Şimdi Ara

Creative Sb X-fi Titanium PCie nasıl bilirdiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar..Benim Logitech x-530 5.1 ses sistemim var ve bildiğiniz üzere (bazı özel programları dışında) müzik dinlerken sadece 2 hoparlörden ses geliyor.Bu kartı almayı düşünüyorum,bu sorunu sanırım çözüyor diye anladım(cmss özelliği ile)..Bu kartı alayım mı? 200 tl yi hakeden bir kartmı acaba? Yada sound blaster 5.1 al yeter sana dermisiniz? Birde Creative Sb X-fi Titanium kartının slot girişi bana biraz tuhaf geldi acaba p5q anakartlara uyar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.E.K. -- 14 Ocak 2011; 0:29:11 >

• Merhaba,

5+1 sistemlerde,müzik dinlerken 2 kanaldan ses gelmesi gayet normal.Müzik,karakteristik olarak 2 kanaldan (sağ-sol) oluşmaktadır ve çoğu ses formatı stereo çıkışlıdır.Müziği,stereo olan 2 kanal harici,diğer hoparlörlere aktarmak yani surround ses almak,müziği orijinalliğinden uzaklaştıracaktır.
    Ancak ac3 formatındaki müziklerde tüm kanallardan ses alabilmek mümkün olacaktır.
    CMSS özelliği sesi,diğer kanallara da aktarmakta.Ancak surround ses gibi kaliteli ses beklememek gerekli.
    Eğer sahip olduğunuz X-530'u,ilerleyen zamanlarda daha güçlü ve kaliteli sistemler ile değiştirmeyi düşünüyorsanız X-Fi Titanium gayet iyi bir seçenek olacaktır.Eğer sisteminizi onboard ses kartı ile kullanıyorsanız harici ses kartı ile değişimi mutlaka hissedersiniz ancak X-530 ile beraber X-Fi Titanium'dan yüksek performans beklemek doğru olmaz.
    X-Fi Titanium,PCI-Express uyumlu anakartlar ile sorunsuz olarak çalışmaktadır.Ses kartının yapısı sizi yanıltmasın.

• Cevabınız için teşekkür ederim.. Stereonun kalitesinden ödün vermeye razıyım ses yeteriki her kanaldan gelsin..İleride Bu bozulana kadar değişmeyi düşünmüyorum en azından şimdilik.Aklımda audigy(1) vardı fiyatı filanda uygun du ancak pek iyi olduğunu okumamıştım..X-fi özelliğide olmasını istemiştim birazda.
  • kartı boşver bence winamp kullanıyorsan bu eklentiyi kur gayet başarılı.
    http://www.winamp.com/plugin/vl-sound-for-vista-7-v1-0-0-17/183408

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_For_You -- 15 Ocak 2011; 0:47:37 >
  • quote:

Creative Sb X-fi Titanium PCie nasıl bilirdiniz?

Öldü mü ?
  • Bence audigy value yeticektir size yada 2. el bir audigy 2 zs x-530 a x-fi titanium almak mantıksız bence sonuçta sistemin sınırları belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The...

Bence audigy value yeticektir size yada 2. el bir audigy 2 zs x-530 a x-fi titanium almak mantıksız bence sonuçta sistemin sınırları belli.

Teşekkür ederim buda işime yarayacaktır..Bu arada ses kartını aldım..Almışken iyisi olsun mantığıyla hareket ettim.Hem ses sistemlerim çabuk bozuluyor:d
  • ne aldınız acaba
  • X-fi titanium aldım..
  • bendede var vistada cıkardıgı bır takım sorunlar harıcınde guzel bır kart ama pass through konusunda cıddı sıkıntı yaratıyo
  • pass through nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.E.K.
    Benim Logitech x-530 5.1 ses sistemim var

pass through nedir?

Senin için anlamı yoktur. Sadece decoderli ses sistemleri için anlamlıdır.

: Ses kartının medyadan alınan ham encode sese müdahale etmemesi halidir.
  • daha güzel bir acıklama olamazdı:) bu arada diğer topikteki yardımların içinde tesekkurler üstad
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.