Şimdi Ara

CREATIVE INSPIRE 4400 4.1 SES SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onboard 7.1 destekli gigabyte ana kartıma 4.1 creative ses sistemi satın aldım. Uyumsuz oldukları hakkında bir bilgisi olan var mı?
    Çünkü ses ile ilgili önemli sorunlar yaşıyorum.
    Topiğe göz atan arkadaşlardan rica ediyorum.

• sorunun ne olduğunu söylersen daha iyi olur
  • ses sisteminde malum 4 hoparlör olduğu halde ses sadece iki tanesinden çıkıyor. Ana kartım gigabyte ve de smartjack özelliği var, ses giriş çıkış jacklarını ana karta herhangi bir şekilde bağlayıp hangi girişin ne amaçla kullanılabileceğini masaüstündeki bir uygulamadan belirleyebiliyorsunuz. bu yazılımda ise
    1) kulaklık
    2) 2 kanallı ses çıkışı
    3) 4 kanallı ses çıkışı
    4) 5+1 ses çıkışı
    5) 7+1 ses çıkışı
    seçenekleri var. ancak benim ses sistemi 4 hoparlör ve bir sub dan oluşuyor ve ayarları ile biraz uğraştığımda ve bazen hiç birşey yapmadığım halde mavi ekran çıkıp bilgisayar kapanıyor
    Herneyse sonuç olarak sadece 2 hoparlörden ses alabiliyorum.
    Acaba (bana pek mantıklı gelmiyor) ana kartıma ses sistemi alırken hatalı bir seçim mi yaptım.
    ...
  • Denetim masasından 4.1'i seçtiğinden emin olmalısın önce sonra ses kartının kontorl ayarlarına bir göz at. Jackları tek tek dene hepsine sinyal geliyor mu diye eğer onlarda bir sorun yoksa bir spliter kullanmayı deneyebilirsin.
  • Splıtter tarzı çoklayıcıyla bağlantı yapılırsa setin eax özelliğini kullanamaz yanlız böle bi durum var tabii...bu şekilde bağlantı yaparsan stereo x 2 olur bağlantın yani surround ses ve eax'ı unutursun...
  • BENDE DE 4400 var ancak win 98 de 2 hoparlor calısıyo fakat win xp de 4 u de calısıyor
    işletim sisteminden kaynaklanabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS 5+1 SES SİSTEMİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.