Geçen hafta gigayı vatan bilgisayardan 2 ayak hediyesiyle birlikte cardfinansa 12 taksitle 39x12=468 aldım.! haftalık g 500 kullancısı olarak şunu söyleyebilir filmlerde süper bir sesi woofer patlama seslerinde hakkını verio uydularda eğer izlediğin film kaliteli ise 5.1 ise seni ilk başta korkutabilioÇünkü geçen mr and mrs smith seyrediyordum film bir sahnesinde arkadan bir nesne geçio ve ben bu sesi evden geldi zannettim ve bir şöle araştırdımSonra filmden geldiğini anlayınca koptumMüzik performansına gelince bnce creative bir ses kartın varsa tiz ve midlerin biraz ayarla mid ve tizleri düzellttim bu arada basslar için subın yerleşimi de çok önemli.Eğer G500 almayı düşünüyorsan gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Daha önce yazmıştım o yüzden kendimden alıntı yapıyorumKoyultuğum yer fil performasnsı ile ilgili yorumum.Gerçekten film performansı süper izlediğin fil kaliteli ise 5.1 destekliyorsa örneğin karşıdan uçak gelip arkaya doğru gittiğinde ses önden arkaya doğru eş zamanlı olarak ilerliyor zaten wooferın performansıda oldukça etkleyici
eski gıgaworks g500 kullanıcısı olarak gerçekten tavsiye ederim bas lar dolgun ve net tizler çok güzel eğer bas seslerde dolgunluk aranıyorsa g500 tatmin edici olur
Offf offf diyorum.Daha fazLa soru sormayacağım.Çünkü gitgide dahada sabırsızLanmaya başLadım Çok tşkLer verdiğiniz değerLi biLgiLer için arkadaşLar.Artık G500 'ümü aLdıktan sonra görüşmek diLegiyLe
quote:
Orjinalden alıntı: Lost54
Offf offf diyorum.Daha fazLa soru sormayacağım.Çünkü gitgide dahada sabırsızLanmaya başLadım Çok tşkLer verdiğiniz değerLi biLgiLer için arkadaşLar.Artık G500 'ümü aLdıktan sonra görüşmek diLegiyLe
sımdıden hayırlı olsun
SaoLasın , varoLasın.Eksik oLmaz hocam Darısı tüm isteyenLerin başına ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme