Bildirim
Creative zen 4 gb pil sorunu
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Max_Kolesne
Arkadaşlar Zen'imin pili en fazla 4 saat gidiyor artık. Bu garanti kapsamında mıdır? Değilse nerede ve ne kadara pil değiştirtebilirim?
Evet garanti kapsamına girer. Garantiye yollayabilirsin. -
Peki Ankara'da nerede servise verebilirim? Serviste kaç gün kalır. Son olarak da ücretini ödüyerek kasa değişimi yaptırabilir miyim? -
quote:
Peki Ankara'da nerede servise verebilirim? Serviste kaç gün kalır. Son olarak da ücretini ödüyerek kasa değişimi yaptırabilir miyim?
Kasa değişimi yapılmıyor diye biliyorum... tr.creative.com da liste olması lazım servislerin -
quote:
Arkadaşlar Zen'imin pili en fazla 4 saat gidiyor artık. Bu garanti kapsamında mıdır? Değilse nerede ve ne kadara pil değiştirtebilirim?
http://www.multimedya.com/iletisim.phtml -
tr.creative.com da bulamadım. Ankara'da bir yer biliyorsanız daha güzel olur :) -
bende benim cihazdan şüpheleniyorum 4 saat değil ama 22 saatte değil.ilk alırken 22 saat yazyordu. -
bendede vardı cihaz müzikte en fazla 13 saat gidiyodu...22 saatte bencede bi sorun var kekliyolar bizi galiba -
quote:
Orjinalden alıntı: tick1988
bendede vardı cihaz müzikte en fazla 13 saat gidiyodu...22 saatte bencede bi sorun var kekliyolar bizi galiba
her zaman tanıtımda yazılan pil süresi olmuyor. Ben de yaşadım bunu... -
22 saat gitmemesinin bir kaç sebebi var arkadaşlar..
1-ekranın ışıgının iz dinlerken hala acık kalmış olması olabilir.(ki bunuda hold yaprak kapayabilirsiniz.
2-tam şarj olmamış olmaması
3-li-ion pillerde bildiginiz kimyasal tepkimeler olur bu sebeptendir ki sürekli doldur boşalt yapmanız pilin yararına olur eger yapmazsanız pilin tepkimeye girmeyen hücreleri özelliklerini yavaş yavaş kaybeder bu sebeptende süreniz azalır..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X