Şimdi Ara

Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 usb ses kartı drıver içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 usb ses kartı kullanıyorum ses sistemim x540 ve 5+1 sorunsuz alıyorum ses kartı pro modeli değil yanlız..

orjinal kurulum cd side bende mevcut,2010 yılına aldım kartı halen cd sini saklıyorum ama kurulumlarda ,hata ile karşılaşıyordum, bende Creative sitesinden drıver indirmiştim,şimdi pc ye format atıcam ve w7 32 bıt kullanıyorum Creative sitesinden drıverlara baktım ve son sürüm w7 32 bıt için bunu gördüm..kırmızı işaretlediğim en son drıver bunu direk indirip kursam + Creative Console Launcher 2.61.43 kursam tamammıdır arkadaşlar ? ekstra uğraş varmıdır, en çok ayarı zati Creative Console Launcher'dan yapıyorum zati saygılar.

Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 usb ses kartı drıver içeri Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 usb ses kartı drıver içeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 6 Mayıs 2015; 3:53:51 >

• Creative Console Launcher ayarlarım arkadaşlar buyrun, ses sistemim logitech x540.

Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 usb ses kartı drıver içeri Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 usb ses kartı drıver içeri Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 usb ses kartı drıver içeri Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 usb ses kartı drıver içeri Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 usb ses kartı drıver içeri Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 usb ses kartı drıver içeri Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 usb ses kartı drıver içeri

• Yardımcı olucak yokmu arkadaşlar
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Hocam bence sıkıntı olmaz. Deneme şansım yok maalesef bendeki creative çok daha eski bir kart ve win7 sürücüsü bile çıkmadı

Dediklerinizi yapınca büyük ihtimal olur zaten aldığınız ses kulağa aynı gelirse olmuş demektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Hocam bence sıkıntı olmaz. Deneme şansım yok maalesef bendeki creative çok daha eski bir kart ve win7 sürücüsü bile çıkmadı

Dediklerinizi yapınca büyük ihtimal olur zaten aldığınız ses kulağa aynı gelirse olmuş demektir

kardeşim çok saol yine cvp gelir umarım
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kullanan birileri cikarsa daha iyi cevap verir.

Up cekelim

• Angelica kullanıcısına yanıt
    tesekkürler kardesim iyiki varsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostlar bir cevap lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

tesekkürler kardesim iyiki varsın

• format attık ama kurulumu yapamıyorum allah rızası için biri yardım etsin,orjinal cd side var ama bir türlü olmuyor bir yerde hatamı ediyorum a dosttlar .bilen yokmu nasıl kurucaz w7 -32 ultimate sisteme bu kartı ?
  • quote:

format attık ama kurulumu yapamıyorum allah rızası için biri yardım etsin,orjinal cd side var ama bir türlü olmuyor bir yerde hatamı ediyorum a dosttlar .bilen yokmu nasıl kurucaz w7 -32 ultimate sisteme bu kartı ?

Aynı karttan bende de var Windows 7 sorunsuz kurdum 64 bit nasıl bir hata alıyorsun ne neleri indirdin

Eger yukardakiler ise doğru indirmissin öncelikle bios dan onboard ses kartını devre dışı yap driver kur önce sonrada console kur tmm dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 15 Mayıs 2015; 20:03:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atabey Kemal

quote:

format attık ama kurulumu yapamıyorum allah rızası için biri yardım etsin,orjinal cd side var ama bir türlü olmuyor bir yerde hatamı ediyorum a dosttlar .bilen yokmu nasıl kurucaz w7 -32 ultimate sisteme bu kartı ?

Aynı karttan bende de var Windows 7 sorunsuz kurdum 64 bit nasıl bir hata alıyorsun ne neleri indirdin

Seni allah yolladı hocam şimdi ben sana anlatayım durumu ya ses kartının kurulum cd si mevcut vbende ama ben sitesine girip bu drıver'ı indirdim buyrun:

İşletim sistemim w7 32-ultimate ve sitesinden bu drıverı indirdim- Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Driver Pack 1.01.0099

hepsi sorunsuzca yükleniyor ama Creative Console Launcher 2.61.43 çallışmıyor ben ayarlarımı ordan yapıyordum ,sağ altta volume panel var ses kartından ne ses açabiliyorum ne ses düğmesine basıp mute yani durdurma edebiliyorum, herşeyi mouse'den yapıyorum ,bir şekilde hata veriyor tam yüklenmiyor - format atmadan önce sorun yoktu abi- bi kuramadım ses kartını, sistemim logitech x540 bütün kablolar tqakılı zati bir kasayı formatlık çıkardık okadar bu kadar zormu bu kartı kurmak ? hepten deli olucam hocam

• quote:

quote:

quote:

Seni allah yolladı hocam şimdi ben sana anlatayım durumu ya ses kartının kurulum cd si mevcut vbende ama ben sitesine girip bu drıver'ı indirdim buyrun:

İşletim sistemim w7 32-ultimate ve sitesinden bu drıverı indirdim- Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Driver Pack 1.01.0099

hepsi sorunsuzca yükleniyor ama Creative Console Launcher 2.61.43 çallışmıyor ben ayarlarımı ordan yapıyordum ,sağ altta volume panel var ses kartından ne ses açabiliyorum ne ses düğmesine basıp mute yani durdurma edebiliyorum, herşeyi mouse'den yapıyorum ,bir şekilde hata veriyor tam yüklenmiyor - format atmadan önce sorun yoktu abi- bi kuramadım ses kartını, sistemim logitech x540 bütün kablolar tqakılı zati bir kasayı formatlık çıkardık okadar bu kadar zormu bu kartı kurmak ? hepten deli olucam hocam

İlk konunun başında indirmissin ya önce onu kur sonrada console bu kadar konsol hiç acilmiyormu

• Abi şu anda denetim masasından drıver felan filan kurulum ne varsa sildim, abi şimdi bak: w7-32 drıver tekrar kurayım dedim şimdi bu hatayı verdi ..

Driver bu:Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Driver Pack 1.01.0099
    Filesize : 54.9 MB

şimdi bu hatayı verdi kurulumda alla allah ya

• Hocam ilk konu açarkenki drıver windows 8 için asıl w7-32 için olan drıver bu işte :Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Driver Pack 1.01.0099
    Filesize : 54.9 MB....bunu indiriyoruz ama nedense console launcher açamıyorum uyarı hata gibi birşey veriyordu ve sağ altta volume panelden ses kartından fiziksel temas yani ses açıp kapama yada tuşa basılı ses kapama felan edemiyorsun kısaca ne yaparsan mouseden yapıcan,format attığımamı yanayım bilmiyorum- orjinal kureulum cd si bence mevcut herşey tmm ama bir türlü dediklerim olmuyor
  • quote:

Hocam ilk konu açarkenki drıver windows 8 için asıl w7-32 için olan drıver bu işte :Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Driver Pack 1.01.0099
    Filesize : 54.9 MB....bunu indiriyoruz ama nedense console launcher açamıyorum uyarı hata gibi birşey veriyordu ve sağ altta volume panelden ses kartından fiziksel temas yani ses açıp kapama yada tuşa basılı ses kapama felan edemiyorsun kısaca ne yaparsan mouseden yapıcan,format attığımamı yanayım bilmiyorum- orjinal kureulum cd si bence mevcut herşey tmm ama bir türlü dediklerim olmuyor

Windows 8 sürücüsü dediğin Windows 7 oluyor daha bugün kurdum bende altta ayarı Windows 7 filan ayarlamak için sen bir şeyleri yanlış yapiyorsun

• Temiz bir kurulum yap elinde Windows 7 orjinal ve oynanmamış degilmi

• quote:

quote:

Hocam ilk konu açarkenki drıver windows 8 için asıl w7-32 için olan drıver bu işte :Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Driver Pack 1.01.0099

Windows 8 sürücüsü dediğin Windows 7 oluyor daha bugün kurdum bende altta ayarı Windows 7 filan ayarlamak için sen bir şeyleri yanlış yapiyorsun

Abim ben sana şimdi resimlerle takviye edicem yanlış birşey ne yapıyorum bende bilmiyorum, denemediğim kalmadı resimler geliyor :(

bak denetim masasında herşeyi sildim daha pc temiz dün formatlandı hiç birşey yüklemek istemedim ses kartını amacım ilk yüklemekti buyur denetim masam tertemiz ..

• Buda sağ alt ses ikonu ilk kırmızı 1.numaralı işaretlediğim yer anakartın onboard sesi devre dışı bıraktım anakartım ASUS-P5GCMX-1333

2.numaralı işaretlediğim kırmızı yer ise ses kartı şu an aktiv, ama drıver felan sabahtan beri deniyorum siliyorum ,aklımı yitirdim hepten hocam.

• Hocam dün format yedi pc ... ya uzaktan bana bağlanabilirmisin ? deliricem yahu nasıl yapıcaz yani ne yapmam lazım nette kurulumuda yok resimli anlatım napmamız lazım inan bilmiyorum, x540 ile format yemeden önce sorun yoktu ,ama kurulumu çok zor bu kartın çok ,sıkıntı bu kart ya birde kasada kullanıyorum,laptom bana göre değil almadımda hiç
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.