Bildirim
Creative inspire t7900 ile Premier pht-37500
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hüç düşünmeden ver Premier'ini. -
benim snopylerle takas düşünürmü arkadaşın...
ama 20 kaymede fark alırım...
senin premierede 40 fark isterim....
la havle yahu...
-
kardeş bu premier altınmı yahu -
quote:
Orjinalden alıntı: Two_DadGy
arkadaşlar vestel den sonra başıma creative çıktı bizim arkadaş t7900 alıyo bana dediki ben onları alıp sana veriyim senin premier ide aynı fiyata bana ver dedi hiç t7900 dinlemdedim sizden yorum bekliyorum
saygılarımla
Two dadgy şuraya hergün girdiğimizde senin premier inin asılsız haberlerini görmek zorundamıyız kardeşim.
Gerçekten yeter çocuk bahçesine çevirdin forumu yeter -
quote:
Orjinalden alıntı: hanjin
quote:
arkadaşlar vestel den sonra başıma creative çıktı bizim arkadaş t7900 alıyo bana dediki ben onları alıp sana veriyim senin premier ide aynı fiyata bana ver dedi hiç t7900 dinlemdedim sizden yorum bekliyorum
saygılarımla
Two dadgy şuraya hergün girdiğimizde senin premier inin asılsız haberlerini görmek zorundamıyız kardeşim.
Gerçekten yeter çocuk bahçesine çevirdin forumu yeter
sen 13 yaşındaki koskoca delikanlıya nasıl çocuk dersin
-
quote:
Orjinalden alıntı: tibi
quote:
Orjinalden alıntı: hanjin
quote:
saygılarımla
Gerçekten yeter çocuk bahçesine çevirdin forumu yeter
sen 13 yaşındaki koskoca delikanlıya nasıl çocuk dersin
Nasıl özetledim ama
-
14 yaşına basmadı mı hala yaw bildim bileli 13. -
quote:
Orjinalden alıntı: rextr
14 yaşına basmadı mı hala yaw bildim bileli 13.
yakında oda olur da tepki verceğinizi düşünseydim konuyu açmazdım özür dilerim... -
primier rulez -
quote:
Orjinalden alıntı: @armagedon@
primier rulez
o ne yaaa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X