Şimdi Ara

Creative Inspire 4400'den sonra Altec Lansing vs3251

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullandığım creative 4400 deki kumanda sorunu yüzünden ses sistemini değiştirmek istiyorum merak ettiğim vs3251 alsam ses kalitesi yönünde nasıl bi değişme olur?4400 ile ses kalitesi açısından fark nedir?Ses kartı olarak onboard creative sb 24bit 7.1 var bunu X-fi Xtreme Audio ya modladım.Sizce 4400ten sonra vs3251 iyi bir tercih mi?

• arkadaşım bende creative 5200 den o dediğin altece zıpladım ama hiç iyi verim alamadım pişman oldum o sistemi almaya sesleri çok net ama yüksek sesi bu üründen bekleme bence alırsan kesin pişman olursun onun yerine logitech x 540 yada gene creativenin ınspire t 6060 şını öneririm..
  • Benim için sesin yüksek çıkması çokta önemli değil. Çok yüksek ses çıkmasın ama ses kalitesi en kötü 4400 kadar olsun bana yeter. x540 almak isterim ama fiyat olarak beni zorlar hemde artık kablolu uzaktan kumanda kullanmak istemiyorum.vs3251 in uzaktan kumandalı olması çok iyi birşey. Neden creative , logitech stardart sistemlerinde kablosuz uzaktan kumanda seçeneği sunmuyor?Çok zor ve çok maliyetli birşey olduğuna inanmıyorum.Creative den bu kablolu kumanda sorunu yüzünden baya soğudum.Okadar ürün sat sen bi kumanda sorununa çözüm üretme.
  • arkadaşım evet sesleri çok net helede xfi modunda da kullanacaksan biraz daha netlik kazanırısın ama creativeden bu markaya geçtiğin için kendine bir soru soracaksın 100 ytl parayı bu netlik içinmi verdim bence hiç deymedi diyeceksin ben öle dedim onun için kendimden öle biliyorum ama illada ısrar ediyosan ben sana elimdeki 1 5 aylık kutulu faturalı bu sistemi 75 ytl ye bırakığim sıfırı yanılmıyorsam 105 ytl kargoyuda ortaklaşa öderiz. ama dediğim gibi hiç önermiyorum
  • Şu creativin kumandası bozulmasaydı yada tamir ettirmenin bir yolunu bulsam değiştirmem ses sistemini.Şu an için kendisinden memnunum fakat şu kumanda deli edecek beni muzik dinlerken bi alçalıyo bi yükseliyo ses,bu yüzden müzik dinleyemez oldum filmlerde sorun farkedilmiyor.Para durumu sorun olmasaydı x540 ı alırdım kablolu kumandasına rağmen fakat vs3251 i de taksitle alabilirim ancak.Peşin param olsaydı senden alabilirdim.şimdilik bu pek mümkün gözümür.Yüksek ses konusunda da 4400 de en fazla %40 da kullanıyorum daha fazlasınada çok gerek yok.4400 ün kumandasını tamir etmenin bir yolu olsa keşke
  • VS 3251 kullanıcısıyım, yüksek seste basslar kayboluyor onun dışında hiçbir problemi yok sesler çok net. Bende ürünü alırken tereddütlüydüm fakat kullanınca bu paraya bu kalite mükemmel dedim müzik dinlemek bir zevktir bu zevki bana tattırıyor.Kısacası benim görüşüm 10 üzerinden 9
  • sistemden gerçekten de bas beklememek lazım onun dışında sesler gayet net
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.