Şimdi Ara

creative t 5200 hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba...Aranıza yeni katıldım
    Benim size bir sorum olacak geçenlerde creative t 5200 marka ses sistemi ve buna uygun yine creative'in sounblaster live marka 5.1 ses kartını aldım..sistemi makinaya kurdum verilen cd yi yükledim..test ettiğim zaman her hoparlörden ayrı ayrı ses geliyor..fakat mp3 dinlerken center hoparlöründen ses gelmiyor..Bunun başka bir ayarı flnmı var..veya bu böylemidir..
    Eğer bu konu daha önceki topiclerde varsa ltf link verin..Forumları şişirmeyeyim ..
    Saygılar..

• arkadaşlar yokmu bu konuyu bilen kimse...dün bir şey keşfettim subwooferdan çıkan ve ses kartına giren "center hoparlör" kablosunu çıkartınca ses gelmeye başladı...neden acaba? Anlamadım ben nasıl birşey bu olay...Bozukmu yoksa ..uğraşıyrum bütün gün olmuyor
  • İlk önce senin aldığın sistem inspire 5200...T5200 diye bir model yok ürün gamında creative'in..Dediğin olay çok normal 4.1 veya 5.1 ses almak istiyosan ilk önce 5.1 destekleyen bir decoder veya ses kartına ihtiyacın olacak,eğer bunlardan biri varsa ve sistem test edilirken bi problem çıkarmıyorsa yani her speakerdan ayrı ses alabiliyosan 5.1 destekli bir dvd veya ac-3 lü bir divx seyrettiğinde 5.1 ses alırsın...vs..vs...ama normal bi mp3 dinlerken veya vcd izlerken 5.1 ses alamazsın alsanda bi şeye yaramaz zaten...olayın özelliği zaten her speakerdan ayrı sesin gelmesi...
  • Arkadaşım aynı sorunu bende yaşıyordum. 2 gün önce böyle bir topicle bende yanıt aradım.
    Bende Creative 4+1 var. Divx film ve oyun oynarken Surround ses alıyordum. Fakat Mp3 dinlerken ses alamıyordum arka 2 tane hoporlörlerden. Galiba dedim sorunlu bu sistem. Sonra aklıma geldi mp3 lerde ses stereo. 2 kannalı ses alınıyor.
    Bir gün lazım olur diye saklıyodum. Bir tane DİVX müzik vardı elimde. Onu açtım. Ses süper gelio. BÜtün hoporlörlerden. Bu gün ise sistemi odaya dizerken rear hoporlörlerin Woofera takılan kablosunu çıkarttım. Amanın bi müzik açtım. Bütün hepsinden ses geliyor. AMA STEREO.

Galiba tek çözümü subwooferdaki çıkışlardan center vede rear kablolarını ı çıkartmaktır arkadaşım ( MP3 dinlerken ). E tabi buda külfet olacak ama valla ben başka bi çözüm bilmiyorum. DİVX seyrederkende takarsın. :) Ben öyle yapıcam. NE yapiimm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTeRrAmO -- 22 Kasım 2004, 16:09:12 >

• 2. bir önerim ise :

2 kanallı mp3 leri 4 kanala yaymak. Bunuda bir program yardımı ile mp3leri 4 kanala çevirerek yapabilirsin. Tek yaptığın 2 kanalı 4 kanala çevirmek. ARKA ve ÖN Ayrı değil aynı ses alırsın.
    ODA Bİ KÜLFET
  • evet T5200 die bir modeli yokmuş aydınlattığınız için teşekkürler..verdiğiniz bilgiler için saolun
    InTeRrAmO dediğin gibi subwooferdan kabloyu çekince gümbür gümbür ses geliyor...Bu kabloyu çıkartıp takmakta ayrı bir külfet tabiki..

Yani biz Divx veya DVD alırken 5.1 i destekleyeni alacaz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.