Şimdi Ara

creative sound blaster 5.1 vx kulaklık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu ses kartına sahibim 5+1 ile evi inletmesine rağmen kulaklığı takınca az ses çıkıyor ayarlarında kulaklık gibi bir imare yok

bu sorun genelmi yoksa düzeltilebilirmi.

creative sound blaster 5.1 vx kulaklık sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a4techlogy -- 19 Şubat 2012; 10:52:41 >

• hocam o ses kartını özelliğinden bende kullanıyorum kulaklık az ses çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

hocam o ses kartını özelliğinden bende kullanıyorum kulaklık az ses çıkıyor

bir güncellemesi yokmu illa 5+1 ile mi kullanıcaz zevkle kulaklıkla kullanmak gerekince kısık seste hiç zevkli olmuyor
    :S çözüm plz
  • son güncellemesinide yükledim hala kulaklıktan az ses 5+1 istemediğim kadar çok ses çıkıyor
  • evet bu ses kartı bende de var ve kulaklıktan çıkan ses çok zayıf.
  • keşke burayı okumadan almasaydım.eski onboard ses kartımdan bile daha kötü performans veriyor, sesi kulaklık ile tam bir işkence.elimde başka ses sistemi olmadığı içinde deneyemedim
  • Katılıyorum, çok kısık ses veriyor Vatan'da okuduğumda olumlu yorumşlar gördüydüm fakat alınca tam bir rezalet. Onboard ses kartım windows7'de 5+1 desteklemiyor diye buna geçiş yaptım bundan da ayrı ayrı kanallardan sesi elde etmeme rağmen müzik, film gibi multimedya işlerde 5+1 ses alamıyorum buna da yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jardians

Katılıyorum, çok kısık ses veriyor Vatan'da okuduğumda olumlu yorumşlar gördüydüm fakat alınca tam bir rezalet. Onboard ses kartım windows7'de 5+1 desteklemiyor diye buna geçiş yaptım bundan da ayrı ayrı kanallardan sesi elde etmeme rağmen müzik, film gibi multimedya işlerde 5+1 ses alamıyorum buna da yardımcı olursanız sevinirim.

hocam ilk önce ses kartını 5+1 moduna alacaksın ardından noise ye basarak test ettireceksin ardından CMSS modunu aktif edeceksin yani enable CMSS 3d mod a alacaksın ordanda stereo surroundu seçiyorsun bu kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardanadam

quote:

Orijinalden alıntı: jardians

Katılıyorum, çok kısık ses veriyor Vatan'da okuduğumda olumlu yorumşlar gördüydüm fakat alınca tam bir rezalet. Onboard ses kartım windows7'de 5+1 desteklemiyor diye buna geçiş yaptım bundan da ayrı ayrı kanallardan sesi elde etmeme rağmen müzik, film gibi multimedya işlerde 5+1 ses alamıyorum buna da yardımcı olursanız sevinirim.

hocam ilk önce ses kartını 5+1 moduna alacaksın ardından noise ye basarak test ettireceksin ardından CMSS modunu aktif edeceksin yani enable CMSS 3d mod a alacaksın ordanda stereo surroundu seçiyorsun bu kadar..

Teşekkür ettim, gerçi bugün şans eseri kurcalarken buldum 1-2 saat sonra da senin mesajı gördüm ama yine de teşekkür ederim

• arkadaşlar yok mu kulaklık meselesıne bır cozum bulabılen. Creative Sound Blaster Live SB Eax 5.1 VX Ses Kartı kullanıyorum bır aftadır dedıgıız gıbı 5+1 yada 2+1 bağladıgımda sorun yok canavar gıbı fakat kulaklık taktıgımda ses netlıgı yıne muazzam ama ses sevıyesı düşük. 3D lı oyuncu kullaklıklarla deneyen varmı acaba onlarda da mı aynı durum sıradan bır kulaklık takıncamı boyle yoksa !!
  • yahu yok mu bı kullanan bu kartı bı yardım edecek!!! ses kartı aldık ses nerdeyse hıc cıkmayacak. Creative Fatality Gaming Kulaküstü Kulaklık aldım yıne aynı sonuc. bu kart kulklıkla bı işe yaramıycak mı yanı! acaba ses kartının uzerındekı o renklı gırıslerı tek bır gırıse cevıren bı aparatmı kullanmam gerekıyo cunku kulklıgın tek jak gırısı var ?
  • Kardeşim çözüm yok aynı sorun bende de var kulaklığı takınca az ses geliyor ben counter oynuyorum ses kaliteli ama düşük olunca bir işe yaramıyor 2 seçeneğin var 1. ses kartını değiştircen 2. çok kaliteli bir kulaklık alacan paraya kıyacan
  • Ses kartı almayı düşünürseniz Creative Sound Blaster Z 'nin kulaklık çıkışı aşırı güçlü. Hatta %5-6 ile kullanıyorum. (Eğer almayı düşünürseniz Z yerine ZX yada ZXR modelini alın. Z aldım, 100 tl için ZX almadığıma pişmanım)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.