Şimdi Ara

Creative zen 4 gb pil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Zen'imin pili en fazla 4 saat gidiyor artık. Bu garanti kapsamında mıdır? Değilse nerede ve ne kadara pil değiştirtebilirim?

• quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

Arkadaşlar Zen'imin pili en fazla 4 saat gidiyor artık. Bu garanti kapsamında mıdır? Değilse nerede ve ne kadara pil değiştirtebilirim?

Evet garanti kapsamına girer. Garantiye yollayabilirsin.
  • Peki Ankara'da nerede servise verebilirim? Serviste kaç gün kalır. Son olarak da ücretini ödüyerek kasa değişimi yaptırabilir miyim?
  • quote:

Peki Ankara'da nerede servise verebilirim? Serviste kaç gün kalır. Son olarak da ücretini ödüyerek kasa değişimi yaptırabilir miyim?

Kasa değişimi yapılmıyor diye biliyorum... tr.creative.com da liste olması lazım servislerin
  • quote:

Arkadaşlar Zen'imin pili en fazla 4 saat gidiyor artık. Bu garanti kapsamında mıdır? Değilse nerede ve ne kadara pil değiştirtebilirim?

http://www.multimedya.com/iletisim.phtml
  • tr.creative.com da bulamadım. Ankara'da bir yer biliyorsanız daha güzel olur :)
  • bende benim cihazdan şüpheleniyorum 4 saat değil ama 22 saatte değil.ilk alırken 22 saat yazyordu.
  • bendede vardı cihaz müzikte en fazla 13 saat gidiyodu...22 saatte bencede bi sorun var kekliyolar bizi galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: tick1988

bendede vardı cihaz müzikte en fazla 13 saat gidiyodu...22 saatte bencede bi sorun var kekliyolar bizi galiba

her zaman tanıtımda yazılan pil süresi olmuyor. Ben de yaşadım bunu...
  • 22 saat gitmemesinin bir kaç sebebi var arkadaşlar..

1-ekranın ışıgının iz dinlerken hala acık kalmış olması olabilir.(ki bunuda hold yaprak kapayabilirsiniz.
    2-tam şarj olmamış olmaması
    3-li-ion pillerde bildiginiz kimyasal tepkimeler olur bu sebeptendir ki sürekli doldur boşalt yapmanız pilin yararına olur eger yapmazsanız pilin tepkimeye girmeyen hücreleri özelliklerini yavaş yavaş kaybeder bu sebeptende süreniz azalır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.