Şimdi Ara

creative t5400 e live 7.1 alınca baslar berbat oldu (xd4) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rica ederim,yazıalrı pek fazla inceleyemiorum,pek vaktim olmuo,kusura bakmadın umarım.bir sorun olursa pm atabilirsinkolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 2 Ocak 2006 19:28:09 >
  • @firtinakusu dostum PM'ni cevapladım Hoşçakal...
  • creative live 7+1 de thx konsol varmı bilmiyorum ama varsa kesinlikle kaldır kurtul ondan bende aynı sorunu yaşadım audigy 2 zs ile ama saolsun wolverine yardımcı oldu thx konsolu kaldır dedi hoparlörü ekstra zorlamaktan başka bi işe yaramıyor dedi aynen söylediği gibi yaptım daha önce seste bozulmalar yaşıyordum thx konsaolu kaldırdım sesler mükemmel oldu son seste bile bozulma yok
  • live da thx consol yok. Sorun T5400 ün sub wooferinda anladığım kadarı ile. Zaten herkes sorunlu olduğu söyleyip durmuş. Tylorın yazdıklarını birdaha dikkatlice okuyunca ondada sesin bendeki gibi olduğuna karar kıldım. Kendiside pek memnun görünmüyo zaten. Onboard ses kartımın dengesizliği ile T5400 dengesizliği rastlaşmışlar diye yorumluyorum. Aslında doğru bir frekans ayarlaması ile iyi bir bas alınabilirmiş bu hoparlörlerden. Creativenin bu modellerde özensiz davranmasından kaynaklanıyo galiba.
    Farklı bir konu ama live da bas tiz ayarı var ama aktif değil, soluk duruyo. Onların kullanılamaması da kötü. Yinede ses kaliteli neyse ilgine teşekkür ederim.
  • ben dha cok ses kartından memnun değilim,bu arada gariptir ama o/b a geri dönemiorum.her yolu denedim,bios olsun windows tan gerekli ayarlamalar olsun,bir türlü aygıta ulaşamıyor..böyle bir uyuşmazlık olacagını sanmam ama belkide t serisinin marifeti bu kadardır,fazla yük bindimi sapıtıyordur.gerçi yüksek seslerde bile buna rastlamadım,tek rastlanan bass ın biraz daha alçalmasıydı,ama son seste uydulardan ses almak mümkün değil,tek aldıgın cızırtı(mp3)
    quote:

Orjinalden alıntı: firtinakusu

live da thx consol yok. Sorun T5400 ün sub wooferinda anladığım kadarı ile. Zaten herkes sorunlu olduğu söyleyip durmuş. Tylorın yazdıklarını birdaha dikkatlice okuyunca ondada sesin bendeki gibi olduğuna karar kıldım. Kendiside pek memnun görünmüyo zaten. Onboard ses kartımın dengesizliği ile T5400 dengesizliği rastlaşmışlar diye yorumluyorum. Aslında doğru bir frekans ayarlaması ile iyi bir bas alınabilirmiş bu hoparlörlerden. Creativenin bu modellerde özensiz davranmasından kaynaklanıyo galiba.
    Farklı bir konu ama live da bas tiz ayarı var ama aktif değil, soluk duruyo. Onların kullanılamaması da kötü. Yinede ses kaliteli neyse ilgine teşekkür ederim.

• Evet arkadaşlar, thx console barınsıran zs gibi kartların sürücülerini kurarken tavsiyemdir thx console'u kurmayın. Faydadan çok zararı var.
  • quote:

Evet arkadaşlar, thx console barınsıran zs gibi kartların sürücülerini kurarken tavsiyemdir thx console'u kurmayın. Faydadan çok zararı var.

evet kesinlikle doğru ben bizzat yaşadım hatta hoparlörleri bile değiştirecektim burada konu bile açtım ama şimdi sesler mükemmel hiç bozulma yok thx kosola
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.