Şimdi Ara

CREATIVE SB RECON3D FATAL1TY PRO - LOGITECH Z5500//BAĞLANTI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ses kartına Optic olarak bağladığımda ses gelmiyordu. Bende Denetim Masası/Ses/Kayıttan yürüt kısmında SPDIF varsayılan ayğıtım yaptım ses geldi. Ama ses kartının yazılımında hiç bir ayar etki etmiyordu. Zaten yazılımında aygıtlar kısmında sadece Hoparlör var. Yani analogdan bağlanmış sistemi seçebiliyorsun. SPDIF seçeneği çıkmıyor orada.
    Otpik bağlantıda creative Ses kartı kullanan bu konuda bana yardımcı olursa çok sevinirim.

• spfif bağlantıda ses kartını pas geçiyorsun.
    Yani ses kart yazılımından herhangi bir ayar yapamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

spfif bağlantıda ses kartını pas geçiyorsun.
    Yani ses kart yazılımından herhangi bir ayar yapamazsın.

O zaman ses kartından faydalanmak için Analog bağlantı yapmak şart. Dolby Live içinde ayrıyetten Optic bağlamak en sağlıklısı mı dersiniz? 3.5 jack daha kaliteli olması gerekiyor mu?
    O zaman Optiğin faydasını kart üzerinden göremeyeceksek boşuna aldık o zaman ses kartını.
  • Bence oyun ve müzikte analog bağlantı, filmlerde digital bağlantı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutx

Bence oyun ve müzikte analog bağlantı, filmlerde digital bağlantı.

Ama digital bağlantı sağlasam bile ses kartı üzerinden alıyorum sesi, her şekilde anakartın ses çıkışından iyidir değil mi? Yada ses çıkışı iyi olan anakartı alıp onun ses çıkışına mı bağlasak optic'ten.
  • Son bir sorunum kaldı. Bunu da çözersem mutlu mesut devam edeceğim. Her şey tamam ama ses açma kısma çalışmıyor. Ses sisteminin kontrol podundan açmam gerekiyor. Windows üzerinden sesi açıp kısmam hiç bir etki etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

Son bir sorunum kaldı. Bunu da çözersem mutlu mesut devam edeceğim. Her şey tamam ama ses açma kısma çalışmıyor. Ses sisteminin kontrol podundan açmam gerekiyor. Windows üzerinden sesi açıp kısmam hiç bir etki etmiyor.

Analog bağlantıda mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    Hayır Optic bağladığımda sesi kısıp açamıyorum yani etki etmiyor. Zaten Analog bağladım sorun yok şu anda. Ses kartından verim alabilmek için analog bağlak gerekiyor anladığım kadarı ile. Optic bağladığımda ses sisteminin kontrol pod'u decoder görevini yapıyor sanırım. Yani ses kartının espirisi kalmıyor optic bağlayınca. Bilseydim böyle bir şey olduğunu, creative megaworks alırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.