arkadaşım bence bu çok büyük ve dizayn i çok kötü bende creative fx-120 256 mb gri var çok ğüzel ve küçük ama kara senin bide fiyati yazıcıoğlunda 160-180 arası ben 160 almıştım
quote:
Orjinalden alıntı: blacksea533
arkadaşım bence bu çok büyük ve dizayn i çok kötü bende creative fx-120 256 mb gri var çok ğüzel ve küçük ama kara senin bide fiyati yazıcıoğlunda 160-180 arası ben 160 almıştım
çok mu büyük? sen hiç cd player kullanmadın herhalde bu bile çok küçük daha küçüğü parmak kadar olur herhalde onun da tuşlarına basılmaz
bence super bir cihaz. En ucuz nerede bilen var mı? genpa da 198 e kadar buldum 12 taksitle
quote:
Orjinalden alıntı: umutcan15
quote:
çok mu büyük? sen hiç cd player kullanmadın herhalde bu bile çok küçük daha küçüğü parmak kadar olur herhalde onun da tuşlarına basılmaz
çok cd çalar kullandim eyer doğru okusaydın birazda duşunseydın orda fx-120 den büyük oldugunu anlatmak istedım anladın !!!!
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: umutcan15
quote:
çok cd çalar kullandim eyer doğru okusaydın birazda duşunseydın orda fx-120 den büyük oldugunu anlatmak istedım anladın !!!!
aslında evet fx 120 nin C100den ufak oldugu dogru ama bence C100e de dizaynı kotu veya COK buyuk demek de tam dogru olmaz, ben de c100 kullanıyorum ama almadan önce öncelik verdigim alternatiflerden biride fx120 idi, ben daha dayanıklı ve slotlu oldugu için c100u sectim, ayrıca tasarımı da hosuma gidiyor, ve goren arkadaslarım da begeniyor...
hala bence muvo sport 1 numara ve üretimi devam ediyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme