Şimdi Ara

Creative T20-T40 Yorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Creative in T-20 veye T-40 ını almak istiyorum. Forumlara baktım kullanıcı yorum u bulamadım pek. Yurtdışı kullanıcıların yorumları iyi fakat genel olarak T-40 a verilen paranın boşe olacağını T-20 nin pc oyunları ve oda için müzik dinlemek için oldukça iyi olduğu yönünde. Bende kahrolası 5+1 in yarattığı kablosal ve işitsel sorunlar yüzünden annemle tartışmaktan bıktım. YUrtdışı arkadalar konuşmuşlarda hiç yurdum insanı kullanan yorum yapacak kimse varmıdır?
    Odada müzik dinlemek için_?
    Call of duty ve WoW oynarken tatmin edermi_?
    Eksisi Artıları Nelerdir_?

Çok teşekkür ediyorum.

• çok iyi tiz ve orta seviye mid kalitesi verebilirler fakat bass yani düşük frekanslar yetersizdir çünkü hacim yoktur

t40 gereksiz pahalı dir

ben olsam yani bu paraları bunlara vermek yerine hacimli 2.0 setler tavsiye ederim mesela microlab solo 7 gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -THIEF-

çok iyi tiz ve orta seviye mid kalitesi verebilirler fakat bass yani düşük frekanslar yetersizdir çünkü hacim yoktur

t40 gereksiz pahalı dir

ben olsam yani bu paraları bunlara vermek yerine hacimli 2.0 setler tavsiye ederim mesela microlab solo 7 gibi

Teşekkürler yüzbaşım. Solo 7 konusunda baya öneri geldi onada bakıcam gittiğimde ikisinide denerim artık :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.