Forumda yaptığım uzun süreli araştırma sonucunda aşağıdaki 2 model bana uygun geldi. Ancak kullanıcılarından da tavsiye almak isterim. Müzisyen olduğum için ses kalitesi benim için çok önemli. İkisine de firmware upgrade ile radyo ekelenbiliyor sanırım... Sandisk'in arttırılabilir/değiştirilebilir hafız özelliği de yararlı. Şarj konusunda Creative in 25-32 saat olduğu belirtilmiş ancak Sandisk konusunda bir bilgim yok...
bu ve bunun gibi konularda görüş, düşünce ve tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim...
SANSAYI GEÇ CREATİVE AL DERİM ALDIM VEN ZEN V KULLANIYORUM ÇOK TARTIŞILMASINA RAGMEN BENCE İYİ SES VEREN Bİ CİHAZ EN AZINDAN BU KONUDA TECRÜBE SAHİBİ Bİ FİRMA
SANSA DİNLEMEDİN AMA ÖYLE COK İYİ OLSAYDI FORUM ALMIŞ BAŞINI GİDERDİ
F/P ORANI YÜKSEK ÜRÜNLER BENCE CREATİVELER
AMA COWONUDA ES GEÇME Bİ GÖZ AT SES YÜKSEKMİŞ AMA AYNI YÜKSEKLİKTE KALİTE KORUNUYORMI BİLMİYORUM
Eğer fiyatı fazla değil dersen "cowon u3" süper bir alet. Eğer fiyat önemli diyorsan tabiiki "Creative Zen Neeon 1GB" en mantıklısı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme