Şimdi Ara

creative t-6300 ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben bugün creative ses sistemi aldım,fakat ses kartım onboard realtek,programı çok kötü,kolonların ses dağılımını ayarlamak çok zor,acaba kolonların odadaki ses dağılımını ayarlamak için başka program kullanabilirmiyim???

cevaplarınızı bekliyorum,teşekkürler...

• harici olarak creative marka soundblaster ses kartı almanı tavsiye ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar_ert

harici olarak creative marka soundblaster ses kartı almanı tavsiye ederim :)

ses sisteminde ki oda doğrulaması yada yapılandırmasını yapmak için ses kartınıza ihtiyacınız yok. sizin yapmak istediğiniz anladığım kadarıyla size daha uzak kalan kolondan daha fazla ses cıksın. yakın olan daha az çıksın gibi bii anladığım kadarı ile.

bunun için ser kartı almak mallık olur :) he ben oyun için film için alıyorum dersen ok. ama sırf bunun için alma yani.

yapman gereken olay ses sisteminin 5.1 olduğunu varsayıyorum ve analog bağlantı kullandığını varsayıyorum.

ses simgesine sağ tıkla, kayıttan yürütme aygıtları de. hoparlorlerini 5.1 olarak yapılandır okeyle. hoparlore sağ tıkla özellikler de düzeylere gel. sub woofer da dahil olmak üzere her bir kolonun sesini burdan ayarlayabilirsin.

resimde ekliyorum bak. bir şey değil ;)
    Bu mesaja eklenen görseller:

creative t-6300 ses sistemi

• cevaplarınız için çok teşekkür ederim,dediğinizi yaptım ayarlardan oldu,sağolun....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.