Şimdi Ara

CREATIVE Muvo C100 Sport FM 256 Mb (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşım bence bu çok büyük ve dizayn i çok kötü bende creative fx-120 256 mb gri var çok ğüzel ve küçük ama kara senin bide fiyati yazıcıoğlunda 160-180 arası ben 160 almıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: blacksea533

arkadaşım bence bu çok büyük ve dizayn i çok kötü bende creative fx-120 256 mb gri var çok ğüzel ve küçük ama kara senin bide fiyati yazıcıoğlunda 160-180 arası ben 160 almıştım

çok mu büyük? sen hiç cd player kullanmadın herhalde bu bile çok küçük daha küçüğü parmak kadar olur herhalde
    onun da tuşlarına basılmaz
  • bence super bir cihaz. En ucuz nerede bilen var mı?
    genpa da 198 e kadar buldum 12 taksitle
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutcan15

quote:

arkadaşım bence bu çok büyük ve dizayn i çok kötü bende creative fx-120 256 mb gri var çok ğüzel ve küçük ama kara senin bide fiyati yazıcıoğlunda 160-180 arası ben 160 almıştım

çok mu büyük? sen hiç cd player kullanmadın herhalde bu bile çok küçük daha küçüğü parmak kadar olur herhalde

çok cd çalar kullandim eyer doğru okusaydın birazda duşunseydın orda fx-120 den büyük oldugunu anlatmak istedım anladın !!!!

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: umutcan15

quote:

çok cd çalar kullandim eyer doğru okusaydın birazda duşunseydın orda fx-120 den büyük oldugunu anlatmak istedım anladın !!!!

aslında evet fx 120 nin C100den ufak oldugu dogru ama bence C100e de dizaynı kotu veya COK buyuk demek de tam dogru olmaz, ben de c100 kullanıyorum ama almadan önce öncelik verdigim alternatiflerden biride fx120 idi, ben daha dayanıklı ve slotlu oldugu için c100u sectim, ayrıca tasarımı da hosuma gidiyor, ve goren arkadaslarım da begeniyor...

• hala bence muvo sport 1 numara ve üretimi devam ediyor

CREATIVE Muvo C100 Sport FM 256 Mb
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.