Şimdi Ara

Creative Sound Blaster Live 5.1 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar uzun zamandır ses kartımda bir sorun var. problem tam olarak şudur. centerdan ses gelmiyor. centerin kapali oldugu bölüm var oraya da girilmiyor,ses ayarınada giremiyorm hata verip kanapnıyor. ayrıca centerdan ses gelmedigi içindir(benim tahminim) internetteki sayfalardan ses alamıyorum ancak winamp ve filmlerden ses geliyor. sizce ses kartım bozulmusmudur yenisimi gerek. lütfen yardım edin

• drıver bı sure sonra bozulabılıyor sılıp tekrar yukleyın ayrıca centerdan ses gelmesı ıcın creatıve play center da cmss yı on yapmalısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: YmE17

drıver bı sure sonra bozulabılıyor sılıp tekrar yukleyın ayrıca centerdan ses gelmesı ıcın creatıve play center da cmss yı on yapmalısınız

cmss yi biliyorum ancak oraya girilmiyor bile hata verip kapanıyor. ayrıca kaç kez format atıp yükledim ancak mixere bile girip ayar yapamıyorum. ses kartı bozulmus olabilirmi? bozulmadıysa boşuna almak istemiyorum
  • kartın bozulcagını sanmıyorum ama kullandıgınz cd vs bozulmus olabılır bende de play center ve mıxer bı sure sonra bozuluyordu neden oldgunu anlayamamıstım yuklenen bı programla cakısma vs gıbı bırsey yapabılır bende suanda sorun yok
  • mixerdeki hatanın resmini yapıstırıyorum buraya.

çakışma olsa neden olur o kadar da format çekmiştim anlamadım gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bios_m -- 2 Mayıs 2010; 11:15:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.