyor.demekki bu arkadaş trigue departmanında çalışıyomuş
    quote:

Orjinalden alıntı: MaGeSuKo

Tylor çeneni niye boşuna yoruyosun bu arkadaş önceki technolog, sport, gigade gibi nicklerin sahibi adam ille creative propagandası yapmak istiyo ve topic acmış gibi davranarak aynı şeyi diğerlerine empoze etmeye çalışıyo adam bikere logitech e düşman oyuzden sen ağzını yorma hatta bence hic cevapta yazma ne hali varsa görsün

• arkadaslar aldım setimi aldım 5600 ü ya aslına bakarsanız bende bir tane samsung lcd monitör 19"vardı oda setin çevre kolonları gibi metalik ve siyah tı cevresine biir dizdim manyak oldu arkadaslar takım zaten pc kasasıda gri siyah o biçim durdu sesi de test ettim çok güzel ses çıkıyor bana 255$+kdv ye geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn_man -- 30 Temmuz 2005, 15:20:19 >
  • hayırlı olsun güle güle kullan ,çok yüksek ses alamasanda kaliteli ses alacağın kesin..
  • Burdaki tüm tavsiyeleri dinleMEyip yine de kafasına göre bir set alan birinin burda hala niye yorum yaptığını anlamak ne mümkün?
    Şimdi kim tavsiye etti ki bu arkadaşa 5600ü? Hiçkimse... O zaman ne diye burda hala yazıyor ki???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.