Bir arkadaşımın hediyesi olan Sound Blaster 5+1 Dijital Ses kartı var elimde.. Evde ve işyerinde olmak üzere 2 adet Masaüstü pc var.. Evdeki Sistemin Anakartı Asus P5KE-Wifi Ap İşyerindeki İse Foxconn A7DA S-3.0.. Şimdi Bu ses kartını 2 pc den birisine takmak istiyorum.. Sizce Sesde Önemli ölçüde Düzelme olabilirmi ? Yoksa Anakartların Onboard Ses Kartları Daha mı iyidir üstadlar ? Yardımlarınızı Bekliyorum.. Bu arada sürekli iş yerinde olduğum için 5+1 Ses Sistemi kullanıyorum... Görüşlerinizi Ve Önerilerinizi Bekliyorum ?
Ses sitemini kullandığın bilgisayar tak bence. onboard ses kartı creative x-fi değilse kesinlikle kullanmanı tavsiye ederim. Ses siteminide bağlaığında zaten farkı azda olsa anlarsın.
Kullandığım Ses kart Anakartla Tümleşik Realtek Ses Kartı.. Creative Sound Blaster 5+1 Ses Sistemini Takarsam Bu Sisteme Sesde Önemli Ölçüde Değişme İyileşme Olurmu Üstadlar ?? Yorumlarınızı Bekliyorum...
Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar ...
Flood yapmıyorum arkadaşlar lütfen bir cevap verin ? Şimdi takmam lazım ses kartını.. Sizin qörüş ve önerileriniz doqrultusunda takıp takmicam..
wuratakdag güzelce anlatmış işte daha nasıl bir bilgi istiyorsun tabiki onboard karta göre daha iyi ses alırsın ama 5.1 sistemininde olması lazım...herşey kartta bitmiyor yanında gelen yazılımlarla beraber dolby,ths gibi özellikleri kullanabiliyorsun..onboard kartta aynı özellikler yazar ama çok işlemez
Tşk ederim öncelikle.. 5+1 Ses Sistemim var zaten üstad.. Yanında gelen yazılımlarla beraber dolby, ths gibi özellikleri kullanabiliyosun demişsinde ? Kartı takınca ne tür yazılımlar yüklemem lazım ?
http://support.creative.com/Products/product_list.aspx?catID=1&CatName=Sound+Blaster# buradan kartını seçtikten sonra çıkan programları yüklemen yeterlidir...içinde driver başta olmak üzere surround ayarı hoparlörlerin sana yakınlık uzaklık ayarı dolby ayarı cinema ortamı ev ortamı gibi ayarlar...kartın yanında gelen cd den de yükleyebilirsin ama sonradan güncelleştirme isticektir...baştan en güncelini yüklemen mantıklı olur tabi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme