Şimdi Ara

Creative Inspire 2500 2+1 Ses Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün çalışır vaziyette 2-3 sene kadar oldu alalı ve başka evde kalıyordum çok az kullanıldı haliyle,görsel olarak çok çok iyi durumdadır,ilk günden farkı sadece kutusudur,tek kutusu yok:),isteyen gelip görebilir deneyebilir-İzmirdeyim.Diğer illere kargo yapılır.Setin sesi çok iyidir fiyat performansda en iyi ürün seçilmişti.

Fiyat:40 TL/pazarlık var(makul teklifler çerçevesinde)
    Ürün Özellikleri

CREATIVE INSPIRE 2500 2.1 SPEAKER

*

Ana Özellikler
    Hoparlör Sayısı

: 2.1 Hoparlör
    Subwoofer

: Var
    Bağlantı Tipi

: Kablo
    Kasa Malzemesi

: Ahşap (Subwoofer)
    Toplam RMS

: 29 W
    Sinyal Gürültü Oranı (SNR)

: 75 dB

Ön Hoparlör Teknik Özellikleri
    RMS

: 6 W

Arka Hoparlör Teknik Özellikleri
    RMS

: 6 W

Subwoofer Teknik Özellikleri
    Toplam Frekans Cevabı

: 40 Hz - 20 KHz

Paket İçeriği Özellikleri
    Paket İçeriği

: 2 Hoparlör - Subwoofer - Güç Adaptörü - Kablolu Uzaktan Kumanda -
    Resim Temsilidir-
    Kendi Resimlerini de vakit bulunca koyacağım

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 22 Ağustos 2010; 3:01:17 >

• ses sistemi tarafimdan alinmistir. olmasi gerekenden cok daha fazla ilgilendigi icin İsmail hocama tesekkur ediyorum.
  • Bana söz verdiğin bu sistemi başka bir arkadaşa satmanız ne kadar da hoş oldu...Teşekkürler...Büyük ihtimal zaten yaşı genç bir arkadaşsınız..Ve yine aynı problem...Sizler neden böylesiniz..Neden verdiğiniz sözleri tutmazsınız ki...Bu donanımhaberde başıma gelen kaçıncı olay..

Arkadaşın bana attığı pm;

Cevap: creative 2500 Kimden: pudinkk 24 Ağustos 2010; 16:37:25

Anlıyorum hocam,peki hocam düz 30 yapalım ancak bu durumda bana yakın bir yerden gelip teslim almanız gerekiyor,aynı gun ıcınde ben dıploma ıslemlerımı yapıp tekrar ızmıre donecegım cunku,cok fazla takılamayacagım yanı deneme işini de bir yerde yada eviniz yakınsa hemen halledelim alışverişi yapıp ben döneyim izmire olurmu?

Benim arkadaşa attığım pm;

Cevap: creative 2500 Kime: pudinkk Okundu : Evet 24 Ağustos 2010; 17:20:04

ok hallederiz sıkıntı olmaz size yakın bi yere gelmeye çalışırım..cebinizi alıyım ben ne zaman geleceğiniz belli mi bu arada?

Yine de teşekkürler..Galiba diğer arkadaş 5-10 TL fazla verdi..O yüzden verdiğiniz sözü bir anda yuttunuz...Ama size benden bir tavsiye tutamayacağınız sözler vermekten kaçının bir gün daha ciddi bir ortamda size sıkıntı çıkarabilir..Forum platformu önemli değil..

• Kapora vesaire alındımı hocam sizden,arkadaşa da 30 tlye sattım sistemi,para söz konusu değildi yani,ben ankaraya kadar taşıyacaktım sistemi,konağa kadar taşıdım,benim de başıma çok geldi böyle yarın alıyorum bugün alıyorum ha şimdi aldım,nakit parayı getirdi arkadaşımız sistemi götürdü,ha sizden kapora almış olsaydım her türlü haklıydınız.

Benim başıma bir sıkıntı gelmez gelemez,kimsenin parasını çalıp ırzına geçmiyorum,ilanda belirttiğimden farklı bir ürün satıp hayali ihracat yapmıyorum.Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edifier X600 2+1 Ses Sistemi
    3 yıl önce açıldı
    Creative 4+1 Ses Sistemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.