CREATIVE SBS A500 5+1 ya da PIRANHA PRN-5600 SoundMaster™ UZAKTAN KUMANDALI 5+1 ?
CREATIVE SBS A500 5+1 SPEAKER (97,33 YTL )
Toplam 47 W RMS ses çıkış gücü, 17 W Subwoofer ve 6 W’lık 5 uydu PC, dizüstü bilgisayar, dijital müzik çalar, oyun konsolları ve DVD’ye bağlanabilir. 5.25” subwoofer sürücüsü ile güçlü bass sesi Kablolu kumanda üzerinden ses kontrolü, açma-kapama 75 dB ses-gürültü oranı (SNR)
Tüm SoundMaster™ Serisi Ses Sistemleri 3 Yıl Garantilidir. Uzaktan kumanda Ahşap subwoofer ile daha derin baslar ve daha net tizler Bilgisayar, Notebook, LCD Monitör, VCD, DVD, DivX, MP3 Çalar, Walkman, ve benzer ürünlerle uyumludur. 5+1 Çıkışlı DVD sinema sistemleriyle uyumludur. Hem 5+1 hem de 2+1 kanal (Stereo) kullanılabilme CRT Tüplü monitör ve televizyonlarla zararlı etkileşime girmeyi önleyici antimanyetik koruma izolasyonu Subfoower üzerinden ses ve bass kontrolü 5+1 için ilgili bağlantı kablosu pakete dahildir. 3 Yıl Garanti
Teknik Veriler: Çıkışlar: 12.5 Watt RMS (2.5w*5) Uydular ve 10 Watt RMS Subwoofer Höparlör Çapları: 2.25 Inch Uydular ve 4.00 Inch Subwoofer Frekans Aralığı: 20Hz – 20 Khz Güç: AC 230V/50Hz Empedans: 4 Ohm Subwoofer Boyutları: 125 mm (En) x 240 mm (Boy) x 280 mm (Derinlik) Uyduların Boyutları: 75 mm (En) x 170 mm (Boy) x 45 mm (Derinlik) Dış kutu Boyutları: 340 mm (En) x 190 mm (Boy) x 360 mm (Derinlik)
Kaç gündür araştırmaktan helak oldum, dvd player'e bağlayarak 'bas' seslerin gümbürtüsünden rahatsız olmadan yüksek sesle müzik dinleyebileceğim ekonomik bir sistem almak istiyorum. Piyasadakilerin çoğunda dvd opsiyonu belirtilmemiş, belirtilmiş olarak (100 ytl civarı) bunları buldum. Ancak sizlerden fikir almadan hareket etmeyim istiyorum.
Yorum ve bilgilerinizi bekliyorum, ama bir an önce bi ses sistemi edinmek istiyorum... Teşekkürler...