Bu essski ürünü almak isterim. kutusunda satan bulunabilir mi sizce?
Ben de aynı üründen almak istiyorum, kaybettikten sonra ses kalitesi olarak üstüne cihaz görmedim. bu cihaz + creative EP 630 kulaklık, mükemmeldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Ender^^
Ben de aynı üründen almak istiyorum, kaybettikten sonra ses kalitesi olarak üstüne cihaz görmedim. bu cihaz + creative EP 630 kulaklık, mükemmeldi.
bende s200 umu kaybettim,,bu creativ firmasi neden bu ayarlarda mp3 player uretmiyorlar artik,daha pahali ekranli cok ozellikli cihazlar almaya yonlendiriyorlar insanlari
özellikle muvo 100 modeli vardı on numara aletti
benim ilk mp3 çalarım bir saat öncesine kadar kullanıyorudum:S salaklık edip sürücü yüklenirken çektim şimdi açılmıyor zen vision m bozulduktan sonra geri dönüş yaptım eski çekmecelerden bulup hakkaten kalite süper 1 saattir uğraşıyorum kurtarmaya ama nafile bu arada doğubanktan almıştım ben belki bulabilirsiniz orda..
Çok eski be usta. doğubank'ta bile yoktur. varsa üşenmem şimdi kalkıp giderim ama en az 5 senelik alet. Adam gibi ikinci eli de düşmüyor... :(
vallahi bende gecen hafta bozdum mp3 caları yana yana muvo tx fm arıyorum. neden cıkarmazki bu sınıfta urun zorunlu olarak sony alacaz artık
kaliteli markalar artık pilli ürün çıkarmıyorlar ben de bulamadım usta. philips'inki de güzel tercih edersen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme