slm millet elimde creative muvo2 4gb var sennheiser mx500 kulaklıkla birlikte kullanıyorum ama sesi açınca basslar boğuluyo ve basslar tahtaya vurur gibi geliyo yorumlardan daha güçlü basslar bekliyodum hayal kırıklığı oldu benim için equalizer ayarlarını yapıncada bişey değişmiyo zaten kendi içindeki kayıtlı equalizerlarda nerdeyse hiç bass yok tizler gayet net 98db kendini farkettiriyo acaba alette problem olabilirmi? kullanan arkadaşların yorumlarnı bekliyorum
Bass sesleri biraz kısacaksın. Bende full kökleyince bass sesler bozuluyor. Sanırım Muvo'dan kaynaklanan bir sorun. Zaten Sennheiser öyle çok bass ses vermez. Bütün sesleri dengeli verir.
çok bas istiyorsan türkiye'de o çok kaliteli kulak-içlerinden bulamayacağın için büyük driver'lı dj tipi kulaklıklardan al ; sennheisser mx'lerin özelliği net ses vermeleridir , özellikle vokallerde çok başarılı
MuVo2'nin orjinal kulaklığı baslarda çok daha başarılı. MX-500'ü hiç düşünmeden kuzenime verdim orjinal kulaklıkları kullandıktan sonra.
Bence de Muvo^2 nin orjinal kulaklıkları gayet başarılı. Senin istediğin Tipte bi kulak içi kulaklık bulmak zor zor yani. Bence Philips'in 6metrelik kulaklığı wardı onada aynen istediğin gibiydi.. Sende öyle bi model denemelisin. Dj tarzıı...
şu mp3 çalarlrın içine biraz daha kaliteli amfiler koysa daha iyi olacak ama koymuyorlar.bizde sorunu kulaklıkla çözmeye çalışıyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme