Bildirim
Creative Sound Blaster Tactic3D Rage Wireless kulaklık çalışmıyor
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardeş benimde başıma aynı şey geldi, ürünü yeni aldım eve geldim ve bahsettiğin gibi firmware yi yükleim şimdi çalışmıyor. Siz ne yaptınız acaba ? -
Kutusunda çıkan teknik servis no arayın onlar yardımcı olur ben biliyordum unuttum valla nasıl oldugunu -
Yıl olmuş 2014 sorunun çözümü bulduysan bizlede paylaş bre insafsız ! Binbir heves gittik kulaklık aldık ilk taktım çalıştı driverlardan sonra çalışmıyor dizüstünde denedim çalışmıyor ne b.kuma yarıyor o zaman bu driverlar çalışan aletide çalışmaz etti ? Götürüp verecem valla gece 1 buçuk sinirden daha uyumadım -
Öncelikle bilgisayara kulaklığın ses kartını tak . Bilgisayarı çalıştır , sonra ses kartındaki düğmeye uzun süre basılı tut . Işığın yanma sönme sıklığı değişsin yani . Ondan sonra kulaklığı açma kapama düğmesinden çalıştır ve son olarak ta kulaklığın mikrofonunun sesini açma kapama düğmesi var , o düğmeye uzun süre basılı tutup bırak ( 10 sn gibi ) , sonra ses gelir . -
2 gündür kendimi paraladığıma değermiymiş siz neredeydiniz hocam Allah razı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: ckaracar
Öncelikle bilgisayara kulaklığın ses kartını tak . Bilgisayarı çalıştır , sonra ses kartındaki düğmeye uzun süre basılı tut . Işığın yanma sönme sıklığı değişsin yani . Ondan sonra kulaklığı açma kapama düğmesinden çalıştır ve son olarak ta kulaklığın mikrofonunun sesini açma kapama düğmesi var , o düğmeye uzun süre basılı tutup bırak ( 10 sn gibi ) , sonra ses gelir .
Allah razı olsun hocam, aynı kulaklık şarj almamaya başladı iki kere servise götürdüm yenisini verdiler bu da hata verince az kala kırıyordum sinirden :)) -
Önemli deil ama keşke almasaydiniz ben 3 kere degisimden sonra iade ettim wireless de çok kesilmeler oluyor. Kulakliktan ditttt diye ses cikiyor arada kisacasi sıkıntılı kulaklık firmware güncellemeside işe yaramıyor. Alacak olanlar tavsiye etmem açıkçası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam kulaklık sıparısı verıyordum.. Yorumları okudum nefret ettım kulaklıktan -
hocam bunu şarj edebilen biri varmı yıl 2016 2 gündür araştırmadığım şey kalmadı yarın bende aldığım yere götüreceğim olmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: ckaracar
Önemli deil ama keşke almasaydiniz ben 3 kere degisimden sonra iade ettim wireless de çok kesilmeler oluyor. Kulakliktan ditttt diye ses cikiyor arada kisacasi sıkıntılı kulaklık firmware güncellemeside işe yaramıyor. Alacak olanlar tavsiye etmem açıkçası.
o dıt sesi pil azalıyor demek , bitmek üzere demek , kulaklık çok güzel sadece kullanıcılar sıkıntılı bence :D inanılmaz bir eq ayarı var , pc ye bağlayınca ışıklarını kapatınca pili inanılmaz uzun gidiyor. ve mutlaka programını indirip yükleyin. ses çok berrak. basslar yeterli -
v2 si var onu almayı düşünüyorum. alınır mı önerir misiniz? genelde kullanım amacım oyunlar zaten WoW ve pubg gibi bf1 ve yeni gelecek 5 için düşünüyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X