Şimdi Ara

creative sbs 2.1 370 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bende kullanıyordum fakat son seste boguluyor acıkcası bana yetmıyor
    bu creatıve sbs 370 oyunda mukemmel performans saglıyor
    logitech de guzelde dizayn'ı bana garip gelıyor biraz pahalı (dıger serılerı)
    creatıve ses konusunda tecrubelı en dandigi bile boyle ses cıkarıyorsa dusun diger
    serılerını
  • :) bı karar ver artık s220 iyi mi ,kötü mü ?
  • @tda 1562q demiş ki;
    ''sbs a 300 kesinlikle alınmaz çok dandik bass var yaa özellikle son seste creative leş gibi ses veriyordu zaten creative a serisi dandik seriymiş duyduklarıma göre o logitech s 220 bile son seste boğulmuyor ses dehşet kalitesine ve fiyatına göre ....''

@topaz42 de demiş ki;
    ''Golda gittim. A300 2.1 aldım. Gerçekten isabetli bir karar vermişim. Ses net ve berrak. Yüksek seslerde bile. Baslar boğulmuyor.''

Gerçekten bi gariplik var…Çünkü iki yorumda ortadan çok uzak, iki ayrı uçta…Millet kime inansın bu durumda…
    Bu yorumlardan birinde ‘fanatiklik’ var sadece.....
  • bana inan.A300 yüksek seste de boğulmaz diyen önce adam gibi bir set dinlesin boğulmak nedir duysun sonra baksın alçak ses de bile boğuluyor mu o set.A 300 uzun zamandır gördüğüm en berbat sesli 2+1lerden creative dersen ucuz dersen sbs370 ben daha güçlü birşey ve kaliteli dersen microlab m820.
  • kardeş microlab bass creativenin eski 2500 2+1 modeli kadar güçlü bass verebiliyormu ?? zaten bana şu anda en uygun microlab
  • Ben memnunum. siz bilirsiniz.
  • m820 nin bass ı 2500 den daha iyidir ve dah dengeli sese sahiptir.
  • microlabmı alalım yane bende logitech alacam napsam yav
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.