Şimdi Ara

Creative.VS.ipod

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben muvu2 aldım ama arkadaşlar tarafından büyük eleştiri yağmuruna tutuldum.örn:ne yaptın sen mal herif insan 150-200 milyon koyar bi ipod alır napcan sen bu aleti gibi laflar yedim.Niye ipodları bu kadar abartıyorlar anlamadım siz ne düşünüyosunuz bu konuda.İpod creative'i bu kadar ezebilirmi?????

• Bende Muvo 2 4gb alıcam ama onun yerine ipod vardı 1 tane 1 gb lık ama ekranı yoktu kalem gibi uzun bi cihaz
    ama creative alıcam bana demez kımse ipod al diye daha arkadaslarımda mp3 çalar yok onu geç adam telefonuna bile mp3 yuklemıyor
    ben aştım kendimi Muvo2 Casio Ex digital camera N-Gage oyun konsolu felan yani sınıfın en ilginç insanıyım + Linkin Park hastasıyım
  • i-pod'un reklamlarla insanlar üzerinde oluşturduğu etki çok büyük , o yüzden de pazarın büyük kısmı i-pod'un elinde ve çoğu insan bilmediği için onu en iyisi zannediyor ama eğer derdin şekilse tabii ki en iyisi ama ses kalitesine gelince öyle değil , örneğin bende iriver h340 var , ses kalitesi olarak i-pod'dan çok çok üstün olmasına rağmen şekli biraz kötü olduğundan görenler 200 milyonluk bir alet zannediyor taa ki sesini dinleyene kadar , muvo 2 de piyasanın en kaliteli ses veren aletlerinden birisi ; bu forumda bir sürü kullanıcı var ve hepsi de bu konuda hemfikir . Tıpkı son zamanlarda video kameralar dışında hiçbir ürünü bir halta benzemeyen ama marka değerinden dolayı pek çok kişinin gözü kapalı paraları saydığı sony gibi birşey bu , sen eğer memnunsan üründen arkadaşlarını boşver onlar versinler i-pod a dünyanın parasını , eğer aradığın ses kalitesiyse doğru tercih yapmışsın

• Bırak abi o adamları. Onlar daha kalitesiz alete daha çok para bayılsınlar. iPod alanlar ya harbiden hastasıdır iPod'un yada gösteriş için alırlar. Hani birşey herkes te varsa süper olurya. iPod'ta aynen öyle. Tuzlukla koşuyor bazıları. MP3 çalarıyla gösteriş yapmaya çalışan adamdan da zaten hayır gelmez.

Malzemesi biraz kalitesiz ama o fiyata öyle ses kalitesi bulamazsın. İyiki Muvo 2 almışın.
  • Ben bu ipoda gıcık olanlara alanlarada laf edilmesine karşıyım... Gösteriş için denilmesine de acayip kısıyorum tamam artık ipod almak (mini veya shuffle) ii deil ancak bu forumda ipod kullanmayanların bu tür yorumları canımı sıkmaya başladı. Ürün hakkında yorum yapılsın, ipod alanların gösteriş meraklısı olduundan ya da hastası olduundan deil.

Bu tür yorumlar herkesin işine yarar ipod alanlar gösteriş meraklısı demek kimseye bişi kasandırmas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonRose -- 7 Aralık 2005, 9:16:06 >
  • kim ne derse desin, herkes keyfine baksın..dinlesin müziğini herkes, kime ne hangi playerin kimde olduğu..bu amd / intel kavgası gibi bitmeyecek birşey ondan dolayı hiç açmayalım muabbeti olsun bitsin..ikisi de güzel, hangisini alırsan al canın saolsun, hiç bir sorun cekmezsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipkissia_maskozis -- 7 Aralık 2005, 9:54:32 >
  • sağolun arkadaşlar artık içim rahat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.