Şimdi Ara

CREATIVE V100---SAMSUNG YP-U2(Z)---SANDISK SANSA MX7 c240 YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kararsızım, büyük ihtimal bu 3 üründen birini alacam yardımlarınızı rica ediyorum. öncelikle söyleyeyim benim için en önemli detay ses kalitesi radyo olup olmaması önemli değil. bu modelleri tercih etmemin nedeni fiyatları. çünkü en fazla 100 ytl verebilirim. fıyatları hemen hemen aynı. tavsiyelerinizi bekliyorum. büyük ihtimal en çok tavsiye edilen ürünü alacam. şimdiden teşekkürler...
    1---SANDISK SANSA MX7 c240 1GB
    2---CREATIVE V100 1 GB
    3---SAMSUNG YP-U2(Z) 1 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lilsam -- 16 Haziran 2007; 12:20:17 >

• SANDISK M240 [ versiyon: 4.1.08E ]

* Beyler aleti yeni aldım. pil kullandığı için arka taraf birazcık dışarıda kalmış. kendi kulaklıklarıyla gayet rahat bir şekilde müzik dinlenebiliyor. ekstra bir kulaklık almanıza gerek yok tabii ki extra bass istemiyorsanız. kendi kulaklığı sizi tatmin eder diye düşünüyorum.
    * geçişler idare eder durumda. üzerindeki entegre mikrofonla sesinizi de kaydedebilirsiniz.
    * arkadaki pil kapağı hafiften sallanıyor. alet ile beraberinde alkalin pil , kol bandı , koruma kılıfı geliyor.
    * eğer kaliteli pil [karbon degil] kullanırsanız saatlerce dinlersiniz. beraberinde gelen pil takılı şuan. 3saat felan oldu dinledim. pil göstergesinde hala azalma olmadı. zaten sitede 15-16saate kadar dinleyebilirsiniz diyor. yanında bir tane uyduruk pil şarj aleti aldınızmı da 2 pille dönüşümlü olarak 3-5sene kullanırsınız. pile para derdinden kurtulursunuz. pil şarj aletleri 10-30 arası fiyatlarda var. yanında pil hediye edenlerden almaya kalkmayın fiyatını içine dahil ediyorlar çünkü.
    * pcden mp3 transfer konusuna gelirsek, hız pek tatmin etmiyor.yavaş diyebiliriz. ama alet zaten 1gb olduğu için sizi pek sıkmaz. sonuçta 10gb olsaydı hız büyük bir sorun olurdu. bence bu ücrete mutlaka almalısınız.
    * saniyede 2mb-3mb arası yazma hızı var.
    * aletin içine resim ve text attım. usb den çıkardım sonra tekrar usb taktım ve iki dosyada sorunsuz duruyordu. rar-exe dosyaları denemedim. resimler ve text dosyalar için flash olarak kullanabilirsiniz. tam flash olurmu bilmiyom,denemedim çünkü.
    * alette kronometre de var. çok şaşırdım görünce bende.
    * yakında radyo sorununuda çözen çıkar.
    * hazır indirime girmişken kaçırmayın derim.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd46992

kargo dahil 61ytl [kaçırma]

• paylaşımın için teşekkürler dostum...
  • bence c240 ı al içreinde fiyatına karşı en iyi olan o bence.
  • Bunlar arasında en iyisi Sansa bana göre. Çoğunluğun söylediğine göre tercihini yapacaksan, umarım çoğunluğu oluşturanlardan birisi de ben olurum.
  • bence samsung
  • Merhaba,
    Sandisk Sansa M240 1 GB'lık mp3 çaları bugün bimeks'ten 53 YTL'ye aldım. Ürünün performansını beğendim. Ses kalitesi daha önce kullandığım iriver kadar iyi değil ama yeterli düzeyde tatmin edici. Ayrıca bu fiyata aldığım için iki katı keyifle dinliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi no17a -- 17 Haziran 2007; 1:05:46 >
  • sandisk önde ama daha fazla tavsiye fena olmaz... zama ayıran herkese teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.