Arkadaşlar Creative mp3 çalar alıcaktım. İnternet'te araştırma yaptım bu firmanın İstanbul'da yetkili servisi yokmuş. Creative alıpta pişman olanlar bir hayli fazla ben de Creative'nin resmi sitesine baktım gerçekten yokmuş. Destek ve irtibat bilgileri İngilizce. Sony'nin bile yertkili servisleri İstanbul'da Türkiye'nin en önemli şehirlerinde var. Bu kadar ünlü bir firmanın verdiği hizmet kalitesine bakın. Ben de vazgeçtim Creative ürünü almaktan. Bunun yerine aynı özellikleri taşıyan kaliteli bir marka olan Goldmaster mp3 çalar alıcam hem de müşteri hizmetleri numarası ve yetkili servisleri bol bir firma.
Cveap yok mu?
Aynen bende bulamadım :S
dostum tam bilgim olmamakla beraber creative ep 630 kulakligim vardi ereyon.com.tr den aldigim problem cikarinca siteye gonderdim onlar ithal eden firmaya gonderdiler onlarda tamir edemeyince bana yenisini gonderdiler pek problem olmadi yani sadece 1,5 ayda elime ulasti tek problem o
dostum ayrica bir onerim var creative iyi markadir ama ondanda iyi markalar var mesela sandisk.kesinlikle oneririm ben esgecme sandiski
Bundan 3 4 sene önce cretive muvo slim arızalanınca teknosa ya göndermiştim onlarda cihazın servise kendim götürmem gerektiğini söyleyip creative in servis merkezi olduğunu söyledikleri bir telefon numarası vermişlerdi aradığımda yerlerinin gazi mahallesinde olduğunu söylediler valla cesaret edip te gitmemiştim baya karışık yerler..
İSTANBUL - GAZİOSMANPAŞA MULTIMEDYA BİLGİSAYAR Küçükköy Cebeci Caddesi 569. Sokak No: 6 34080 Tel : (212) 4794646 E-posta : teknik@multimedya.com Web :www.multimedya.com