Şimdi Ara

creative x-fi surround 5.1 pro 5+1 tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • creative x-fi surround 5.1 pro ses kartım var ve 5+1 almak istiyorum 5+1 e neye dikkat etmem gerek acaba bikaç araştırma yaptım ama anlamadığım bu kart surround veriyor ses sisteminin de bunu desteklemesi gerekir mi yoksa düz bi 5+1 olsa yeterli olurmu sistem önerisi de yaparsanız sevinirim limit 150 lira ikinci el falanda olur

• öncelikle 150 liraya 5+1 felan olmaz, 250-300 lira civarına bulabilirsen temiz g500(bu ses sistemi en az 5-6 yıllıktır) felan alabilirsin.

esas konuya mesaj yazmamdaki amac bu baslıkdaki ses kartını almaman. sıfırken 150 liraya alıyorlar sanki altın arkadas 120 liraya satıyorlar. parasınıda gectim onboard ses kartından farkı gercekden cok az. kesinlikle tavsiye etmem. alternatif olarak aşağıdaki ürüne bakabilirsin, indirim döneminde 45-50$ a alınabilir. en azından cok daha yeni model.

http://www.amazon.com/dp/B00EZT7RE4/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=2LPRTACR21KKU&coliid=I2FBPL71Q5OLO5

• hocam kartı aldım çok büyük bi beklentim yok zatende benim istediğim izlediğim filmlerde surround 3D ses almak bunun için herhangi bir 5.1 sistem olurmu yoksa ek bi özellik gerekirmi DTS olayı falanda var kart bunu destekliyo zaten ses sistemi de desteklemelimi yoksa kart olduğu sürece sistem farketmez mi aldığım sistemi ev sinema sistemi gibi kullanacağım bi nevi
  • bütçede en fazla 250 olur ikinci el falan da olabilir z506 nasıldır acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.