Bildirim
Creative SBS A300
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba arkadaşlar sonunda adaptörü bulabildim ama hoparlörü tam besleyemiyorum kendim yapıcam malzemeleri alıp Hoparlörlere gelirsek eğer basslar mükemmel gerçekten gördüğüm en güzel basslar bu hoparlörde 11Watt subwoofer var ama işini gerçekten çok güzel yapıyor.Tizlere gelirsek eğer basslar kadar iyi olmasada yinede idare eder düzeyde.Sesi açıncada %80-85de bozulmalar başlıyor.Şuan için çok memnunum.Tek eksisi ac 11.5 V 1.6 amper güç kaynağı istemesi ben buna direk 12 V 2 amper vericem.İnş. yanmaz anfi katı......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N-0NE -- 13 Aralık 2008; 20:12:32 > -
Helal olsun size bir ilk amfi overlocku yapacaksınız -
Hocam bunda zor bişi yok.Açtım anfi katının içini baktım diyod varmı diye dış şase iç de + ymış.Sonra bi tane adaptör buldum DC 12V 800ma ama bana lazım olan AC 11.5 V 1.6 A lazımdı.Diyod olduğu için bağladım Dc 12 v luk adaptörü.Şuan çalışıyor hoparlörler hiç bir sorun yok.Ama ben sese fazla yüklenemiyorum 1.si adaptörü yakarım 2. si babamlar bassdan dolayı kıs diolar Ayrıca anfi entegresine koyulan soğutucu baya bi hoşuma gitti.Sıcak havalarda bile zarar göreceğine inanmıyorum.Hatta yapacağım adaptörün çıkışına tam düz dc elde etmek paralel kondansatör ve seri bir diyot atmayı planlıyorum.Kondansatör elektriği filtre ederek biraz olsun dalgalı Dc akımı tam düz hale getirecek diyotda sigorta görevi görecek.Çok basit elektronik bunlar hocam.Ben meslek lisesinin elektronik bölümünde okuduğum içindir elektronikde zor bişi yoktur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X