Merhabalar dün bi tane creative sond blaster live ( 5+1 olduğunu düşünüyorum çünkü 5 girişi var) ct 4830 digital ses kartı aldım ve PHILIPS MMS460 5.1 hoperlorlerimi bu karta bağladım biliyorsunuz bu hoperlorden 3 tane jack ile carda bağlantı yapılıyor sarı yeşil ve siyah bunları değiştire değiştire bağlamama rağmen maalesef tam ses alamadım yani ya bir ikisinden ses çıkmıyordu yada sub woofer çalışmıyordu. Ayrıca yüklemiş olduğum ses kartı yardımcı programda maximum 4 speaker konfirgasyonu görünüyor zaten 3 seçenek var headphone, 2 speaker 4 speaker. Benim sormak istediğim öncelikle bu ses kartım 5+1 mi? 2. olarak acaba benim tam verim alamayışımın sebebi doğru yazılımı yüklemememdenmi kaynaklanıyor yani doğru ses kartı ayarlama yardımcı programı. Eğer bana yardımcı olursanız ve bu ses kartı 5+1 değilse götürüp bilgisayarcının kafasına vuracağım. Yok tam tersiyse sorunu çözme yoluna gidicem. Çünkü bu ses kartı benim bozulan ses kartım yerine verildi ve kutusu ile orjinal sürücü cd si yoktu. Bana yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
yanlıs hatırlamıyorsam 4+1 destekli o kart.
peki bunu gösteren bi web adresi verebilirmisin yani bilgisayarcıya göstermek babında
google'de ct4830 diye ararsan bulursun o kart bende de var çoğu kişi 5.1 sanıyor ama 4.1 o kart.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme