Şimdi Ara

Creative SB Audigy 2 ZS Notebook İçin PCMCIA Ses Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, Creative SB Audigy 2 ZS Notebook İçin PCMCIA Ses Kartı ni aldim. Elime yarin gecicek. Sizlere en kisa zamanda fikirlerimi soylerim. Daha onceden bu karti alan ve ya kart hakkinda bilgisi olan arkadaslar varsa ve fikirlerini bizlerle paylasirlarsa cok makbule gecer. Ses kartina baglayacagim tesisat ise Creative 6600 6+1 (hic tavsiye etmem en kisa zaman da degistiricem bu konuda da tavsiyelerinizi alayim ki simdiden arastirip Subata ancak alirim)

• Kartın yorumlarını bekliyorum bende bu kartı almayı düşünüyorum tabi bi de o ses kartına değen bi sistem....
  • geçenlerde bir bilgisayar dükkanında gördüm logitech z5500 5+1 THX çok hoş bir hoparlör seti oradada laptopa bağlanmıştı ve çıkan ses gerçekten harikaydı yanlız fiyatını sorduğumda gayet tuzlu olduğunu öğrendim yoksa benim odaya da yakışır yane bendede creative in 5+1i var pek de memnun sayılmam bende beredfb arkadaşım gibi....

hızlı sistem bu ürünü satıyormuş işte link

http://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=LOGI.SPK.Z5500.1

bu arada arkadaşlar görmeyip bilmeyenler için söylüyorum subwoofer gerçekten çok büyük resimde biraz küçük gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dou147 -- 16 Kasım 2005, 16:03:44 >

• arkadaslar aslında para olsa digital decoderlı olanlardan almak lazım ama 500dolardan asaı diil onlar ben logitech x530un sesini dinledim cidden kalite olarak fln creativei cok rahat asaı alır
  • asio ve sounfont hikayelerinden ve 24 bit kayıt imkanı sunduğundan a kalite bir üründür. ben bazı organizasyon konserlerinde klavyecimin yanına veriyorum o oradan vokalistin efeklerini ayarlıyor şarkıya değişik maymunluklar katıyor. ses sistemi de 7.1 al creative in en düşük versiyonu bile vay be dedirttiriyor

ha bide eğer müzikle uğraşmıyorsan ve uğraşmayacaksan aslında çok ihtiyacın olmayacaktır.

bir de nereden aldın kaça aldın garanti var mı yok mu bu bilgileri verirsen sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dou147

geçenlerde bir bilgisayar dükkanında gördüm logitech z5500 5+1 THX çok hoş bir hoparlör seti oradada laptopa bağlanmıştı ve çıkan ses gerçekten harikaydı yanlız fiyatını sorduğumda gayet tuzlu olduğunu öğrendim yoksa benim odaya da yakışır yane bendede creative in 5+1i var pek de memnun sayılmam bende beredfb arkadaşım gibi....

hızlı sistem bu ürünü satıyormuş işte link

http://www.hs.com.tr/urun_detayi.asp?urunkodu=LOGI.SPK.Z5500.1

bu arada arkadaşlar görmeyip bilmeyenler için söylüyorum subwoofer gerçekten çok büyük resimde biraz küçük gibi duruyor

LOGITECH - Z-5500 su anda amazon.com da 219 $ a dusmus arkadaslar burdan nasil alis veris yapariz nasil aliriz bilen bi arkadas yardimci olsun

• z5500 şu an piyasanın en iyi multimedya hoparlörüdür ama bence apartman dairesinde kalanlar için çok çok fazla çünkü emin olun sesini yarısına kadar bile açamayacaksınız , audigy 2 ZS de x-fi'ler çıkana kadar piyasanın en iyi ses kartıydı şimdi x-fi ler var ama onların laptop modeli olmadığı için laptoplar için hala 1 numara . Ancak bu ses kartını alanlar buna değecek de bir ses sistemine sahip olmalı ki bu modeller creative megaworks , gigaworks ; jazz 9940 ve 9940b ; logitech z-5300 ve z-5500 ayrıca z-2300 de çok güçlü bir 2.1 ses sistemidir ; x-530 da bence bu karta hafif kaçar . Ayrıca bu soruları ses sistemleri forumuna sorarsanız daha çok yanıt alırsınız ki orda epeyce tartışılıyor aynı konu
  • LOGITECH - Z-5500 ses sistemi amazonda 219$ a satiliyor su anda
    hemen siparis vericem ama guvenemiyorum ordan buraya nasil gelir ne zaman gelir gumruk odemem gerekir bu sistem icin odersem ne kadar oderim?
    Tecrubesi olan arkadaslar bana bi yardimci olursaniz sevinirim.
  • büyük ihtimal gümrükten geçiremezsin , kutusu falan çok büyük . Daha sonra kurtarmak için ödeyeceğin parayla türkiyede alacağından daha fazla para ödeyebilirsin ama seçim senin illa alıcam diyorsan iyi şanslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.