Şimdi Ara

Creative Sound Blaster X-Fi Go! Pro Usb Ses Kartı ALACAĞIM YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aeternal

quote:

Orijinalden alıntı: awybil

sb x-fi go ile sb x-fi go pro nun ne farkı var 2sininde fiyatı hemen hemen aynı

pro da thx diye bir sistem var normalinde yok
    thx surround ile sanal 3 boyut ortamı katabiliyorsunuz kulaklığınıza, thx crystalizer berraklık ve derinlik sağlıyor
    normali eax4 prosu eax5 desteği sağlıyor oyun ve filmlerde fark ediliyor bu

1 gb flash disk olarak kullanabiliyorsunuz düz versiyonu, proda bu mevcut değil

ve sanırım normal versiyonu 24 bit 48 khze kadar desteklerken pro da bu 16bit 44 khz olarak düşürülmüş, pro olarak sürüyorlar ama bit rate i düşürüyorlar buna aklım ermedi benim.

herneyse pro versiyonunu sipariş verdim sanalmarketten 1-2 güne elime geçer. sonuçları yazarım

bende hala 2si arasında kaldım sanalmarkette pro versiyonu vatanda düz versiyonu var incelemenizi yazarsanız sevinirim teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

sb x-fi go ile sb x-fi go pro nun ne farkı var 2sininde fiyatı hemen hemen aynı

pro da thx diye bir sistem var normalinde yok
    thx surround ile sanal 3 boyut ortamı katabiliyorsunuz kulaklığınıza, thx crystalizer berraklık ve derinlik sağlıyor
    normali eax4 prosu eax5 desteği sağlıyor oyun ve filmlerde fark ediliyor bu

1 gb flash disk olarak kullanabiliyorsunuz düz versiyonu, proda bu mevcut değil

ve sanırım normal versiyonu 24 bit 48 khze kadar desteklerken pro da bu 16bit 44 khz olarak düşürülmüş, pro olarak sürüyorlar ama bit rate i düşürüyorlar buna aklım ermedi benim.

herneyse pro versiyonunu sipariş verdim sanalmarketten 1-2 güne elime geçer. sonuçları yazarım

bende hala 2si arasında kaldım sanalmarkette pro versiyonu vatanda düz versiyonu var incelemenizi yazarsanız sevinirim teşekkürler

ses kartı muhteşem, gerçekten almadığım günlere lanet ediyorum şuan. tek problem basslarda hafif cızırtı oluyor bazen (sessiz müziklerde) çok da rahatsız edeceğini sanmıyorum.

onboard ses kartımda fark edemediğim sesleri duyabiliyorum şuanda, yani o hafif cızırtılar kayıttan da olabilir (yani her zaman oradaydı ben farkedemiyordum eski ses kartıyla) tam çözemedim.

normal versiyonu denemedim, o yüzden şunu ya da bunu seç diyemeyeceğim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeternal -- 24 Haziran 2012; 19:10:34 >

• bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler zaten düz versiyonu kalmamış piyasada vatandakide pro versiyonmuş 96tl aldım bende salı günü geçer elime
  • quote:

bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler zaten düz versiyonu kalmamış piyasada vatandakide pro versiyonmuş 96tl aldım bende salı günü geçer elime

hoparlörle mi kullanacaksınız kulaklıkla mı?

kulaklıklarda bu cızırtı sorununu herkes yaşıyormuş, ses kısılınca cidden rahatsız ediyor. dün geçti elime, şimdi biraz daha deneyince kartı sinirlerim bozuldu.
    hoparlörde sıkıntı yokmuş ama.

çözüm arıyorum şimdi internette bulamadım daha, 2. el olarak çıkarıcam elimden sanırım bi 20 tl zararına.

bu konularda çok titiz olmanın zararları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeternal -- 24 Haziran 2012; 23:29:04 >
  • sizin için kötü olmuş
    ben hoparlörde kullanıcam gigaworks t40 var onboard ses kartıylada pek bi işe yaramıyor umarım bir sorun çıkarmaz..
    tam verim alamassam bende satıp x-fi surroundu denerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awybil -- 25 Haziran 2012; 1:44:07 >
  • quote:

quote:

bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler zaten düz versiyonu kalmamış piyasada vatandakide pro versiyonmuş 96tl aldım bende salı günü geçer elime

hoparlörle mi kullanacaksınız kulaklıkla mı?

kulaklıklarda bu cızırtı sorununu herkes yaşıyormuş, ses kısılınca cidden rahatsız ediyor. dün geçti elime, şimdi biraz daha deneyince kartı sinirlerim bozuldu.
    hoparlörde sıkıntı yokmuş ama.

çözüm arıyorum şimdi internette bulamadım daha, 2. el olarak çıkarıcam elimden sanırım bi 20 tl zararına.

bu konularda çok titiz olmanın zararları...

satın aldığınız yerde iade veya değişim yapamıyorlarmı? sonuçta daha 1 hafta bile olmadı alalı

20 tl zarar etmektense üzerine biraz daha ödeyip x-fi surround pro denenebilir

• kulaklık ve uzatma kablosunun ambalajını yırttım? bi sorun olur mu sanalmarketim.com dan alındı. ya da bilmiyorum geri vermek için o kadar işle uğraşmaya gerek yok. kalsın kenarda zamanla alışılır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeternal -- 25 Haziran 2012; 3:15:30 >
  • quote:

kulaklık ve uzatma kablosunun ambalajını yırttım? bi sorun olur mu sanalmarketim.com dan alındı. ya da bilmiyorum geri vermek için o kadar işle uğraşmaya gerek yok. kalsın kenarda zamanla alışılır :)

sanalmarketim hiç alışveriş yapmadım ama başka sitelerde daha önce hiç sorun yaşamadım koşulsuz iade almaları lazım 1 aya kadar..

içinden kulaklık çıkıyormı paketten? proda dahil değil diye biliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awybil -- 25 Haziran 2012; 3:34:53 >
  • var bitane mikrofonlu kulaklık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

E10 gibi dac özelliği ön planda olan Fiio lar bass ları da çok iyi yapıyor... Müzik dinleyecekseniz sadece Fiio E7-E10-E17 modellerine bakın derim... Ben film ve müzik dinleyeceğim için ve 7.1 kulaklıkla da kullanacağımdan pek mantıklı gelmedi ama uygun birşey bulursam alırım yine de...

Merhaba,ben laptop ses kalitesinden bıktığım için usb ses kartı düşünüyorum,fakat bu fiio ları ses kartı yerine kullanabilir miyiz?Benim istediğim müzikte ses kalitesi.Yani laptop dan çıkan kötü sesi nasıl çeviriyor bu fiio ? Sanırım usb ile diğer creative ses kartları gibi direk sese müdahale edemiyor pc lerde
  • Ben de bu ses kartından aldım. Laptop'a kurdum ama denetim masası sesten varsayılan aygıt yaptığım halde ses alamıyorum. illa hoparlör veya kulaklık mı takmak gerekiyor? taktığımız andan laptop'un kendi hoparlöründen ses alamıyor muyuz?
  • SB1100 var bende ve yazılım olarak memnun değilim. İş yerinde kullanıyorum şu an. Bende zamanında dizüstü için almıştım. Evimde asus u7 echelon kullanıyorum ve çok memnunum. Alacaksanız asus U3 tavsiye ederim.
  • gamze_in38 G kullanıcısına yanıt
    Hayır alamazsınız. Dizüstü bilgisayarın kendi hoparlörü ana karttaki ses yongasına bağlıdır. Harici bir hoparlör ile kulaklık girişine bağlamanız gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.