Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ozeeee

masa üstü bilgisayarda sarj ediyordum, ama 1 saatlik bir bekleyişten sonra hala hareket olmayınca önce firmayı aradım ve hemen götürdüm. bu arada kapama tuşundaki ışık yanıyordu. sanırım sarjı olduğunu ve ekranda bir sorun olduğunu gösteriyordu buda çünkü bi süre sonra söndü. neyse firmada denedi ve hemen yenisini istediler. ilk zenim içinde beklemiştim bunun içinde 1, 2 gün beklemek zorundayım :( internetten biraz araştırma yaptım. yabancı sitelerde rastladım bu arızaya, sadece benim başıma gelmemiş yani :) onlar önce resetlemeyi sonradanda bataryayı çıkarıp biraz bekledikten sonra yeniden takmayı önermişler. ama ben en garantili yöntemi, değişimi tercih ettim. bu arada zen için uyumlu sarj aleti nedir bir fikriniz var mı acaba ? aldığım yerde bir tane gördüm ama her usb girişli sarj aletini kullanmak doğrumudur bilemediğim için almadım.

uygun olmayan her usb şarz aletini cihaz üzerinde kullanmak doğru değildir!
    çünkü bu cihaz bildiğim ve araştırdığım kadarı ile kendi orjinal dışında olan ekipmanları kullanmanıza asla izin vermiyor!
    + dinleyeceğiniz ve seyredeceğiniz videoların formatlarıda player için uyumlu olması lazım..
    yani mp-3 playerimizin içine rastgele ne olduğu belli olmayan formatlı bir dosya atarsanız o dasyayı yürüttüğünüzde kilitlenmeler yaşanabilir!

yeni ZEN için eğer uyumlu şazj aleti temin edebilirseniz bu problemi yaşamazsınız derim ama bunu temin etmek zor gibi..

eğer ürünü geri iade edebiliyorsanız edin paranızı alın!...
    ve hepsiburada'ya sipariş vererek yeni ZEN'i o şekilde alın + beraberinde gelecek Creative'nin orjinal usp şarz adaptörünede kavuşun

ürünüwww.hepsiburada.com'dan aldım ve kutu içeriği tam orjinal istediğimiz gibi eksiksiz aldım + özellikle Creative'nin orjinal usb şazj adaptörü bulunuyor
    ve bende sizin gibi cihazı gün aşırı kurcaladım ama böyle bir problem ile asla karşılaşmadım

hatta kendim kullanmaya başladığım için detaylı resimli incelemesini bile yaptım

bakınız: kendi forumumdaki 4 GB zen incelemem

http://forum.donanimhaber.com/m_18109255/tm.htm

eğer sayfanın ortalarındaki jarz için yorumlara ve sayfanın en sonuna doğruda bakarsanız orada derdine devanı bulacağına eminim
    ---------------------
    not: bu önemli:
    PC aracılığı ile usb üzerinden yapacağınız şarza pek güvenmeyin derim..
    çünkü bazı marka tip cihazlar her anakartın üstündeki voltaj değerlerini yemiyor yese bile sapıtıyor veya kilitlenmeler yaşanıyor yada yarım yamalak şarz oluyorlar ve bu şartlardada normal jarz süresi 2 ila 4 saat iken 8 saati gecebiliyormuş

ama kendi orjinal adaptörü ile direkt prizden 4 saat içinde full şarz oluyor cihaz..

şuan, kendimde kullandığım için + bahsettiğim şekilde şarz ettiğim için biliyorum bunu ve problem yaşamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 25 Ekim 2007; 3:45:44 >

• bunlar için çok geç sanırım:( siparişi verdik bile 1, 2 gün içinde elimde ama cidden şu şarj aletini nasıl halledicem kara kara onu düşünüyorum. internette biraz araştırma yaptım bulamadım. bulan olursa hepsiburdanın verdiği bu sarj aletinin satıldığı yeri, benide bilgilendirebilirmi. ben ankaraya geldiği gün teknosaya gittim aynen bulamadım. ama 2 güne getirttiler. ama işte hepsiburdanın paket içeriğini kaçırdım sabırsızlığımdan :( gerçi internet alışverişine elektronik aletlerde güvenemiyorum ama şu şarj aleti beni yıktı :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozeeee

bunlar için çok geç sanırım:( siparişi verdik bile 1, 2 gün içinde elimde ama cidden şu şarj aletini nasıl halledicem kara kara onu düşünüyorum. internette biraz araştırma yaptım bulamadım. bulan olursa hepsiburdanın verdiği bu sarj aletinin satıldığı yeri, benide bilgilendirebilirmi. ben ankaraya geldiği gün teknosaya gittim aynen bulamadım. ama 2 güne getirttiler. ama işte hepsiburdanın paket içeriğini kaçırdım sabırsızlığımdan :( gerçi internet alışverişine elektronik aletlerde güvenemiyorum ama şu şarj aleti beni yıktı :(

bende sizin gibi düşündüm ve acele ettim aslında ve sizi anlayabiliyorum..
    ama Allah biliyorya beni son anda uçurumdan döndürdü
    Teknosa beni az daha yakacaktı şarz aleti konusunda....
    ve üründe aynı gün tesadüfen Teknosa'da kalmayınca hepsiburada'ya yöneldim... özelliklede usp şarz adaptörü için..

bugünlerdewww.gigatek.com.tr firması aynı hepsiburada firmasının sattığı gibi kendileride yeni Zen'ide eksiksiz hediyeli orjinal usp şarz adaptörü ile satacakmış + 2 gb sd kart deniliyor ve 10 / 15 $ daha ucuza biz kullanıcılara verebileceklerini belirtiyorlar...

eğer hala online satış olayına güvenmiyorsanız
    sizlerwww.gigatek.com.tr firmasınıda takip edin
    yeni ZEN'i eksiksiz orjinal ekipmanları ile birlikde bu firmadan elden alma şansınız çok yüksek

• Hepsiburada Zen'i hep adaptörle mi satacak yoksa bu kısa süreli bir kampanya mı acaba?
  • divx performansını deneyen oldu mu? örneğin internetten Avrupa Yakası vb dizileri indirip bu alete direkt atıp izlemek mümkün mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluebee

divx performansını deneyen oldu mu? örneğin internetten Avrupa Yakası vb dizileri indirip bu alete direkt atıp izlemek mümkün mü?

içerisnde gelen divxler vardı onları denedim çok akıcı ve kaliteliydi.. ama o dediğin dizileri uymuyorsa convert edip izleyebilirsin..
  • divxlerin 320*240 olması gerekiyormuş. diğer çözünürlükleri oynatmıyormuş malesef. yani "direkt at, izle" yalan oldu. convert işi de başlangıçta iyi olsa da sürekl sürekli olunca çok can sıkıyor.
  • yeni ZEN'in kendi CD içeriğinde olan konvert programını mutlaka kullanın derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

yeni ZEN'in kendi CD içeriğinde olan konvert programını mutlaka kullanın derim

+1..hatta hiç başka program aramayın bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

quote:

Orjinalden alıntı: SkYNeT-06

yeni ZEN'in kendi CD içeriğinde olan konvert programını mutlaka kullanın derim

+1..hatta hiç başka program aramayın bile.

aynen
  • Kendi kulaklığının dışında kulaklık tavsiye eden varmı
  • kendi kulaklığı idare edecek kadar güzel ses veriyor ( Son seviye ses hariç )
    fakat:
    kulaklığın yapısı gereği dizaynı kulak içinde kullanırken kendisini biraz uyumsuz gibi hissediyorsunuz kulak içinde biraz zor duruyor..
    --------------------
    bunun yerine Sony'nin orjinal bir kulaklığı var şuan Teknosa'da indirimli 18 ytl ye satılıyor!

kendim bu kulaklıkdan daha önce aldığım için şu an yeni Zen'imde bu kulaklığı kullanıyorum..

sizde Zen üzerinde kullanmak istiyorsanız şayet Sony kulaklığın verdiği ses kalitesi son derece mükemmel...
    + kulak içine çok güzel oturarak rahatsız etmiyor + kulağınızda hiç yokmuş gibi hissediyorsunuz.

şahsen bende bunu günlerdir kullandığım için sizede tavsiye edebilirim

ürün hakkında + fiyatı
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110260067&CS_Category=_KULAKLIKLAR748&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU
    şayet beğenmesseniz % 15 kesinti ile geri iade edebilirsiniz ürünü. ama beğenmeyeceğinizi sanmam

kendi kullandığım Sony kulaklık

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi..

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 27 Ekim 2007; 23:26:08 >

• Valla arkadaşlar creative bu ürünü çıkarmadan önce Meizu 2.5 inclik modeli 1 1.5 senedir satıyordu zaten. Ve şu bahsettiğiniz problem çok garip demekki üretimde bir hata var. Garantisiz olduğu halde yaklaşık 40 a yakın Meizu M6 sattım en ufak problem yada şikayet gelmedi. 4 gb liği 210 YTL 8 Gb liği ise 300 YTL şu an. İsteyenin Creative Zeniyle yarıştırırım İstanbul içinde Bu kadar Marka düşkünü olmayı ben anlamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkuaz29ist

Valla arkadaşlar creative bu ürünü çıkarmadan önce Meizu 2.5 inclik modeli 1 1.5 senedir satıyordu zaten. Ve şu bahsettiğiniz problem çok garip demekki üretimde bir hata var. Garantisiz olduğu halde yaklaşık 40 a yakın Meizu M6 sattım en ufak problem yada şikayet gelmedi. 4 gb liği 210 YTL 8 Gb liği ise 300 YTL şu an. İsteyenin Creative Zeniyle yarıştırırım İstanbul içinde Bu kadar Marka düşkünü olmayı ben anlamıyorum.

• Kenarındaki şu açma kapama kilitleme düğmesi ile kilitleme yapıp daha sonra kilitlemeyi kaldırınca bir kaç sefer cihaz gerçek anlamda kilitlendi... Ancak reset yaparak düzeliyor... bu işin bir püf noktasımı var yoksa cihaz cidden sorunlumu... cihazın güncellemesinide yaptım.. Ayrıca filmleri convert yaparken bende hata veriyor.. Ben çok fazla tutmadım bu cihazı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cowon

Kenarındaki şu açma kapama kilitleme düğmesi ile kilitleme yapıp daha sonra kilitlemeyi kaldırınca bir kaç sefer cihaz gerçek anlamda kilitlendi... Ancak reset yaparak düzeliyor... bu işin bir püf noktasımı var yoksa cihaz cidden sorunlumu... cihazın güncellemesinide yaptım.. Ayrıca filmleri convert yaparken bende hata veriyor.. Ben çok fazla tutmadım bu cihazı ...

açma kapama düğmesindeki kiliti aktif ettiğimde ve tekrar kilidi geri açtığımda öyle bir sorun ile karşılaşmıyorum
    ayrıca kilitleme fonksiyonun görevi cihazımız kendi ekranını tamamen kapayarak pil tasarrufu sağlamaktır
    yalnız bu işlemi yapmadan ilk önce playliste sevdiğiniz dinleyeceğiniz mp-3 leri atarak dinlemeye başlayın ve kilit fonksiyonu aktif ederek ekranı kapatın
    mp-3 leriniz sırası ile tek tek çalmaya devam ediyor zaten bu kilit mantığı bataryada güç tasarruğu sağlamaktır..
    ----------------------
    cihazın tamamenkilitlenme durumunda i ise sadece uygun olmayan formatlı videoları oynatmaya kalkıştığınızda kilitlenior
    ve buda normal ve reset atma girişimimizde sadece bu yüzden

converti hangi program ile yapıyorsunuz birde o var.. çünkü yeni Zen kendi converter programını öneriyor.
    ve bende bu şekilde kullandığım için videolarda asla hiç sorun yaşamıyorum

ayrıca: cihaz yeni olduğu için güncellemeye pek gerek yokdu şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 28 Ekim 2007; 14:53:36 >

• Kendi Convert programı hangi formatlara çevirebiliyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laz

Kendi Convert programı hangi formatlara çevirebiliyor?

WMV, 320*240 pixels , 30 prames
    gayet yeterli ve sorunsuz
  • Başka bir convert programıyla Divx olarak 25 fps ve 320x240 olarak encode edip atsak da izleyebiliyoruz değil mi rahatça? Denediniz mi siz? Creative Zen PMC gibi neden wmv'yi dayatmışlar anlayamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Laz

Başka bir convert programıyla Divx olarak 25 fps ve 320x240 olarak encode edip atsak da izleyebiliyoruz değil mi rahatça? Denediniz mi siz? Creative Zen PMC gibi neden wmv'yi dayatmışlar anlayamadım...

haklısınız
    ama wmv 30 frameye çevirdiği videolarıda çok güzel net sorunsuz oynatıyor

ama buna alternatif olarak AVS 5.6 video converter önerebilirim..

edit: >>> AVS 4.3 olucaktı pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 1 Kasım 2007; 21:42:31 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.