Şimdi Ara

Creative T4 Wireless YENİ 2.1 !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sadece kablosuz bağlantıymış

O zaman hakkinda tartismaya bile degmez.
  • Bir elektronik malzeme için kalp kırmaya gerek yok arkadaşlar,ne ülke olarak ne forum olarak bunu başaramıyoruz maalesef,keşke saygı çerçevesinde olsa bu tartışmalar daha yapıcı olurdu.

Bir arkadaş uydular kablosuz olsun demiş de,kablosuz olsa dahi o uydu için güç kaynağı yani priz gerekecek surround sistemler dışında 2.1 sistem için kablosuz uydu gereksiz olurdu masaüstü konumlandırılıyor sonuçta uydular , asıl kablo karmaşası 5.1 7.1 sistemlerde
  • ALET de benim için önemli bir nokta OPTİk kablo bağlantı girişi olması

• quote:

Orijinalden alıntı: ironman

ALET de benim için önemli bir nokta OPTİk kablo bağlantı girişi olması

Bu çok elzem değil ortalama bir Dac alarak optik bağlantı işini çözersin,hem de ses kartı niyetine de kullanırsın,ciddi anlamda kaliteyi arttırır.
  • quote:

http://beskurt.wordpress.com/2010/06/14/m2tech-young-dac/

http://www.hifi12a.de/Violectric-DAC-V800/en

ucuzmuşşş

Selamünaleyküm
    Arkadaş ortalama bir dac demiş. Sizin işinizi görecek bir dac 100-150 liraya bulunabilir diye düşünüyorum. Sağlıcakla ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

http://beskurt.wordpress.com/2010/06/14/m2tech-young-dac/

http://www.hifi12a.de/Violectric-DAC-V800/en

ucuzmuşşş

Audiophile Dac araştırması yapmışsın,bahsettiğim türden bir dac yaklaşık 15 dolardan başlar 50-60 dolara kadar çıkar bunun üstü dac almanız için sağlam bir ses sistemine ihtiyaç duyarsınız multimedya setlere değil hani laf olsun diye binlerce dolarlık dac bulup kinaye yapmak değil olay.

http://www.ebay.com/itm/SMSL-SD-192-192K-24BIT-MINI-Digital-DAC-CS8416-CS4344-Optic-Coaxial-INPUT/290812880969?_trksid=p2045573.c100033.m2042&_trkparms=aid%3D111000%26algo%3DREC.RVI%26ao%3D1%26asc%3D21022%26meid%3D5938871799847184847%26pid%3D100033%26prg%3D9336%26rk%3D4%26rkt%3D4%26sd%3D191123979474

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DIESEL_ -- 3 Nisan 2014; 11:26:39 >

• creative t3 fiyatına göre iyidir bence de. üst düzey sistemlerle karşılaştırmak komiklikten öte değildir.

anladığım kadarıyla t3e kablosuz destek verip t4 yapmışlar. saçma olmuş. t3ü güncelleyip yapmaları gerekirken t4 diye sunmuşlar önümüze.

ayrıca @atalayalper forumda yabancı kelimeler yazıp bunu herkesin anlamasını beklemekte anlamsız. bu siteye sadece ses konusunda deneyimli kişiler, odyofiller girmiyor, ses uzmanları girmiyor. çok standart kullanıcılarda yeri geliyor araştırma yapmak için giriyor. bu kullanıcılara yardımcı olmak için anlaşılır konuşmak lazım. burası forum sitesidir. unutmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 3 Nisan 2014; 17:04:37 >
  • Arkadaşlar konu zaten DAC değil T4 T3 ün güncellenmiş hali de olabilirdi aslında o zaman fazla
    para farkı isteyemezler..Tamamen Satış pazarlama taktiği
  • mawoix kullanıcısına yanıt
    Herkes işine gücüne baksın kalbinizi kırmak istemiyorum ayrıca kimsenin haddine değil benim nereye ne yazacağımı hangi kelimeleri kullanacağımı söylemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Herkes işine gücüne baksın kalbinizi kırmak istemiyorum ayrıca kimsenin haddine değil benim nereye ne yazacağımı hangi kelimeleri kullanacağımı söylemek.

Güzelce bir şey söylendiğinde neden atara geliyorsunuz anlamış değilim. Güzelce cevap vermek zor mu? Sorun çıkarmak mı istiyorsunuz? Böyle konuşarak kendinizi baskın mı zannediyorsunuz? Neyse hocam siz çok bilmişliğinizle ve asabi tavrınızla devam edin. Ben sizin gibi bir teknoloji konusunda bilgi paylaşımı yapmak yerine tartışma çıkarmaya yer arıyacak kadar boş değilim.

• İnsanların fikirlerine saygı duymaya başladığınız andan itibaren güzelce cevaplar alabilirsiniz.. Ama saygı duymayıp üstüne o fikirlerin komik olduğunu beyan ederseniz de bu tarz cevaplar almanız normal.. Neyse konu uzamasın. Ben bugüne kadar kullandığım cihazlar arasında pc temelli sistemler arasında bu cihaza son sıralarda yer veriyorum ama ciddi bir dac veya ses kartı ile bir miktar ses düzeliyor.. Onboard kullanımda ise sıradan bir ses sistemi ile bir farkı kalmıyor zaten.
  • quote:

İnsanların fikirlerine saygı duymaya başladığınız andan itibaren güzelce cevaplar alabilirsiniz.. Ama saygı duymayıp üstüne o fikirlerin komik olduğunu beyan ederseniz de bu tarz cevaplar almanız normal.. Neyse konu uzamasın. Ben bugüne kadar kullandığım cihazlar arasında pc temelli sistemler arasında bu cihaza son sıralarda yer veriyorum ama ciddi bir dac veya ses kartı ile bir miktar ses düzeliyor.. Onboard kullanımda ise sıradan bir ses sistemi ile bir farkı kalmıyor zaten.

Cidden çok merak ettim, T3 fiyat aralığında yani 400 tl gibi rakamlarda, sizin tavsiye ettiginiz model nedir de T3'e son sıralarda yer verdiniz? Daha somut konuşarsak iyi olur.

• Şu andaki piyasayı bilemem bazıları sıfır alınabilir bazıları da ikinci el olarak alınabilir; Harman Kardon Soundstics serisi, JBL Spyro veya Creature, Jamo i300, Acoustic Energy Aego, Logitech Z-Cinema, Klipsch Promedia serileri, Cambridge soundworks DTT serileri, Altec Lansing ADA serileri ve FX serileri, Monitor hoparlör olarak M-Audio'nun Av serisi ve yine aynı kulvarda Audioengine A2 veya o fiyata belki bulunmaz ama A5 modeli vs..vs..vs.. Belki daha da fazlası var aklıma ilk bunlar geldi ki bunların hepsi ses kalitesi bakımından bence t3'ten daha iyiler.. Ses şiddeti veya yüksekliğinden bahsetmiyorum ama ses kalitesinden bahsediyorum.
  • T3-4 PC'ye bağlanır dinlenirde, Creative Z Ses kartı aldığımdan beri, ses kartsız sistemin, onboard veya giriş seviyesi denecek 30-50 TL lik kartlarla yıllarımı boşa harcamışım ,ekolayzır ayarıyla oynamak gibi dandik ses kartları. Yani ses kartı şart bence kaliteli müzik için, yoksa yüksek berrak ses verir en fazla bunlar zaten.
  • Konu hortlayacak belki ama denk gelmişlen yazayım zamanında bu işlerde acemiyken t3 çok hoşuma giden bir sistemdi aslında fiyatına göre uyduları çok başarılı ama malesef sub konusunda aynı şeyi söyleyemiycem tek düze bir bassı var her şarkıda buuum buum vuruyor söyle tok kararında bas veremiyor buda müzik zevkini bir zaman sonra öldürüyor uğul uğul sistem. Bu işlerde acemi olan yada ses konusunda çok fazla takıntısı olmayan insanı kesinlikle tatmin eder. Zaten logitech edifier gibi markaların ürünlerinden çok daha iyi.
  • quote:

@District7;
    Konu T3 olduğu için başını duvarlara vurmakta haklısın.

@metalmilita;
    Senelerdir kullandığım onca multimedia sistem arasında t3 belki de en vasat ve en BOOMY olanıydı (çok merak ediyorsanız araştırın madem o kadar inceleme okuyormuşsunuz hem ileride lazım olur bu kelimenin Türkçe karşığı size) Pc temelli olarak kullandığım sistemler Acoustic Energy Aego2, Bose Companion3 series2, Focal XS Book, Creative Megaworks, Creative I-Trıgue serisi, Logitech x230 vs.. Logitech ve creative'e ait sistemler müzik dinlemek için zaten uygun sistemler değiller 2" büyüklüğünde bir mid sürücüden nasıl oluyor da mükemmel üst - orta frekans performansı elde ediyorsunuz bu zaten imkansız.. En yeni teknolojiyi barındıran bazı full-range hoparlör markaları bile henüz 20khz-20hz aralığında değiller. Bu creative'in 2" lik minik sürücüsünü söylemeye bile gerek duymuyorum zaten.
    Alt frekans performansı yine oldukça vasat hava tahliye portu yok SLAM teknolojisi diye bir teknoloji var işte bu teknoloji yüzünden de alt frekanslar dolgun, etli etli fakat maalesef BOOMY..Kendi içinde afallayıp duran bir performansa sahip.. Ürünü almış olabilirsiniz kullanıyor olabilirsiniz ve hatta memnun da olabilirsiniz problem değil kullanmaya devam edin ama doğruları ve gerçekleri konuşacak olursak son derece vasat bir sistem t3..Sadece bir kere Focal Xs Book veya muadili bir sistem dinlemeniz bu sistemle birlikte neler kaçırdığınızı anlamanıza yardımcı olur.. Haa bu arada Bose bu işlerde hiçbir zaman referansınız olmasın çünkü al birini vur ötekine durumu söz konusu.. Daha önce Bose Acoustimass5 ve Companion3 series2 kullandım eğer iyi olsalardı elden çıkartmazdım ama maalesef belli bir yere kadar cevap verebilen bir marka Bose.. Creative ve Logitech zaten kategori dışı idareten iş görürler ama gerçek anlamda bu işlerden anlayan bir insan bu markaları bir yerden sonra bırakıp gerçekten müziği doğru reprodükte eden ürünlere yönelir.

selam dostum. Konuyu okuyordum bu konularda baya bilgili bir arkadaşa benziyorsun. ev için müzik sistemi düşünüyorum. 2.1. her tarz dinlerim funk,techno,pop,acid jazz,g-funk özellikle bass ağırlıklı müzikleri seviyorum. creative t3300 aldım aklımda t3 vardı aslında. daha öncede trigue 3000 kullanıyordum. biraz araştırınca bu hi-fi sistemleri gördüm merak etmeye başladım. fiyatları biraz tuzlu. 500-1000 tl evde müzik dinlemek için önerecğin bi sistem varmı. bide bu fiyat farkları kadar ses farkı varmı.Aslında şu anki sistemimden mennunum ama hiç hi fi sistem dinlemedim.merak ediyorum

• DeathFor81 kullanıcısına yanıt
    Çok bilgili falan değilim kendi çapımda eğleniyorum diyelim (bu tarz ile de konuşmam aslında ama donanımhaber jargonuna uyum sağlamak için böyle olsun bu seferlik)
    Hi fi sistemler kaynak cihazdan gelen sinyalin yani referans sinyalin ampli tarafından yükseltilmiş halini aslına sadık bir şekilde vermeye çalışan sistemlerdir. Kullanılan komponentlerin de standart sistemlere göre çok daha kaliteli olmasından ötürü elde edilen fark barizdir. Pc temelli hifi sistemler de vardır.. Başlangıç için mütevazi bir sistem kurup iyi ile kötü arasındaki farklılıkları anlamalısınız.. Daha sonra merdivenlerden yukarı daha bilinçli bir şekilde çıkmaya başlayabilirsiniz.. Bir stereo ampli, bir çift hoparlör, hoparlör ve ara stereo kablolaro, ve kaynak cihaz (dac, ses kartı, cd çalar, pikap vs.vs..) sizin işinizi görecek ekipmanlar.. Bunlarla uğraşmam derseniz audioengine a5, focal xs book, dynaudio xeo3 vs.. gibi hazır sistemlerden de kullanabilirsiniz aktif yapıda yani içinde amplifier barındırdıkları için daha pratik olurlar ampli ve kablo almanıza gerek yoktur.. Pc kullanımı için düşünüyorsanız aktif yapıda bir 2.0 hoparlör sistemi düşünebilirsiniz.

• quote:

Çok bilgili falan değilim kendi çapımda eğleniyorum diyelim (bu tarz ile de konuşmam aslında ama donanımhaber jargonuna uyum sağlamak için böyle olsun bu seferlik)
    Hi fi sistemler kaynak cihazdan gelen sinyalin yani referans sinyalin ampli tarafından yükseltilmiş halini aslına sadık bir şekilde vermeye çalışan sistemlerdir. Kullanılan komponentlerin de standart sistemlere göre çok daha kaliteli olmasından ötürü elde edilen fark barizdir. Pc temelli hifi sistemler de vardır.. Başlangıç için mütevazi bir sistem kurup iyi ile kötü arasındaki farklılıkları anlamalısınız.. Daha sonra merdivenlerden yukarı daha bilinçli bir şekilde çıkmaya başlayabilirsiniz.. Bir stereo ampli, bir çift hoparlör, hoparlör ve ara stereo kablolaro, ve kaynak cihaz (dac, ses kartı, cd çalar, pikap vs.vs..) sizin işinizi görecek ekipmanlar.. Bunlarla uğraşmam derseniz audioengine a5, focal xs book, dynaudio xeo3 vs.. gibi hazır sistemlerden de kullanabilirsiniz aktif yapıda yani içinde amplifier barındırdıkları için daha pratik olurlar ampli ve kablo almanıza gerek yoktur.. Pc kullanımı için düşünüyorsanız aktif yapıda bir 2.0 hoparlör sistemi düşünebilirsiniz.

:) ben laptobum ile kullanacağım mp3 dinlemek için. şu an creative t3300 var aslında gayet memnunum hatta ses kalitesi süper geliyor. fakat bi kaç gündür bu hi-fi muhabbetlerini gördüm. daha iyisi varsa neden almayım dedim tabi belli bi bütçe dahilinde.dediğim gibi 500 -1000 tl aralığında . fakat buna deymesi lazım.yani ciddi bi fark olması lazım.özellikle bass konusunda. creativin bassları çok güçlü sesde öyle boğuk gelmiyor basllar tizler gayet net. dediğim gibi bu hi fi konularını görmesem bi arayışada girmezdim. ama hi-fi sistem denemedim çok olumlu yorumlar var. dolayısıyla meraklandım. benim için sesin yüksekliğinden çok kalitesi önemli. creative i bile %30 açamıyorum bassları bina kapısından duyuluyor. bi kaç gündür bakıyorum . ilk Klipsch, bose ve benzeri sistemlerin yorumlarını okudum gördüklerim daha çok sinema sistemi tarzında ve uçuk fiyatlı ürünler. ben 2.1 ürün almayı düşünüyorum. daha sonra bu konuları gördüm aklımda bi kaç model oluştu. bu konuda sizin tavsiye ettiğiniz Focal XS Book listeye aldım.Acoustic Energy Aego M ile ilgili çok güzel yorumlar var. Jamo i300 ve Razer Mako 2.1 ekledim son olarak. benim asıl merak ettiğim ev ortamında laptopdan çok daha iyi ses alabilirmiyim. O kadar bariz fark varmı. Örneğin çoğu kişi logitech kullanıyor ama creative bence daha başarılı. BU ürünleri dediğim şartlarda kullansam mp3 ve laptopa bağlayarak nasıl bir sonuç elde ederim. birde yazdığım modeller içinde yada haricinde özellikle tavsiye edeceğiniz bi sistem varmı.1000 tl yi geçmeyecek şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 18 Kasım 2014; 0:37:07 >

• Creative'den uzak durmak lazım diye düşünüyorum birçok ses kartını ve birkaç masaüstü hoparlörünü kullandım ama bana göre doğallıktan uzak bir sesi var eğer sesten kasıt gürültüyse onu bilemem.Ayrıca ses kartlarındaki driver problemlerinden dolayıda ayrıca uzak durulmalı.Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.